perfect vest + a question for you

I går var jeg til pressevisning på Gina Tricots forårs-/sommersager (det der begynder at komme i butikkerne til februar) og der var mange fine ting i blandt. Bl.a. ovenviste vest, der lige akkurat er hvad jeg mangler i min garderobe.

Når man har en border collie, så bruger man en ganske pæn del af sin tid med hunderelaterede aktiviteter, bl.a. rigtig mange gåture (det er også svaret til de af jer der spørger om hvad jeg dyrker af motion – har en fabelagtig personlig træner i Penny ;)). Nå, men på de her gåture og til hundetræning, så ligner jeg ret så meget af tiden – med Jonas ord – en naturvejleder. Har tidligere ødelagt for mange par pæne sko (RIP bl.a. to par New Balance), jeans og jakker på den konto og har derfor overgivet mig til Fjällräven og deslige.

Men min forfængelighed er bare ikke rigtig glad over det valg. Slet ikke når førnævnte skurkagtige kæreste driller ‘naturvejlederen’ endnu mere og skæmter med, at vi skulle tage et ‘dagens’ til bloggen i min Fjällräven uniform (frilufts-Emily synes det lyder som et hit, men ikke mode-Emily).

Inden det her stikker helt af i spaltede personligheder, må jeg hellere komme til sagens kerne: Jeg tænker at jeg skal have en ekstra garderobe. Eller bare lidt ekstra ting, som bl.a. ovenviste vest. Noget som rent faktisk duer til hunderiet og er praktisk med lommer og ikke går i stykker, når man kigger på det (eller dør af at blive snavset), men samtidig heller ikke er noget, jeg ville være flov over at gå en tur op og ned ad Strøget i.

I må endelig tippe mig, hvis I kan komme på flere af den slags ting. Har allerede disse støvler fra LaCrosse, der også passer godt ind i temaet. Pæne jeans med lommer, veste, gummistøvler (helst korte/jodphurs), parkaer, huer og handsker, oilskinsjakker og deslige. Så kan det være jeg rent faktisk tør at få taget et dagens på lufteturene af og til også ;)

Hov, og så til det egentlige spørgsmål:  Jeg planlægger at generobre mit køkken i weekenden og vil høre om der er noget I går og savner opskrifter på? Meat-free-monday skal så afgjort på tapetet igen (beklager de sidste par ugers fravær), men hvad savner I ellers? Honningkagehjerter? Farseret karpe? Sunde salater? Flere snacks? Den vildeste chokoladekage?

ENGLISH RECAP: I’d really love to own more clothes like this vest from Gina Tricots SS13 collection. Chic yet very compatible with walking and training my border collie Penny. 

And then I’d like to know which recipes you miss on the blog? I plan to spend a great deal of my weekend in the kitchen, but would love some inspiration and wishes for recipes :)

bloglovin

(Visited 558 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Hvor er du sød :)
  Og hvor er du en nice mad-blogger, at du lige frem spørger hvad vi gerne vil se mere til :D
  Men jeg er i hvert fald totalt klar på honninghjerter (og alt andet julebag!!!) sunde salater, og ikke mindst snacks <3 Åh, hvis man bare kunne leve af kage og snacks :)

 2. Jeg synes det ville være virkelig lækkert hvis du kom med nogle opskrifter (eller bare idéer) til hvad man kan lave, når man får veninderne på besøg til middag.

  Jeg har efterhånden holdt mange succesfulde par/vennemiddage, men det er lidt noget andet man sætter på bordet, når der også er mænd med – så er der mere kød og kulhydrater, i al fald hjemme hos mig, ellers bliver mændene skuffede (de var i al fald ikke begejstrede dengang min veninde og jeg havde besluttet at lave vietnamesiskeforårsruller. De troede, det var forretten).

  Så hvis du kan komme med nogle bud på god venindemad – altså hvor det er lidt finere end hverdagsmiddagene, men stadig sundt, lækkert og med masser af gode råvarer i – ville jeg blive glad.

  Ps. Jeg vil så gerne se et hundetræner-dagens!

 3. Tip til det praktiske: Jeg er personligt meget glad for min Ilse Jacobsen-regnfrakke, som både er praktisk (vind, vandtæt og foret) og tilpas elegant til, at den går an til “pænt brug”.. :-)

 4. Opskrifter på (jule)godter uden sukker og gluten kunne være fedt!!!

  Og så ovn-mad. Har fået nyt køkken, men har pt kun ildfaste fade og ingen pander og gryder, og har fået strenge ordrer fra min mor om ikke at købe nyt køkkengrej inden jul ;)

 5. Jeg vil helt sikkert anbefale dig at kigge ind forbi britiske Barbours hjemmeside i jagten på ‘friluftstøj’! De har de lækreste ting, lidt pricy, men ikke desto mindre klassiske og smukke bud på et godt miks af fashion og fritid :-)

 6. Uh, jeg kunne faktisk rigtig godt tænkte mig opskriftsinspiration på sunde salater – synes hurtigt jeg bliver så triviel i mine valg af det grønne ;)

 7. Sikke en venlig madblogger :) jeg kunne da godt tænke mig at vide, om du nogensinde bager scones?

 8. Åhr, hvor jeg kender det dilemma! Jeg gider heller ikke tage ud til min hest, og derefter en tur i Brugsen med røde kinder ;-) Jeg gider ikke sindsygt dyrt og eksklusivt ridetøj, men gerne noget, der er lidt smart “udenfor stalden”, og som kan skiftes ud, når det går i stykker uden jeg tuder over det.

  Disse støvler er jo et must-have. Dem går jeg selv i stalden i ;-) http://www.horze.dk/Horze-vinter-jodhpurs%2C-økonomi/38009,da_DK,pd.html?start=8&cgid=footwear

  Og så har jeg strikket mig selv et halsrør med gennemløbende knapper. Så kan jeg tage den af under rideturen uden at skulle fifle med hjelmen (har en unghest, så sikkerhedsovervejelser er vigtige!). Det er selvfølgelig ikke dit dilemma, men blot et tip herfra til andre ryttere. Det er en justering af denne opskrift: http://designbydalkaer.blogspot.dk/2012/10/halsrr-med-neondetaljer.html

  Nu er jeg jo islænder-rytter, så jeg er også en sucker for islandske strikbluser. Den her ønsker jeg mig SÅÅ meget til jul (og min mands kommentar: Vil du virkelig RIDE i den??): http://www.selja.dk/index.php?page=shop.product_details&category_id=83&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=239&option=com_virtuemart&Itemid=2

  Men jeg mangler i høj grad “noget”, der kan bære mine godbidder. Ungheste kan med fordel trænes som hunde = positiv forstærkning gennem godbidder, og meget træning foregår fra jorden. Vil næsten mene, at jeg har mig en “labrador-hest”. Han vil i hvert fald gøre ALT for et stykke æble.

  Og nu stopper jeg ;-) Men jeg vil MEGET gerne se et friluftsuotfit. Vi er helt sikkert mange, der gerne vil inspireres!

 9. Et tip til “smart friluftstøj” med et classic-look, kan også være at kigge i forretninger med rideudstyr… de har tit nogen fine støvler, jakker og veste – som er meget praktiske, ganske fine og så er det ofte billigere end hos de dyre modeforretninger!

 10. Jeg vil da super gerne se billeder af friluft-Emily. Har selv en lille pige der meget snart kan gå, så jeg går også i tanker omkring praktisk tøj til besøg på legepladser og til gåture i skov og på strand.

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig en opskrift på æbleskiver! Ikke den klassiske danske version, men en test af en eller flere af forskellige opskrifter på æbleskiver med et twist, som man ser på diverse amerikanske mad-blogs for tiden. Fx nogle med ost i?

  Overvejer selv at kaste mig ud i det, men kunne godt tænke mig en danskers bedømmelse inden da :)

 11. Eeeeiiijjj hvor er den fin Emily! Eftersom jeg er vokset op i et hjem med to beagler, som også kræver meget motion, forstår jeg 100% dit dilemma :) Og hvor er det irriterende at pænt og praktisk sjældent går hånd i hånd…

  Hvis jeg selv skulle komme med nogle bud på noget som er pænt OG praktisk, ville det først og fremmest være et par Dr. Martens som holder en livstid, som jeg i øvrigt selv har investeret i i sommers :)
  Derudover synes jeg denne parka fra Urban Outfitters pæn med pæn på: http://www.urbanoutfitters.co.uk/ecote-contrast-fur-detail-parka/invt/5133429693113/&bklist=

  Jeg ELSKER honninghjerter! Men i julen kan det være svært at holde kalorieindtaget nede, så det ville være mega sejt hvis du kunne lave nogle sunde versioner måske? :) Eller måske bare sunde alternativer til de ting man spiser i julen generelt :)

  Tak for verdens bedste blog <3

 12. Jeg står meget og mangler mættende salater, da jeg lige har fået konstateret glutenallergi, og derfor gerne vil have lidt salat inspiration, når nu det ikke er så nemt med brød som smager godt…
  Tænker at jeg virkelig mangler tip til at få tørrede bønner eller linser i salater, da de er sunde og fulde af protein, og deror mætter godt, så sådanne opskrifter kunne være fedt:)

  Ellers synes jeg også at lidt inspiration til sund ovn-mad kunne være dejligt:)

 13. Jeg synes det kunne være fedt med nogle flere sunde snacks eller desserter :-)
  De tidligere eksempler du er kommet med, ahr jeg fundet meget inspirerende og jeg har flere gange også forsøgt mig med dem.

  God onsdag!

  Hilsen Amanda/Bypons

 14. Uhh, sådan ” sund på vintermåden” med rodfrugter og kål og den slags… sæsonens grøntsager, you know?

 15. Mere madpakke! Det var ligesom om “serien” stoppede allerede efter første indlæg, og det var ellers helt vildt goooodt :)

 16. Hej Emily!
  Sikke en fin vest – helt klart Strøg-værdigt naturvejleder-tøj! ;)
  Uhm, jeg kunne godt tænke mig en opskrift eller to på noget julebag, der vil være en succes til en veninde-julehygge-bage-dag!
  Har du evt. nogle idéer til adventsgaver til ens forældre? Jeg er lidt på bar bund, men de skal ikke snydes for lidt forkælelse :)

 17. Forstår dig godt, når jeg er hjemme med min søn – som i dag hvor han er syg, er der ikke nogle der skal tage billede af mig ;-) Hvis jeg derimod havde sådan noget super lækkert hygge-hjemme-tøj som Camille – Clamour for Glamour, vil jeg gerne stå frem til et dagens!!
  Jeg er vild med vesten, den er rigtig god til dig.

  Jeg kunne godt bruge lidt inspiration til salat med årstidens grønt, jeg syntes det er smadder svært i øjeblikket!
  God aften Emily.
  /Camilla

 18. Jeg kunne godt tænke mig lidt af det hele ;) Men specielt sunde salater, snacks og helt sikkert også den vildeste chokoladekage.

 19. Med hensyn til praktisk fodtøj(eller noget der ligner), så synes jeg de famøse Horze støvler er ret gode! mine har i hvertfald hold rigtig godt det sidste år, og de bliver ikke grimmere af at blive brugt :-)

 20. Hej, kunne virkelig godt bruge en opskrift på en hurtig, nem og sund frokost, jeg har højst 10 min til at lave min frokost i hverdagen;-)

 21. Jeg kunne godt bruge opskriften på en spændende, lækker og anderledes kage/muffins uden chokolade, nødder, flødeost og rosiner, som jeg kan bage til min søde kæreste på hans fødselsdag (der er allergisk overfor alt og derfor altid ønsker muffins med bær og æblekage på den gode gammeldags måde) :)

 22. Tjaeh. Tror faktisk det meste af det tøj jeg har, der ser sårn lidt udendørsagtigt ud ville dø af rigtig at blive brugt ude i den vilde natur. Men jeg tænker måske på noget golf- og jagttøj. Det er jo lavet til at være ude og til at gå i i al slags vejr. Der kunne måske være noget i mellem?

 23. Har netop anskaffet mig en Barbour jakke – jeps straight up Engelsk landstil – I know – !!! Jeg ELSKER den – og den passer perfekt til det skotske vejr – og tænker dermed også det danske! den er varm – men ikke for varm – og så er den aldeles vandtæt (jeg har en waxed version – faktisk en herrejakke “Millom” tror jeg den hedder! Go get it! Perfekt til en gåtur i det danske efterårs/vintervejr! pure love!

 24. Av, den vest er pæn. Jeg ville sådan ønske, at jeg kunne finde ud af at gå med vest :/

  Ang. praktisk og pænt, så bruger jeg min gule fjällräven-rygsæk, når jeg skal handle ind eller skal slæbe på bærbar computer og den slags tunge ting, for jeg døjede faktisk rigtig meget med en øm skulder af at gå med det hele i en skuldertasker. Og jeg synes den er meget pæn :)

  Ellers en flot parkacoat – er både varm og praktisk. Jeg har et par korte gummesitøvler fra Vagabond, som jeg er rigtig glad for (de er OK pæne, OG behagelige!) Jeg har en sømandssweater med rullekrave, som er pæn og dejlig at have på. (jeg tror Mads Nørregaard laver nogle ny-daterede versioner). og så et par jeans, så er du good to go.

  Og nu lyder jeg som en der er herre praktisk og fornuftig og sådan – det er jeg altså ikke – jeg er mere en kjole og ballerina kind of girl, og min kæreste driller mig altid med, hvor upraktisk jeg er. Men jeg VIL faktisk gerne være mere praktisk, for vil nemlig heller ikke smadre mit tøj, og vil gerne have fri bevægelsesfrihed og mulighed for at være ude og ikke blive ked af at blive beskidt og den slags. Men jeg gider heller ikke kamme over i den anden side af grøften og være sådan en med en “smart” windbreaker og praktisk hestehale, for sådan er min personlighed altså ikke.

  det MÅ da kunne lade sig gøre at være praktisk OG pæn?!

  Ps. en opskrift på (gær)klejner ville ikke være dårligt!

 25. Så fed vest, den må jeg holde øje med. Hvor er den grånistrede sag som du har på indenunder fra?

 26. Sunde retter/salater som ikke indeholder stivelse ville være rigtig lækkert..
  Altså uden pasta, brød, bulgur osv osv. :)

  KH Naja

 27. Jeg ville også helt klart foreslå at du kigger forbi det britiske mærke Barbour. Har selv købt en jakke derfra for ca. en måned siden og er helt vildt glad for den! Den er lidt dyr, men den kommer til at holde i årtier. Og så har de en helt fantastisk service – man kan altid sende sin jakke ind og få den ‘genopfrisket’, uanset hvor gammel den er. Og som bonus, så ser det rigtig pænt ud selvom det er rigtig friluftstøj, der kan holde til lidt af hvert :)