German high street

1. Bordeaux lædersko med metallic snude 599,- kr. 2. Grøn skjorte med leo-print 299,- kr. 3. Sort skuldertaske i læder (oplagt kamerataske!) 379,- kr. 4. Bordeaux shopper i læder 829,- kr. 5. Minimalistisk sort frakke 899,- kr. 6. Chic og feminin lyserød jakke 599,- kr. 7. Bordeaux strik med leo-mønster 379,- kr. 8. Bordeaux lædersnørestøvle (vild med bordeaux? Mig? ;)) 899,- kr. 9. Sort kjole 379,- kr. 

For en uges tid siden var jeg inde forbi Zalandos danske showroom for at kigge nærmere på den tyske modegigants eget brand; Zalando Collection. Priserne befinder sig sådan ca. et sted midt imellem H&M og Zara, designet er meget trendbaseret (som god high street skal være imo.) og kvaliteten er generelt helt ok til prisen og i særdeleshed imponerende, når det kommer til sko og tasker.

De ovenviste styles er mine favoritter fra Zalando Collection og nogle jeg selv har haft i hænderne + prøvet i deres showroom. Jeg skal helt bestemt have den sorte frakke (der er så pæn i virkeligheden, synes ikke ovenviste pack-shot er særligt pænt…), den grønne leoskjorte og måske en bordeaux sag eller to ;) Især snørestøvlerne frister, da det er en fin måde at få lidt ekstra højde på undertegnedes hobbitben, men på en casual måde.

Har jo aldrig gjort det så meget i inspirations-/ønskecollager pånær til fødselsdage, jul og andre ganske få undtagelser, men er det noget I vil se mere af? Altså også bare mere generelt? Inspiration til vinterstøvler/-frakker, tøj til julefrokoster (ok, det er nok i lige vel god tid) eller hvad det nu måtte være? Det behøver jo heller ikke at være tøj/sko. I må meget gerne komme med ønsker og idéer :)

ENGLISH RECAP: Some of my current favorites from Zalando Collection.

bloglovin

 [affiliate-links]

(Visited 391 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Flere collager er en god ide! :) det inspirerer meget og er gode, hvis man mangler noget til en ønskeliste ;) fx forskelligt tøj som du selv siger, men ellers også bøger, pæne kager (hæ.), kopper eller generelt noget interiør. Du har god stil jo!

  1. Mange tak :) Og skal nok huske det med at det er fedt at det er forskellige ting :)

 2. Dejlig collage og dejligt at se lidt til et for mig forholdsvist nyt highstreet brand. Ved du om det sælges i fysiske butikker endnu, eller kun online? Den bordeaux sweater er helt fantastisk og “kamera”-tasken er smækker!
  Den sorte frakke ser også lovende ud, men vil give dig ret i, at billedet måske ikke er så godt. Du præsenterer den sgu nok meget bedre på et outfitbillede, hvis du får fingrene i den! :)

  1. Skal nok tage den på og vise asap, jeg får den hjem ;) Det er kun online. Til gengæld er der, så vidt jeg har forstået, gratis fragt begge veje (også hvis man sender retur), så det er til at have med at gøre :)

 3. Neeeeeeej! Ikke flere collager!!!!!
  Jeg synes det der gør din blog unik er at den primært består af personlige indlæg, hvor du selv har taget billeder m.m. det er OK når du laver et enkelt indlæg i ny og næ som fx. op til jul og fødselsdag, men ellers nej tak. Jeg magter simpelthen ikke flere copy/paste blogs!

 4. Jeg eeeeeelsker collager! De er faktisk ofte en stor del af inspirationen bag mine køb, fordi der altid findes noget, jeg aldrig havde opdaget selv. Med andre ord: Miriam siger ja, bankrådgiver siger nej! ;)

 5. Jeg siger det samme som Michelle. Nej til collager, synes det er for uinspirerende og elsker at din blog har dem så sjældent. I forbindelse med jul, fødselsdag og lignende synes jeg det er fint, men der kan man også mærke at du står bag. Det synes jeg lidt man savner på andre blogs, når collagen er i spil.

   1. Hehe, ja tak til Christel for at uddybe. Jeg tror bare, jeg gik helt i panik over tanken, haha :)

    For mig handler blogs netop om det personlige, og det er svært at se, når der er lavet en blogpost med “14 par sorte støvler jeg ønsker mig” eller “vinterfrakker anno 2012” etc. etc. Det er mere på modemagasinernes præmisser, at de viser varer frem, og det klæder ikke bloggere at “lege” modeeksperter (også selvom man er én med en god stil som dig, Emily).

    Men igen, nogle collager i ny og næ gør bestemt ikke noget, men jeg læser ikke de flere-gange-ugentlige collager som mange andre bloggere laver. :)

    1. Super :) Alt er noteret og det er rart at I kommer med kritik på en fornuftig måde :)

 6. Kom endelig bare med flere kollager – specielt i denne stil! Er helt vild med det hele, og det er jo farligt velvidende, at jeg skal en tur til Berlin om en måned. Er helt skudt i skoene, leo-sweateren og den fine skjorte! Så smid du endelig bare nogle flere af disse indlæg i hovedet på os :-)

 7. Ja, meget gerne collager!! Jeg elsker din stil og du er en stor inspirationskilde for mig, så jeg ville elske at se hvad du spotter af fine ting rundt omkring.

  Sjovt for mig som bor i Tyskland at Zalando, hvor jeg har shoppet i årevis pludselig er blevet kendt i Danmark.
  Har dog aldrig skænket deres egen kollektion et blik, men har mest brugt siden til at købe sko til mine tre drenge :-)
  Men det ser da godt nok meget lokkende ud her i din fine collage, så måske man skulle tage at kigge lidt på den del af siden også.

  God weekend til dig :-)

  Kh Ulla.

  1. Haha.. Ja, af og til ser man ikke skoven for bare træer ;) Og tak for feedback og god weekend til dig også! Knus

 8. Hej Emily!

  Sikke en fin, sort frakke. Hvordan vil du mene at størrelsen er? Stor i det eller meget normal?

  KH. Line

 9. Hov, de har da vidst nogle fine sager der. Er især vild med den grønne leopard skjorte! Må lige lure videre på Zalando ;)

 10. Ja! Flere collager, jeg elsker dine til fødselsdag/jul. Især også fordi de stadig er meget dig. Og jeg kan også godt lide at se lidt andet end tøj og beauty i dem. Altså hundedimser og drinkscoastere osv.

  1. Super :) Skal nok huske at det evt. skal være ‘godt og blandet’ :) Tak for feedback!

 11. Super ide med collager! Det kan jeg godt lide! Især hvis du har haft tøjet i hænderne og set det. Lige som med den sorte frakke, hvor du jo fortæller at frakken ikke kommer til sin ret på billedet (er nemlig tit i tvivl, når jeg handler på nettet – altså i tvivl om det er pænere eller værre end billedet!)

  Og jeg synes virkelig, at det er en skøn blog du har!! Ydermere er det virkelig dejligt, at du inddrager dine læsere! Keep up the good work Emily!

 12. Jeg er i vildrede omkring mit valg af frakke til vinter, og jeg ville elske at se nogle forslag :)

 13. Jeg er ret vild med mange af deres ting, og priserne er supergode! Har selv jakke nr. 6 i sort, og den er så fin! Og har også et par stilletter i bordeaux leo derfra, som jeg elsker.

 14. Ikke flere collager, medmindre det er dine egne personlige ønsker til jul/fødselsdag, det kan jeg godt lide :)
  Jeg undrer mig over dine affiliatelinks. Bliver du betalt af Zalando for at lave dette indlæg? For tiden er jeg rigtig skeptisk overfor stort set alle bloggere, der poster indlæg om mærker, de godt kan lide, om det er autentisk eller det bare er for at tjene penge.
  Jeg ville hade, hvis jeg skulle have denne tvivl, når jeg læser din blog, fordi den er så personlig, dejlig og lyserød <3

  Knus fra Emma

  1. Nej, jeg bliver ikke betalt :) Synes det var nogle fede ting og kendte ikke selv mærket før nu, så ville tippe de af jer der heller ikke gjorde :)
   Og tak for roserne :)

 15. Må give dig ret. Jakken er virkelig flot! Hvordan er materialet? Og hvor tyk er den? Er det en man ville kunne bruge til vinter?

  1. Den er rigtig lækker synes jeg (ser eksklusiv ud, især til prisen), den er ikke voldsomt tyk, men med en varm strik under kan den sagtens bruges til vinter. Måske ikke til de lange gåture og sneboldskamp dog ;)

 16. “German high street” aaargh high street og high street jeg bor tæt på den tyske grænse og er tit dernede i gågaden, og hvis de gik i det der, så ville jeg da blive overrasket, for det gør de ihvertfald laaaangt fra hihi
  God blog du har :-)

  1. Haha… det var nu også mere ment som reference til at det er en ‘High street’-butik, som H&M, Zara, Topshop etc ;)
   Tak :)

 17. Åh nej, ikke flere collager! Der er TUSIND andre blogs man kan klikke hen på hvis man er til den slags. Dine personlige, tekst og billedtunge indlæg er ti gange mere inspirerende! Men gerne mere litteratur :)

 18. Hej E.
  Ved du hvordan størrelsen er på den bordaeux leo strik(nr.7)??
  Vh Kristina :)

  1. Synes den var meget true to size. Jeg passer en small, men kan godt lide at det sidder lidt løst, så ville tage en medium :)

 19. Hej allesammen og tak for al jeres feedback :)

  I er langtfra enige, så eftersom jeg tog jer med på råd, så vil jeg prøve at finde en demokratisk løsning ;)

  Først og fremmest tager det en hulens tid at lave collager, så de af jer der ikke synes det er et hit, behøver ikke at frygte at det bliver hverdagskost. Som udgangspunkt laver jeg ikke et indlæg med mindre jeg selv har taget billederne til det, det er bloggens grundpille og den har jeg ikke tænkt mig at lave synderligt om på :)

  Omvendt synes jeg det er ret skægt at gøre af og til og vil også gerne imødekomme de af jer (og det er en del), der gerne vil se flere collager. Så måske en gang om måneden sådan ca?

  Tak for god og konstruktiv kritik/feedback :)

  Klem

 20. Hej Emily,

  jeg leder med lys og lygte efter en passende kamera-taske (til et helt almindeligt Canon 600D med lille linse). Vurderer du, (hvis altså du også har haft tasken i hånden) at tasken er stor nok til det og evt. en linse mere?

  Tak for en herlig blog. Dejligt med en personlig, uimponeret blog med begge ben på jorden men med plads til drømme, hverdagsluksus og bling. Perfekt.

  1. Nej, det tror jeg desværre ikke kan være i den. Der kan lige være et lille spejlrefleks/stort kompaktkamera i. Men Black Lily har en pæn en :)

   Tak for alle roserne! :D