julegavetip #1

Jeg tænkte at køre lidt julegavetips henover den næste tid. Har så mange idéer og så kan I bruge det enten som inspiration til hvad I skal give jeres veninde/mor/søster (ja, der bliver nok flest pigeting, men skal prøve at klemme en mandeting eller to ind også) eller til hvad man selv skal sætte på ønskesedlen. Nå ja, eller hvad man måske lige skal forkæle sig selv med ;)

Tip nummer et er også den perfekte 1. adventsgave til bedsteveninden (eller en selv), nemlig et abonnement på Costume og en meget delikat Bvlgari parfume med duft af jasmin.

Allerede i sidste måned fablede jeg på Instagram om Costumes nye flotte layout og andet nummer i nye klæder skuffer bestemt heller ikke. Det er bare så overdrevet pænt! Meget vellykket ansigtsløftning. Kæmpe ros til de dygtige, dygtige grafikerpiger!

De er heldigvis ikke de eneste dygtige piger, der har en hånd med i Costume-spillet for der er også dygtige stylistpiger, der har stylet lækre modeserier, bl.a. med smukke Maria Gregersen, der også er på forsiden. Og dygtige journalistpiger, der har skrevet spændende artikler om bl.a. Wood Wood (virkelig fed og meget inspirerende artikel for alle med iværksætterdrømme) og Elsa Schiaparelli. Sidstnænvte er rigtig fin, men måske lige vel kort og fakta-agtig, kan dog godt lide intentionen om at gå lidt i dybden med modehistorie, men en side eller to ekstra havde klædt artiklen.

Og så er der selvfølgelig december-traditionen tro festtema med historier om de vildeste kendis-fester (og et billede af en ung og skæv/søvnig Mick Jagger) og stylingtips til julens festivitas. Og sidst men ikke mindst – og meget apropos dette indlæg – MASSER af lækre gaveforslag :)

Lige nu kan du forkæle dig selv eller en veninde med 4 numre af Costume og en Bvlgari Jasmin Noir parfume til 149 kr. lige her.

ENGLISH RECAP: One of my favorite Danish magazines is Costume, which just had the most spectacular makeover. The new layout is amazing and oh so pretty!

[indlægget indeholder affiliate-links]

bloglovin

(Visited 180 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

    1. Godt at høre! Har rigtig mange oppe i ærmet :) Tror næsten jeg kan komme med ét hver dag den næste måneds tid ;)

    1. Hej Emma, det betyder at jeg får en kommision (en procentdel) af et eventuelt salg. Det har ingen indvirkning på din pris som kunde. :)