Berlin Photo Diary

Berlin Berlin Berlin du’ min dejligste ferieby. Et styk fotobonanza fra Berlin og mig til jer. For tips og tricks til shopping i den ret så grimme, men drøncharmerende by så kig forbi Mies Berlin Shoppe Guide.

ENGLISH RECAP: Photo diary from my weekend in Berlin.

bloglovin

(Visited 676 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

47 Kommentarer

 1. Jeg var også i Berlin i weekenden – og synes (også), at det er en “grim” by.
  Vi var der ikke på shoppetur, men på kultur-tur, som sidste hovedstad i Europa i denne omgang – vi fandt desværre ingen drøncharmerende smågader, men måske næste gang, hvor der er mindre fokus på Brandenburger Tor, Die Berliner Mauer og “Denkmal” ;-)

  1. Haha… ja sådan går det jo når hele molevitten bliver bombet og skal genopbygges med få midler. Men heldigvis er der masser af kønne og hyggelige oaser, det er bare lige med at finde dem. Men også fedt med kultur og sights, så kan I tage på hygge/shoppe/café-tur en anden god gang :)

   1. Tror jeg næste gang vil lade mand og børn blive hjemme og finde en god veninde at tage med i stedet – også selvom min mand er den bedste af os til at finde det helt rigtige til mig ;-)

 2. Sikke fine stemningsbilleder fra ferien – særligt det af ballon og de lækre vafler, er rigtig fine. Savner helt Berlin, vil så gerne tilbage en dag, rigtig gerne til julemarked dernede, det skulle være så hyggeligt (:

  – Anne

  1. Tusinde tak :) Har aldrig prøvet at være der omkring jul, men så har jeg en undskyldning for snart at stikke derned igen ;)

 3. Iih caféen Kauf Dich Glücklich er bare så fantastisk og hyggelig :-)
  Elsker selv Berlin og skal på en lille minifere med min kæreste i december :-)
  Ser ud som om I har haft en dejlig tur!

 4. Åååårh, hvor er det nogle lækre Berliner-billeder. Nu glæder jeg mig endnu mere til at komme afsted dertil i november. Tror, det er lige noget for mig – specielt det rå og det “grimme”. Hvor, hvor , hvooor har du “skudt” alle de fine kufferter? Jeg er vist NØDT til at have en med hjem…
  :-)

  1. Katrine: Det har hun ved den second hand shop, som ligger lige ved Eberswalder Str. u-bahn station og M10 (tram stop). Den ligger ganske tæt på Maurmarkt og Kastanien Allée i Prenzlaur Berg. :) (tror jeg det er!)

   1. Sådan Michelle! Det er nemlig lige præcis dér :)
    God tur til november Katrine :)

 5. Årh ja! Du var dernede kun ganske få dage efter mig. Dejlige billeder, I ser ud til at have haft en dejlig ferie.
  Jeg ved godt, at det er totalt turistet, men jeg bliver ligesom aldrig træt af at fotografere fjernsynstårnet som titter frem bag bygninger.

 6. åååååh, nu bløder mit hjerte! Dine billeder får mig til at længes efter den tid, hvor jeg boede i Berlin. Især billedet af dig i en park med en øl – det er Volkspark Friedricshain, ikke? Åh det er virkelig ægte berliner-ånd. Jeg vil tilbage!!!

 7. Kære Emily.
  Hvilket program bruger du til at redigere dine billeder med? Der er altid så flotte.
  Har fået forskellige tips, men synes altid de er så kringlede at jeg ikke engang kan finde ud af at installere dem :(
  Mvh. Josefine

  1. Photoshop. Men de fleste af billederne i dette indlæg er ikke redigerede, så det må tilskrives mine og kærestens fotofærdigheder, held og kamera/udstyr :)

 8. åhhh, fede billeder – elsker Berlin – rigtig fed by.
  Tak for linket, skal se om der er nogle steder jeg ikke allerede har fundet ;)

 9. Lækre billeder, du er er sej til at fotografe… Blir nødt til at spørge hvor man køber den lækre falaffel (eller hvad det er) på et af de midterste billeder?? Har været i Berlin et utal af gange da min far bor der, og synes jeg kender de fleste lækre spise-spots, men dén der falaffel må jeg altså prøve!:-)

  1. Mange tak :) Prøv at google Mustafas Gemüse Kebap, så burde den komme frem :) Det er en lille bod med 30-45 minutters kø, men så afgjort det hele værd :)