meyou

Apropos sidste indlæg om fødselsdage og især gaver, så vil jeg lige tippe jer om Meyou.dk. Det er ikke bare min nye og meget rare arbejdsplads, men også et smart, hyggeligt, personligt og socialt gavegivnings-site. Det allersejeste er at man kan give gaverne over Facebook, hvilket giver mulighed for skæg interaktion med modtageren (også selvom man er langt væk fra hinanden) og fælles venner. Men man kan også ‘bare’ sende gaven pr. mail eller printe et gavebevis ud selvfølgelig :)

Så hvis I mangler gaven til weekendens fødselsdag, housewarming eller bare vil give yndlingskollegaen eller bedsteveninden en fredags-mojito eller en cupcake så stik lige forbi Meyou. Der er også gratis fiskedeller. Det er i øvrigt videnskabeligt bevist, at man bliver glad af at give, så giv los ;)

Some gifts I wouldn’t mind receiving (minus bike tool though) from Danish social gifting pioneer Meyou.

bloglovin

(Visited 322 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Hej Emily, lige et konstruktivt tip til dig og din nye arbejdsplads; det er ikke specielt brugervenligt at blive mødt af en registreringsblanket, som det første på jeres site, allerede før man som bruger ved, hvad man går ind til. Sitet skal gerne give noget til brugeren, før brugeren giver til sitet. ;) Sidder og skriver speciale om skidtet.
  Derudover, så tak for de skønne breaks jeg får fra speciale-nørde-verdenen, når jeg klikker mig herind og læser din blog. :)

  Mange hilsner og thumbs up,
  Stine

  1. Takker :) Det er noteret og jeg siger det videre. Er enig i øvrigt, men måske der er en eller anden god grund til at de har lavet det sådan…
   Tak for hilsner og thumbs up <3