today

I dag har jeg været til et lille fotoshoot hos Woman, på arbejde, der bl.a. har bestået i at tage billeder af julekager hos Lagkagehuset til meyou.dk, og så efterfølgende spist en hulens masse kage fra samme sted. God og travl dag og nu glæder jeg mig til at komme hjem at hygge med min hundeven og min sofa. I morgen står den på arbejde inkl. klippeklistredag og sidenhen på julefrokost. Weekenden byder bl.a. på spa i Sverige med min søde mor. Så der er nok af rare sager at se frem til :)

Beklager at der stadig er meget tomt på madfronten. Sidste weekend blev brugt på arbejde lørdag og tømmermænd søndag og desværre ikke i køkkenet som ellers planlagt. Men det kommer snart ;)

I går var jeg inde at se et fabelagtigt teaterstykke på Husets Teater. Mere om det senere. Hav en dejlig aften indtil da!

Klem

 ENGLISH RECAP: Today I’ve been shooting together with Danish fashion magazine Woman, with me in front of the camera and afterwards I’ve been photographing Christmas cakes for my job. Well, and eating cakes as well ;)

bloglovin

(Visited 350 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

  1. Hej Emily :)

    Tak for en fed blog.

    Jeg tænkte på hvor længe din hund er alene hjemme om dagen?

    Kh Trine

    1. Selv tak :) Det er meget forskelligt. Hun er ofte med mig. Også på arbejde. Sjældne gange er hun alene 7-8 timer, men for det meste ikke mere end 5-6 :)