good memories

Pic: Att vara någons fru

Nøjs hvor kunne jeg godt lige overskue at sidde på stranden i Tel Aviv og drikke Mojitos nu. Eller måske ikke mojitos så tidligt, men så en lemonade med mynte. I virkeligheden er det bare det med de bare arme jeg savner allermest. Også selvom israelerne syntes vi var helt tossede at sidde der på stranden midt om vinteren i shorts og bare arme. Det var 20-25 grader varmt…

I dag står den på undertøjs- og hårarrangementer og så skal jeg have forberedt en lækker konkurrence til jer og have muget ud i mit hjem og pakke ud og forsøge at lande ordentligt efter hvad der efterhånden føles som flere måneders rejser. Glæder mig til hjemmehygge og jul og afslapning :)

ENGLISH RECAP: A couple of days ago sipping mojitos in the sun at the beach in Tel Aviv. Today I’m layering up on clothes in cold Copenhagen.

bloglovin

(Visited 199 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Uha, jeg kunne ærlig talt godt bruge en morgensjus – gerne en mojito, Jack D on the rocks eller bare en gin og juice – synes morgendagen er hård ved mig (;

  – Anne

 2. Jeg synes virkelig det var nogle fede billeder du har taget, og det har været så fedt at høre om dine oplevelser!
  Tror godt jeg kunne tænke mig at komme afsted en dag.

 3. du ser pisse godt ud! har elsket at følge med på dine rejser og se alle de flotte billeder! :)

 4. Lyder også hyggeligt med lidt hygge (det er du jo så god til!) – har jeg savnet lidt på bloggen :) Ville bestemt også have iført mig shorts & top, hvis der var 20-25 grader i DK nu :)

 5. Har du også brugt din nye øjenbrynsfarve på dette billede? For her ser dine bryn da rigtig flotte ud :) Og hvad er det så for noget med den tatovering? ;)

  1. Ja, det har jeg :) Og mange tak. Tatoveringen? Den har jeg haft i flere år. Du kan læse om den under FAQ i menubaren :O)

 6. Israel er også i toppen af min “must-travel”-liste. Håber snart jeg kan komme afsted, for har kun hørt positive ting om landet :)

 7. Hej Emily, jeg har læst dine indlæg med curly girl. Jeg har selv prøvet det af flere gange og havde sådan håbet på hårmirakler! Mit hår bliver bare altid utrolig fedtet og tungt… jeg kan ikke vaske balsam/shampoo ud uanset hvor meget jeg prøver.. Hvordan gør du? :)

   1. Jeg har brugt Madara sulfatfri balsam/shampoo, matas balsam uden parfume, og garnier avocado og sheabutter balsam. Jeg har masseret hovedbunden rigtig godt og vasket i kold vand :)

    1. Hmm… kender ikke produkterne, så det er lidt svært for mig at vide om det er det.

     Men prøv følgende:
     Vaske hovedbunden i sulfatfri shampoo og skyl det ud (med lunkent vand).
     Kom balsam i spidserne/på længderne. Lad det sidde 1-3 minutter og skyld det ud (med lunkent vand). Skyl evt. efter med koldt vand.
     Følg derudover de råd/trin der er i dette indlæg http://emilysalomon.dk/2012/07/my-hair-care-routine/

     Håber det hjælper. Derudover kan der gå et par uger før tilstanden i hovedbunden normaliseres + det går lidt tid før man ser resultater for alvor.
     Ellers kan det være produkterne, der ikke helt spiller…
     Held og lykke :)

 8. Hej Emily, du har før skrevet om curly girl metoden, jeg har selv prøvet den af og havde håbet på et seriøs hårmirakel! Mit hår fedter bare helt vildt og jeg kan slet ikke få balsam/shampoo ud uanset hvad jeg gør. Hvordan gør du? Mvh Laura