portrait

Photos: Maria Gregersen

I mangel af ‘dagens’ kører vi portrætter i stedet i denne uge ;) Det er altid kropumuligt at nå at få taget billeder, nu hvor det er mørkt hele tiden, men planlægger fotosession i weekenden, så mon ikke det lykkes snart…

Til Meyou-shootet i forrige uge fik vi også taget portrætbilleder af model og fotograf Maria Gregersen. Hvilket var en fornøjelse. For Maria er ikke bare vanvittigt pæn, men også sød og sjov. Og så sagde hun, at jeg lignede Kate Middleton og Lauren Conrad og så kan man jo ikke andet end synes virkelig godt om hende ;)

Ovenfor kan I se et par af resultaterne. Virkelig sjovt at blive fotograferet af en anden og på en helt anden måde. Og helt fantastisk at blive instrueret af en, der selv er vant til at være foran kameraet!

ENGLISH RECAP: Lovely model and photographer Maria Gregersen took my portrait a couple of weeks ago. And told me I looked like Kate Middleton and Lauren Conrad which made me love her even more ;)

bloglovin

(Visited 414 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

  1. Du ligner faktisk Lauren.. Du er virkelig smuk på disse billeder, sort/hvid gør altid noget ekstra ved portræt billeder.

  2. WOW!! Tusinde tak for alle jeres alt for søde ord! :D
    Det er nok mest sminken der gør det ;)