new in

Kenzo-feberen er over os og selvom jeg har været meget fristet af den smukke og allestedsnærværende grønne Kenzo sweatshirt med tigeren, så var det først da jeg så denne sweat, der er lavet i samarbejde med mit engelske yndlings-Liberty, at jeg fandt kreditkortet frem. Bogstaverne er lavet i Liberty-stof og den er bare SÅ meget mig og jeg spår os et meget lykkeligt efterår (og fremtid generelt til den pris) sammen :)

Jeg glæder mig til at vise jer den på, men er stadig totalt skidtmads, så venter lige lidt med at springe ud at tage dagens. Det mest konstruktive jeg laver er at svinge mig op til at blogge lidt, men ellers står den mest på læsning i sengen og litervis af kokosthe og ditto chokolade lige pt.

Hvis I er interesserede er den at finde lige her og i blå lige her (uh, gad godt den blå også…). Jeg har btw taget min i en L og den er ikke stor, så er det sagt ;)

Just got this amazing Kenzo exclusive to Liberty sweatshirt and I think we’ll have a splendid fall together. Find it here in grey and here in navy :)

(Visited 362 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Hvor er den fin!
  Jeg er mest til den blå, især fordi Liberty-stoffet træder endnu smukkere frem i det blå ;-)
  Og god bedring! Hellere blive en dag mere inde/i sengen – det lønner sig i det lange løb ;-)

 2. Den er godt nok fin. Efter dette indlæg vil jeg også have en ;-)

  Damn! og jeg har allerede brugt alt for mange penge denne måned.

  /Chau

  1. I Føtex, den er fra Twinnings, men tante T skulle også have en faktastisk kokosthe :)

 3. Den er super fin… Har dog lidt svært ved at få mig selv til at bruge så mange penge på en sweatshirt :/ God bedring!

 4. Jeg spekulerede på hvornår vinderen af byBiehl-konkurrencen bliver fundet? Der stod bare at du ville finde en vinder den 25. og idag er det den 26.
  Jeg har faktisk ikke engang selv deltaget, men jeg undre mig bare over det :-)

  Kys

  1. Hehe… for en der ikke selv har deltaget har du godt nok styr på det :)
   Det er rigtigt at konkurrencen sluttede i går, men har nu altså ikke skrevet noget om hvornår jeg ville trække en vinder. Gør det som regel 1-2 dage efter. Det er dog gjort nu, men tager lige lidt tid, da der skal krydstjekkes om vinderen nu også har tilmeldt sig nyhedsbrev etc. ;)

  1. Smååååååå, jeg er normalt en S og har denne i L. Har set meget små tynde piger i en small og så sidder den straaaaaamt!

 5. Hey Emily,
  hvordan er stoffet?
  er det bomuldsagtigt, eller er det noget meget tykt noget? :)
  ps. god bedring.