Senegal #2

Endnu en fotostorm fra min tur i Senegal med Always og UNESCO. Savner den trykkende varme og den søde, beskidte duft, der hænger i luften. Og jeg mener det! Fik virkelig Afrika under huden og havde jeg været lidt yngre og en tand mere idealistisk, så var jeg helt sikkert stukket af med et udviklingsprojekt som dette. Hvem ved, måske jeg gør det alligevel. Uanset hvad, vil jeg prøve at gøre hvad jeg kan herfra for at skabe opmærksomhed.

Jeg har lige skrevet med Awa på billede nr. 6 i går  og selvom hun ikke forstår engelsk eller dansk (vi skriver sammen på fransk, yrk…), synes hun det er så spændende at følge med i hvad vi laver. Og meget mærkeligt at se billeder af sig selv på en dansk blog ;)

Der er stadig masser af billeder jeg gerne vil vise jer og så vil jeg gerne gå lidt i dybden med nogle af pigerne og deres historier. Jeg kan forstå at nogle af jer oplever problemer med ‘white out’-banneret (det der fjerner ord), det beklager jeg virkelig! Det burde forsvinde ved at man klikker et vilkårligt sted på siden og det skulle kun vises en gang pr. læser pr. blog, men der er vist lidt rod med det. Jeg ved at der bliver arbejdet på sagen og  beklager al besvær det koster jer. Jeg håber at I er tålmodige og ikke lader det fjerne fokus fra en ellers fantastisk kampagne :)

Husk at støtte ved at klikke på banneret nedenfor (det koster ikke andet end et klik!) eller gå ind på Sisters for Education på Facebook :)

ENGLISH RECAP: Yet another photo storm from my trip to Senegal.

(Visited 202 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Quelle chance, visiter le Sénégal…Les couleurs, la chaleur, les sourires des gens de là bas. Je sais qu’il y a aussi un côte moins rose – je lis avec beaucoup d’intérêt le récit de ton voyage. Si tu as besoin d’aide pour le français, je peux aider si tu veux.

   1. Jeg giver ikke min rigtige email adresse på blogs, så jeg sender lige en email til dig via din blog så du har min email adresse (complicated much?)
    God tur i Berlin

 2. Det ser også ret fascinerende ud. Og smukke billeder som altid! Flotte farver – og fine portrætter (det kan man vel godt kalde dem?). To fine, små piger i hvert fald :)

 3. Det er nogle virkelig dejlige billeder! :)
  Og så lige en overfladisk kommentar til et ikke så overfladisk indlæg – din frisure er altså virkelig flot på billedet fra restauranten!

 4. Moi aussi, je peux t’aider avec ton francais, si tu veux :-) T’as vraiment de la chance… Sikke nogle skønne billeder. Stemningen springer virkelig ud af billederne, og man kan tydeligt aflæse af dine ansigtsudtryk, at du er begejstret. Jeg tror, vi alle på ét eller andet tidspunkt i livet får lyst til at hoppe med på sådan et udviklingsprojekt. I hvert fald skal du have stor ros for dit arbejde herhjemmefra. Det er virkelig et super initiativ.

  1. Ih, hvor dejligt. Jamen det er meget muligt at jeg gerne vil have det. Må jeg skrive på den mail du har brugt her (det er kun mig der kan se den…)? Jeg er ok skarp mundtligt, men på skrift er det helt godnat ;)
   Og mange, mange for ros :)

 5. Jeg syntes virkelig det er fedt at du tager skridtet og hjælper dem! :)
  Nu har jeg været inde og støtte på facebook :)
  Elsker din blog!

 6. Ej hvor fedt at du var dernede! Har været der 2 gange (jeg er halv senegaleser) og jeg ELSKER det! :)