new in

Lidt nyt i garderoben fra Zara, som kom med hjem i fredags da jeg var inde i byen. Halskæden koster 229,- og de mere eller mindre perfekte sorte plateaupumps 329,- (fra Zaras undermærke TRF).

Some new additions to the wardrobe from Zara.

bloglovin

(Visited 536 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

  1. Hvor er de bare RÅ-fede, de sko fra Zara. Jeg er i det hele taget vild med deres skokollektion. Det gør de altså godt. Jeg har et par nude laksko jeg ikke kan få ud af hovedet p.t. Men som en anden læser også nævner, så er jeg ikke nær så sej til at balancere rundt på højhælede som du, og så giver det jo ikke helt mening at investere i noget man aldrig får brugt.
    Fine billeder som altid. Spekulerer lige på, om det af og til er J, der tager dem, eller om du har en anden “husfotograf” :)

    1. Jonas/J tager som regel billederne af mig og jeg tager billederne af alt det andet ;)