photo shoot

Tusinde tak til SandraSidsel & Lasse, Lærke, Marie, Helene & Katja, Katrine, Kia og Christina for et fabelagtigt Meyou.dk-photoshoot i forrige uge. Og en mindst lige så stor tak til de  topdygtige (og pæne og søde!!) fotografer Theodor Synnestvedt og Maria Gregersen. Og til Beauty Avenue for at stille med lækker hånd/armmassage. Og til fantastiske Sidsel Marie Bøg fra UntoldSecretz (tjek den side, det er virkelig et paradis af beautyhemmeligheder og -tips), der sørgede for at alle lignede en drøm. Og til søde Sofie, der ordnede negle og Mark, der lavede mad! Og til Mads, der filmede videoen jeg lagde op i går. Alt i alt bare en rigtig god dag og selvom jeg var lidt travl med to hatte på, idet jeg både selv var foran kameraet og stod for at alt gik efter planen, så nød jeg den virkelig.

Resultatet af anstrengelserne kommer til at køre som bannere på Bloggers Delight blogs i det næste stykke tid :)

ENGLISH RECAP: Behind the scenes of a photo shoot with a bunch of lovely bloggers for Meyou.dk :)

bloglovin

(Visited 319 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

  1. Så fint :) og hyggeligt at se “bag om” billederne.
    Hvem er hende i den hvide top – blogger?

  2. Det ser enormt hyggeligt ud! Det ser ud at gå fremragende hos meyou :) … Og hvis fotograferne Theodor Synnestvedt og Maria Gregersen læser med, så bliver jeg simpelthen nødt til at påpege, at JESUS, hvor er I lækre!

      1. Ok, ej den er virkelig flot. Ved du tilfældigvis hvor den kan købes? Har søgt lidt rundt på nettet og kan ikke finde den:-(