konkurrence: flower power jeans

Kan I huske de blomsterjeans jeg havde på i dette indlæg? I var en del, der var vilde med dem og de er også den toplækre australske model Jessica Harts (på billedet ovenfor) favorit-style fra Only. Miss Hart er i øvrigt kampagnemodel hos Only denne sæson, hvilket jeg synes er vildt sejt. Først og fremmest fordi hun er en del ældre end sædvanligvis, har lidt flere former (altså end tændstikpigerne, ikke end kvinder som de er flest, trods alt ;)) og så fordi hun er meget feminin og alligevel har kant. Girl crush!

Jeg har fået 5 par af Jessica Harts (og mine) favorit jeans fra Only, at udlodde til 5 af jer og alt I skal gøre for at være med er at lægge en kommentar til dette indlæg om et og andet, der gør jer glade + hvad str. I vil have bukserne i (XS, S, M, L osv.) og det skal være inden på søndag d. 14/10 kl. 10.00.

ENGLISH RECAP: GIVE AWAY!! Would you like to win a pair of Jessica Harts (and my) favorite jeans by Only? I’ve got my hands on 5 pairs of these flower power wonders to give away to you guys. To participate please leave a comment on something that makes you smile before sunday the 14th of October.

bloglovin

(Visited 840 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

450 Kommentarer

 1. Selvom jeg ikke tror, jeg får lige så labre ben i dem, som du gør, vil jeg mægtig gerne vinde de fine jeans alligevel. Helst i en medium, hvis det er ganske normale størrelser.
  Og tak for en inspirerende blog!

 2. En ting der gør mig glad er en ridetur i skoven, som har taget sin smukke efterårsfrakke på. Jeg bruger str. M/L

 3. Det der gør mig glad er at vi går en efterårsferie i møde, med en masse aftaler med mennesker der normalt ikke er tid til i hverdagen – og hvis jeg kunne tage disse bukser på ville det da være prikken over i’et! :-)

  Jeg bruger str. M.

 4. Det gør mig utrolig glad at det snart er jul, da jeg er et mega vintermenneske, og så gør det mig helt vildt glad at jeg snart er færdig med min bioteknologiaflevering ;).
  Jeg bruger størrelse M.

 5. Det der gør mig glad er at få afleveret alle mine afleveringer inden efterårsferien som skal bruges i Ibiza, med mine veninder der gør mig endnu gladere ;) Et par blomstret jeans i str s kunne kun forstærke glæden :D

 6. Jeg bliver virkelig glad af at sidde i min seng med en stor kop kaffe, lidt mad og så sidde og kigge ud på vandet efter en lang skoledag. Det er virkelig afslapning :)
  str. L

 7. Det som gør mig allermest glad er når mine skønne gudbørn kommer på besøg i Aalborg. Den ældste er allerede ved at finde sin egen stil og kommer med udsagn som, “se gudmor, kunne den ikke være smart på mig?” Klart der kommer ekstra ting med hjem når alt ser så super smart ud på det lækre barn :) jeg vil gerne have bukserne i en small, hvis jeg bliver den heldige vinder :)

 8. De er så fine! Har lige fået fuldtidsjob og mangler tøj til det (det, man skal have på er lidt anderledes end det jeg normalt går i). Disse ville altså være så fine til det. Bruger str. M.

 9. Det som gør mig glad, er at jeg endelig har fundet min rette hylde, hvad angår uddannelse. Nu er jeg rent faktisk glad for at gå i skole – hver dag! Lærer så mange spændende og sjove ting, bliver inspireret og får lov til at udfolde alle mine kreative ideer! Jeg læser Visual Fashion Communication / Designteknolog.

  De flotte bukser vil jeg gerne have i str L.

  /Rebecca
  http://reb-eccas.blogspot.dk/

 10. Når min lillebror kommer hjem fra efterskole. Jeg savner ham hele tiden og når han endelig er hjemme er der dømt søskendehygge. Det gør mig glad at selvom han er en blomstrende teenager har han stadig tid til at være sammen med sin storesøster. :)
  Str. L (Lidt ghettobooty kræver en ordentlig størrelse ;) )

 11. Det der ville gøre mig glad var at vinde de her lækre bukser.
  Generelt er jeg tosset med konkurrencer – især dem man vinder (hvilket jo desværre ikke er nær så mange som man deltager i).

  Vandt engang for nogle år siden en jakke, som jeg ligesiden har knuselsket. Jeg føler mig så heldig med den på – tænk lige hvor heldig jeg ville være hvis jeg også vandt de her smækre bukser??? Det gør mig helt glad ved tanken! :)

 12. de er godt nok lækre, de må godt gro fast på mig :-) str M

  det bedste jeg ved er en tur i skoven på en hesteryg sammen med mine veninder, der for jeg koblet helt af og nydt livet – det er en mental orgasme som ikke kan beskrives i ord :-)

  ha en super super skøn dag

 13. Jeg er ved at pakke min kuffert med alt mit dejlige sommer tøj, da jeg rejser mod syden og lige får den sidste sol og varme inden vi går julen imøde – det gør mig helt vildt glad da jeg elsker at rejse! Bukserne er da bare super seje – og ville elske hvis jeg var så heldig at de blev mine – bruger nok en str M … Og tak for altid skøn inspiration på din blog!

 14. Jeg bliver glad over en masse små ting i hverdagen. Når man kan sidde indenfor med en masse tæpper og drikke the, mens det regner udenfor. Når man bliver belønnet for hårdt arbejde, og det har været det hele værd. Når jeg vågner op ved siden af min smukke kæreste, og jeg er ligeså forelsket i ham, som første gang jeg så ham. Når mine veninder ringer og siger, at de savner mig. Når man endelig kommer hjem til sin familie, og det er aaaalt for længe siden pga. studie og arbejde og alle mulige andre ting.

 15. Synes faktisk de er finest på dit billede :) hmm, det gør mig glad at jeg næsten lige er startet på uni – jeg har boet i Kbh i smart et år, men kun arbejdet, så har savner noget mere netværk – og det har jeg nu, på mit fantastiske studie! :) jeg ville blive glad for en str L :)

 16. Det gør mig glad at man har mulighed for at være med i konkurrencer og vinde lækre ting – det tror jeg de fleste med et SU-budget kan nikke genkendende til :D

  Jeg bruger str. S.

 17. En af de ting der kan gøre meget rigtig glad er en gåtur i frostvejr, hvor der er vindstille og solen skinner. Jeg synes, det dufter så godt pg naturen tager sig så godt ud! Bonus er, at man kan bruge sit flotte vintertøj og tage sin søde kæreste i hånden. Og så er det gerne midt i den søde juletid!

  Jeg kunne godt tænke mig dem i M :-)

 18. Det, der gør mig glad, er min kæreste! Selv efter snart et år tager jeg stadig mig selv i at tulle rundt oppe på en lyserød sky engang i mellem :o)
  Jeg bruger str. S.

 19. Min veninde Lea gør mig glad, for vi forstår hinanden på et helt særligt plan, og mit hjerte føles altid let og glad, når vi har været sammen. Vi taler om ting og emner her i livet, som jeg ikke kan tale med andre om, og det giver livet perspektiv og mening. Og det er bare ret dejligt.

  Jeg bruger str. L :)

 20. Sikke dog nogle dejlige bukser. Jeg bliver så glad, når jeg ser dem. Det har jeg brug for i min stressende studie-tid – specielt nu når vintertiden hænger over os. Jeg skal bruge en str. S – og jeg krydser virkelig ;) PS. tak for inspirationen!

 21. Det der gør mig glad, er at jeg arbejder med det jeg brænder allermest for. Når jeg hver dag kan se, at jeg får en større og større betydning for de børn jeg arbejder med, og jeg kan se, at de udvikler sig i en bedre retning, så føler jeg mig allermest glad. Den følelse kan næsten ikke beskrives. :-)

  Og så ville jeg selvfølgelig blive ekstra glad for disse smækrelækre jeans i en str. M! ;-)

 22. Sikke dog et par lækre bukser. De gør mig så glad i denne vinterkulde! Jeg kan mærke, at vi går en mørk tid i møde! Jeg skal bruge en str. S! :-)

 23. Det gør mig super glad, at jeg netop har opnået et “break through” i mit speciale. NU ved jeg pludselig, hvor jeg skal ende :-)
  Jeg bruger str. M

 24. Uhh.. der er heldigvis rigtig mange ting der gør mig glad. Men jeg har lige udvalgt de fem ting der gør mig allermest glad:
  Jeg er bliver altid glad når jeg er i mine veninders selskab.
  Jeg bliver glad når jeg shopper (dog ofte efterfulgt af den dårlige samvittighed).
  Jeg bliver glad når jeg passer på min krop, herunder spiser sund (men lækker) mad, får masser af vitaminer og passer min træning.
  Jeg bliver glad når jeg ser mine hunde (som bor os mine forældre, så jeg ser dem desværre ikke så tit).
  Jeg bliver glad når foråret kommer, for så ved jeg sommeren er tæt på.

  Jeg krydser fingre og håber på et par lækre bukser! Gerne i str. xs hvis der er stræk i – ellers str. s (for at være den besværlige type :-))

  C
  http://www.byhoest.com

 25. Det der gør mig rigtig glad er et godt stykke mørk chokolade!! Uhmm.. MUMS!
  Det skal nok være en str. L.

 26. Én ting der gør mig glad, det er at se smilet på min kærestes læber, når vi ser hinanden efter en lang da på job og skole!

  Jeg bruger en str. S

 27. Hej Emily!
  Her i efterårsmånederne, som resten af året, gør min hund mig glad. Hun er en 2.5 år gammel halv rottweiler halv schæfer (tænk robust schæfer med hængeører). Hun gør konstant de skøreste ting, som min kæreste og jeg kun kan grine af.
  God oktober til dig :)
  Åh, og jeans’ene, hvis jeg skulle være så heldig, vil jeg gerne have i en XS.. :)

 28. Efterårslys + tanken om efterårsferie med min dejlige familie:) tak for en skøn blog! (Str. S)

 29. Jeg bliver glad i låget om at jeg tager til L.A i et halvt år til januar.. At rejse er at leve <3
  Str. L

 30. En efterårsgåtur med min hvalp Bob på 6 mdr. og min kæreste! Luften er frisk og bladene er smukke! Disse bukser ville matche perfekt og gerne i en str. M!

 31. Jeg sidder her influenza ramt, og tænker mere end mit ømme hoved har godt af, er kommet frem til et svar, der på sin vis overraskede mig, men jeg ved at det er det rette.

  Det der gør mig rigtig glad er, når det hele går op i en højre enhed. Når en dag, mod nogle gange alt forventning, viser sig at blive fantastisk. Fuld af overraskelser og fuld af de der små øjeblikke hvor man bare tænker “Jeg er sgu glad for mit liv”. Sådan nogle øjeblikke kan skyldes alt fra, en sød s.m.s. fra kæresten, til en hyggelig middag med ens forældre hvor alle har tid og er overskudfyldte og glade, ja til at du forordnet alle de afleveringer i god tid. Det er dé dage der gør mig glade, de dage jeg samler på!

  (jeg bruger str. small)

 32. Æblegrød, gode venner og din dejlige blog gør mit efterår særligt dejligt. Jeg vil gerne vinde bukserne i str. S

 33. Det gør mig glad at jeg om tre uger er færdig med min uddannelse. Trods to eksamner så er jeg bare så glad for at jeg har kæmpet mig igennem-selvom jeg tit har tænkt: Jeg klarer det aldrig. Jeg er glad for den selvtillid jeg har fået-nu kan hele verden bare komme an og hvor blir jeg den stolteste og lykkeligste når beviset er i hus.
  Jeg bruger en str M/L.

 34. Det gør mig glad at gå en tur med min hund i det smukke efterårsvejr : )
  Jeg ville være smuk i et par bukser i str M

  Tak for en god blog : )

 35. The og jazz hos min ven Frede, med adskillige timers snak og filosoferen om alt og ingenting.
  str. M (krydser fingre)

 36. Lige nu er det, der gør mig allermest glad, tanken om, at min kæreste og jeg skal til Lanzarote om 1½ uge. Det bliver simpelthen så rart at komme væk fra regn, kulde og afleveringer og i stedet tage ned til sol, varme og kærlighed :-)
  Bukserne er så fede, og blomstertemaet ville passe perfekt til en aften ude med en flot top på min ferie. Jeg kunne godt tænke mig dem i str. S, hvis det er normale størrelser :)

 37. eeeeej hvor er de fine!!!
  en af de ting der gør mig aller mest glad, er når jeg har planer som jeg brander for. Det kunne f.x være en tur i fitness, hygge mig sammen med mine veninder over en god film eller et godt måltid, eller måske en storbystur sammen med min mor hvor vi tager ud og shopper!! disse ting lyser de mørke dage op som er på vej i form af vinter!! <3

  str. S

 38. Noget som gør mig glad er når min fling (forhåbentlig kommende kæreste) gør små ting i hverdagen. Her den anden dag gjorde det mig glad, at han skrællede gulerødder til mig, og gav mig, mens han stod i køkkenet og lavede mig.
  Han gør mig også glad ved at komplimentere mig, og når han gider at tage sig tiden til at være sammen med mig. Generelt gør hans selskab mig bare super glad :)

  Hvis jeg vinder, vil jeg gerne have de fine bukser i en str. S.

 39. hej
  hvor vildt er det da lige 5 stk waauuuu
  Min børn og min mand gør mig glade og det er jo sådan det skal være
  venlig hilsen laila bindzus
  gerne str large hvis jeg er den heldige

 40. Vil meget gerne vinde et par i størrelse M.

  Det gør mig glad at gå til universitetet når solen skinner så skønt.
  Den vidunderlige natur der er her i Huddersfield hjælper bestemt også på at gøre mig glad og lykkelig!

 41. Det gør mig glad at det snart er efterårsferie, så skal jeg sove længe, spise og lave god mad og masser af kage.
  Og bukserne vil jeg gerne have i størrelse S. :)

 42. Det gør mig glad at læse blogs, nå jeg trænger til en pause fra specialeskrivningen. Dejligt at læse om andres oplevelser, når man selv bruger en masse tid bag skærmen og begravet i bøger.
  (str. small)

 43. Der er mange ting der gør mig glad.. Men noget der virkelig kan få mit humør til at stige, er julen. Alting er på en eller anden måde mere fortryllende i december måned. De små funklende lys, den glade stemning – selvom det måske er en stresset tid, så er det som om at alle mennesker er lidt gladere for hinanden! Dét er dejligt.

  Og nu til bukserne… Jeg vil skyde på en XS!

 44. Eeeeeej hvor er det nogle fine bukser!!!!
  hvis jeg skulle fortælle hvad der gør mig glad, ville svaret være:
  mine venninder, når vi for eksempel hygger over en god film eller når vi laver noget godt mad sammen, det er simpelthen så hyggeligt! ellers skulle det være når mig og min mor tager en shoppe tur til en af DK større byer det kan virkelig også lyse min dag op især når vi nærmer os de koldere tider!!! knus fra mig.

  str. S

 45. Jeg mangler virkelig bukser, så det ville gøre mig rigtigt glad at vinde dette fine par! Jeg er vild med blomsterprint. Jeg ønsker dem i en str. M

 46. Når jeg – lige meget hvor meget det blæser, eller hvor koldt det er, cykler over Sankt Hans Torv og ser solen skinne på Panums røde, gule og blå skorstene. Dét kickstarter altid min dag :)

 47. Det gør mig mega glad at jeg rejser til Tunesien om 2 dage og det ville gøre mig endnu mere mage gladere hvis jeg vandt disse bukser i en størrelse medium :D

 48. Det der virkelig gør mig glad, det er når min kæreste og jeg griner. Når vi griner helt nede fra maven af. Det synes jeg er så dejligt.

  Jeg vil meget gerne vinde disse bukser, nok i en str. medium til mig :-)

 49. Efteråret gør mig glad, for det er en super hyggelig tid og så elsker jeg, at det igen er blevet tid til strikketrøjer og støvler :)

  Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg gerne have en str. S!

 50. De ville være perfekte til at peppe min vintergarderobe op med og skulle jeg så heldig og blive en vinder, så vil jeg gerne bede om en str. M :)

  Der skal ikke så meget til at gøre mig glad, men det der gør mig glad lige nu er tanken om at yndlingsveninden kommer på besøg hele weekenden og der skal hygges igennem :)

 51. Det gør mig glad at interviewe den kære Carl-Mar Møller og opdage, at manden er pisse sympatisk – omend meget speciel! Elsker når mennesker overrasker positivt.
  Jeg krydser fingrer for et par i str. Small.

  Knus Camilla

 52. Der er mange ting som gør mig glad. Suk, hvad skal jeg vælge – Stort luksusproblem. Min kæreste gør mig ekstremt glad. At jeg i morgen afleverer min opgave og dermed har eksamensfri indtil januar, gør mig glad. At jeg har et godt forhold til min bror og svigerinde, gør mig glad. At jeg muligvis har chancen for at vinde et par fede blomstrede bukser gør mig glad! :D

  Jeg er en str. S

 53. Fandes. Glemte lige at skrive at jeg bruger str M (medmindre de ikke giver sig særlig meget, for ellers kan mine fodboldben ikke være der, pivpiv). M/L :)

 54. Jeg bliver glad helt ned i storetæerne, når min 2-årige søn hver dag opdager nye ting, der begejstrer her i verden.

  Og så vil jeg bestemt også blive glad over at kunne skrue mine ben ned i efterårsblomster – i en str. M.

  /Maria

 55. Bukserne minder mig om nogle jeg havde, da jeg var 14. De blev stjålet på bilferie med mine forældre og lillebror i Spanien. Nu er jeg blevet 30. Ting der gør mig glad er de små ting, som at lave lækker aftensmad, gå en tur langs vandet eller at danse til fester, bryllupper, fødselsdage – you name it. Jeg bruger størrelse M ;-).

 56. Jeg bliver glad når søde bloggere holder diverse konkurrencer, hvor man kan vinde alt muligt lækkert.. Også selvom jeg næsten aldrig vinder noget. Men chancen for det gør mig glad :)
  Bruger nok en str. M.

 57. Hvis der er noget der gør mig glad, er det mine 2 fantastiske hunde.. Jeg ser dem ikke så tit, da de bor ved min far, og jeg ved min mor. Men når jeg så endelig ser dem, er de så glade.. Og det er bare sådanne små ting, der gør mig glad :-)

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, skulle det være en str. m :)

 58. small :) og fordi jeg synes din blog er så fantatsisk! bliver altid inspireret! og for hver gang jeg har set dig har jeg været forbavset: du er så fandens smuk!

 59. Her i efteråret bliver jeg glad af de gyldne blade, varme hjemmestrikket sokker og kærlighed <3 – tanken om risengrød kan også lokke et smil frem på læben :-)

  Str. S :-)

 60. Det er måske lidt banalt men kærligheden gør mig glad. Kærligheden til min kæreste, min famile og mine veninder. Det gør mig glad selv på en våd regnvejrsdag.
  Str. L
  Kh
  Christel

 61. En af de mange ting som gør mig glade er dufte. Duften efter en hel dags regn eller duften af hjemme bag og som på bukserne blomster. Blomster er noget af det dejligste de smukke også dufter de fantastisk! :-)
  Str. S

 62. Blomster gør mig glad, så oven i købet at kunne tage dem på, det gør mig dobbeltglad.
  Str. L, hvis jeg skulle være så heldig!

 63. Kærlighed gør mig glad. Dejlig kæreste, de bedste veninder og min skønne familie – ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dem. Og så ville et par blomstret bukser i str. medium lige gøre mig ekstra glad ;-)

 64. Gåture i efterårsvejret og masser af te gør mig glad for tiden. Og så er jeg også ret pjattet med de fine jeans :) En størrelse M ville være fantastisk.

 65. Det er måske en kliché, og nogen vil nok tro jeg siger det her for at score billige point.
  Men blomster gør mig glad! Jeg køber dem så ofte jeg kan, og jeg elsker at Lidl er begyndt at sælge pæne buketter, til næsten ingen penge.

  Jeg ville elske at eje de bukser, så behøver jeg måske ikke købe lige så mange blomster :)

  Jeg er en størrelse medium (hvis det vel og mærke er bukser der er helt normale i størrelsen).

 66. Jeg bliver så glad nå jeg får kommentarer og nye faste læsere på min blog, det gør virkelig noget på ens humør :D

  Min buksestørrelse er S
  Krydser fingre

  Kh.
  Freja

 67. Noget der gør mig utrolig glad, er tanken om at jeg snart skal til USA og holde jul/nytår med min kæreste som rejste dertil i starten af august og fortsat skal være der til maj. De her bukser (i en str. small ;-)) ville kan elske!

 68. Min kæreste gør mig hver dag glad :)
  Vi er lige flyttet sammen og har egentligt bare lyst til at blive derhjemme og hygge om hinanden. Total nyforelskelse efter tre år <3

  Ville elske at vinde disse bukser i en str L :)

 69. Fri bevægelse gør mig glad! At cykle, når vind og solskin rammer ansigtet og at dyrke motion, når kroppens kunnen testes og bevægelsesmønster udvides :) Aaaaaah!
  Min garderobe er meget casual og rolig og ofte når man så endelig skal pyntes er det altid med en spraglet top… – det er bare ikke flatterende, når man er spinkel, men bygget med brede skuldre :/
  Blomsterjeansene er en tendens jeg synes er super fin, da de sætter fokus på benene – str S vil passe mine stænger!

 70. Det der er gratis: Mine børns grin og latter :) Og et kram fra kæresten.
  Ønsker str. l, hvis jeg er heldig.

 71. Det ville være lidt af en udfordring for mig at springe i disse jeans og den udfordring er jeg klar til at tage!

 72. Det der gør mig rigtig glad i disse dage er at pakke! Det er en glæde at pakke alle vores ting ned og at vide, at det i den nye lejlighed, hvor det hele skal pakkes ud igen, dét kommer vores lille babypige også til at bo om 3 måneders tid <3

  Håber på at kunne skrue mig ned i en str. s efter fødslen, tør ikke tro på, at jeg kommer tilbage i en xs ;)

 73. Det gør mig glad, når min søde kæreste inviterer mig i teateret. Og når mine søde venner kommer og spiser aftensmad, alle sammen på en gang. Det gør mig glad, at være omgivet af så skide fantastiske mennesker.

  Str. L.

 74. At kigge ud af vinduet hver morgen for at se en skyfri himmel og den skønneste havudsigt, så ved man dagen kun kan blive god! Åh, goderne ved et udlandsophold.

  En medium vil passe mine stænger perfekt!

 75. Jeg er au pair i Frankrig dette år, og jeg bliver så glad, hver gang jeg tænker på, at min dejlige kæreste kommer ned og besøger mig om lidt over en uge!

  Med mindre jeg har spist alt for mange franske lækkerrier, kunne jeg godt tænke mig dem i str. m. :-)

 76. Wow hvor fedt!
  Det der gør mig glad på et overordnet plan er min træning. Jeg kan mærke at jeg bliver i bedre humør når jeg træner, og så skal der bare ikke så meget andet til at gøre mig endnu mere glad…

  Skulle jeg gå hen og vinde, så er jeg en størrelse M.

 77. En ting der gør mig glad, er en dejlig solskinsdag, hvor jeg bare ligger ude i haven, i en hængekøje med en god bog, musik i ørerne og en milkshake!

  Hvis jeg er så heldig, at jeg vinder dem og de er i stræk, lidt som buksegamacher, så skal det være str. S , men hvis de er mere som jeans, så str. M

 78. Når livet gør ondt, fordi fem år med en elsket mand er slut, er der behov for blomstrede stænger, for at gøre de små skridt fremad lettere. Stængerne er XS!

 79. Jeg vil utrolig gerne vinde disse smækre bukser i en størrelse L. Jeg vil blive glad hver gang jeg vil tage dem på. Jeg købte et par blomstredebukser i sommers, som desværre er gået i stykker pga slid:(.
  Hver gang jeg havde dem på, blev jeg lige et par cm højere og mundvigene røg en lille tak op ad.
  Jeg håber at disse bukser kan gøre det samme i min ellers dystre vintergarderobe.

  Tak for en inspirerende og alsidig blog.

 80. Sikke nogle skønne bukser og en FIN konkurrence.
  Det der gør mig allermest glad lige nu er, at jeg har en lille spire der vokser i min mave… Derfor får jeg inden længe brug for at tilføje min garderobe med lidt nye items og ville være SÅ glad for at møde efteråret i disse smukke, smukke bukser.

  Tak for en skøn blog og en masse inspiration!

 81. Det der gør mig glad, er når jeg får et smil fra min mor. Vi har netop været igennem et rigtig hårdt år, hvor først min far døde af et hjertestop og 3 mdr. senere fandt min mor, min storebror død af en overdosis. Det har været rigtig hårdt for os alle sammen, men især min mor. Først at miste hendes mand efter 33 år og så hendes søn bare 3 mdr. senere! Derfor er det der gør mig allermest glad for tiden, når min mor smiler for så ved jeg at det går den rigtige vej for hende!

  Jeg bruger str. M, hvis jeg skulle være SÅ heldig, at vinde :-)

 82. At være sammen med min mand og børn. Og når jeg kan komme til spinning. Jeg passer str. M/L (det som svarer til str.30 )

 83. Det gør mig virkelig glad at se disse fine jeans på en ellers grå og regnfuld efterårsdag. De ville lyse op i min garderobe, og passe så dejligt sammen med alle de efterårs sweaters som skal varme min krop de næste mange måneder!

  Jeg bruger str. S

 84. Mine tre drenge og deres vidunderlige far gør mig glad og taknemmelig hver dag. Desuden elsker manden når jeg klemmer min behind i et par stramme bukser, så et par i str. S ville gøre stor lykke herhjemme ;o)

 85. Jeg tror næsten, jeg er en M’er :-) Så må vi se, om jeg kan finde ud af at worke blomsterbukser… Jeg har, så vidt jeg husker, ikke haft andet end ensfarvet bukser siden mine citronjeans som 12-årig. Jajaja.. Dengang turde jeg slå mig løs ;o)

 86. det gør mig pokkers glad at sove længe. ;) Så kan jeg bare overskue ALT i løbet af dagen. :)
  Må nok hellere sige en str. L, røven har det med at være for bred til M. ;)

 87. Jeg bliver så glad for en kop varm cacao med skumfiduser mens jeg sidder og kigger på regnen udenfor – det er så hyggeligt her til efterår :)

 88. Mine to børn gør mig yderst lykkelig og jeg prissætter hver eneste dag de to guldklumper – men de levner ikke meget tid til shopping til en mor, der stadigvæk gerne vil se bare lidt godt ud:-) Jeg ville derfor blive SÅ glad for at vinde de fine jeans og lige være lidt smartere i det smukke efterår..

  Må nok også hellere bekende kulør til en str. L:-)

 89. Det der gør mig glad er at jeg endelig er ved at være på plads i min nye lejlighed, og alt det tunge arbejde er overstået, nu mangler der kun alt det sjove med at få den gjort hyggelig :)
  Størrelsen skal gerne være en L :)

 90. Mine venner og veninder gør mig glad og jeg elsker at være sammen med dem.

  Disse bukser ville få en utrolig fed plads i mit klædeskab og har allerede planlagt 24324 outfits med dem <3 (str. L)

 91. Det gør mig glad, netop at være hjemvendt fra tandlægen UDEN at gå grædende derfra (har tandlægeskræk), men i stedet gå derfra med en rar følelse for første gang i mange år!
  Str. L/XL

 92. Årh jeg er helt tosset med de flotte blomstrede jeans! Kom til mig ;D

  Ting der gør mig glad? Det er der såmænd mange ting der gør, men især når solen skinner og der er vejr til at gå i bare arme og ben. Når jeg er sammen med dyr. I selskab med gode venner. Når jeg giver gaver og ser glæden hos modtageren. Når jeg har hjulpet et andet menneske der havde brug for det. Når jeg laver mad som jeg kan se andre nyder at spise. Når jeg ser børn lege og grine.
  Det gør mig rigtig glad i låget :)

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde (som også ville gøre mig rigtig glad) ville en str L nok passe bedst :)

 93. Det gør mig glad at gå de mørke tider i møde, iført smukt blomsterprint!
  Jeg bruger en størrelse M :)

 94. Jeg læser til lærer og har i 2 uger nu været i den første praktik – det gør mig glad. 4. klasses unger med krudt i måsen, som bare er glade og friske lige fra morgenstunden af :D Lige for tiden gør farverne på træerne mig også glad – det er så smukt, når det ligner, at der er ild i landskabet – Århus er smukkest på denne tid af året! :) Desuden gør efterårsferien i næste uge mig også glad – og der skal Edvard Munch udstillingen på AROS helt klart ses :)

  Hihi – det var bare lige det, der faldt mig ind :)

  KH Anne (som er en str. M) :D

 95. Uh, de er simpelthen så fine!!! De måtte meget gerne komme hjem til mig. Jeg er normalt en str. M med mindre de er små i str. Så skal det være L.
  Noget af det der gør mig allermest glad er når jeg om lidt henter min lille dreng i vuggestuen og han møder mig med sit søde smil. Åh, så smelter jeg…;-)

 96. Det der gør mig glad, lige nu er, at planlægge den tur i sommerhus min familie og jeg tager til i næste uge! Vi skal helt op til Nordjylland, og gå lange ture langs strandene, drikke varm kakao med skumfiduser, strikke med det nye uldgarn i lækre efterårsfarver, besøge familien og tænde op i pejsen!
  Jeg er nok en af de der tændstikspiger du snakker om (omend jeg spiser mange kager lavet efter dine opskrifter;-)) så jeg bruger nok str. Xs
  Knus og klem Jane

 97. Hvor kliché-agtigt det end lyder…
  Det der gør mig glad, er når mine tætte venner og veninder er glade. Uanset hvor dårlig min dag kan være, kan det hele blive godt igen, ved bare at se dem grine og nyde øjeblikket. Det betyder alverden for mig, og jeg priser mig lykkelig for, at sådan en ting kan live min dag op på få sekunder.

  Jeg bruger en str. S :-)

 98. Så lækre bukser – har faktisk været inde og kigge efter dem i butikken efter jeg så dem på dig – dog uden held… Men så krydses der fingre nu :)

  Det gør mig glad i dag, at jeg har skrevet næsten halvdelen af mit speciale og derfor må karakteriseres som værende godt i gang… :)

  Mvh. Cecilie (str. M)

 99. En ting der gør mig glad er nyvasket sengetøj og en go film og en helweekend afsat til afslapning.
  Jeg bruger en st. M

 100. De er simpelhent for seje. det er perfekte til at pifte et outfit og mit klædeskab op, næsten alt hvad jeg ejer er sort eller hvidt.)
  Kryder fingre for at jeg bliver en af de heldige vindere, som får fingre i de lækre blomster bukser.
  Ønsker str. M

 101. Det gør mig glad at gå en tur med min hund i skoven en efterårsdag hvor bladene er begyndt at skifte farve, og man kan mærke at temperaturen har skiftet så det er nærmere vinter end sommer, men stadig ikke isnende koldt.

  Elsker bukserne, og kunne godt bruge en str. M. :-)

 102. Det gør mig glad at jeg snart sætter kursen mod New York for at shoppe igennem og nyde byen :-)
  Og så muligheden for at vinde de fede bukser som skal være str M!

 103. En, eller faktisk to ting, der altid kan gøre mig ovenud lykkelig er min nevø og niece på henholdsvis 2 år og 2 måneder. For mig, er der ikke noget mere livsbekræftende end en ukontrolleret barnelatter, og det er ikke svært at elske sådan nogle to krudtugler ubetinget <3

  De smukke bukser, ville heller ikke være svære at elske! Jeg kunne temmelig godt tænke mig sådan et par, i str. S :-)

 104. Hej Emily!

  En ting der vægter utroligt meget på min glædes vægtskål – er helt klart nyt tøj! :) På en helt almindelig mandag, med studie og fitness – kan et nyt sæt tøj fra weekenden gøre underværker. Og tænk lige hvad sådan nogle flotte blomster jeans ville gøre ved mit humør, en helt almindelig mandag morgen ;)
  Str. L

 105. Efteråret gør mig glad. At min kæreste lige har skrevet en sms om vi skal mødes på café efter arbejde. At jeg har fået trænet de sidste par morgener. At der er frokost nu. At solen skinner.

  Jeg vil gerne have et styks blomstermås i størrelse stor (L)

 106. Det gør mig rigtig glad at det snart bliver rigtig vinter så man har en god undskyldning for at hygge sig indendøre med tæpper, te, kage, film, gode bøger og modeblade og frem for alt: Godt selskab! De flotte blomstrede bukser ville helt klart peppe mit vinter-outfit lidt op, så det ville være skønt at vinde dem :D Jeg bruger størrelse M. ;) Ps. tak for en fin og inspirerende blog, Emily! :D

 107. Enormt trivielt, men min lille familie gør mig glad! Var i morges ved lægen med min søn, der skulle have sin tre mdr. vaccine, og han var så sej. Han gør mig både glad, stolt og lykkelig (nå ja, og det gør hans far mig nu også :)).
  (str. M)

 108. Jeg bliver rigtig glad af at være sammen med mine veninder og drikke te og sludre. Det er det bedste.

  Bukserne er virkelig skønne. Dem ville jeg gerne vinde i en størrelse s!

 109. Det gør mig glad, at jeg snart er færdig med min uddannelse, og at jeg pr. 1 januar starter på mit nye job!

  Det gør mig også glad, at jeg midt i min overspringshandling fra den frustrerende afsluttende opgave, klikker ind på din blog og falder over en konkurrence med sådan et par lækre bukser (som jeg har savlet over siden du viste dem sidst!) Jeg ELSKER blomster bukser og overspringshandlinger!
  Hvis jeg er en af de personer, som bliver ekstra glad fordi jeg vinder de her bukser, så er det en str. L jeg har brug for ;)

 110. Jeg elsker efteråret, når bladene skifter til flotte rødbrune nuancer, at gå ture i skoven og pakke sig ind i blødt tøj, og komme hjem til kage og varm kakao – det er så hyggeligt!
  Synes at de jeans er så flotte i farverne, de ser super behagelige ud – de passer perfekt til mit efterårs outfit :-)
  Tror at jeg ville passe dem i en M :-)

 111. De er simpelthen så fine de bukser, ville elske at lege med stylingen af dem :)

  Noget af det, som gør mig allermest glad, er uden tvivl mine to små niecer. De kan vende alle gråvejrsdage og nedtrykte tanker, og de gør mig altid så varm om hjertet. At min søster så venter sig igen, gør mig bestemt ikke mindre glad – tværtimod! :)

  En str. large til mig.

 112. Noget der altid kan gøre mig glad, er en kop varm the og “Friends” i dvd afspilleren. Så er mine efterårs eftermiddage reddet. :-)
  (Str. s)

 113. Det, der gør mig aller mest glad, er nok når jeg får lov til at se min far. Jeg har boet i Danmark i 10 år, så det er altid dejligt at vende tilbage til mit hjemland for at besøge min far og andet familie jeg har derovre. Man kan nemt komme til at savne sin far rigtig meget, når man ikke bor i samme land – Derfor sørger jeg også for, at sætte pris på hvert et sekundt, jeg har med ham. Og jeg opfordrer andre til at gøre det samme, også dem der har en far der bor tæt på :)

  De bukser er simpelthen for lækre, og skulle jeg være så heldig at vinde sådan et par, ville de passe mig bedst i en str. XS

 114. Lige for tiden bliver jeg glad af varmen fra mine stearinlys og de fine efterårsfarver, der dukker op rundt omkring i København. Og så de der fine bukser der – kan man andet end at blive glad af dem? (Str. M)

  Alt det bedste herfra!

 115. Noget, der gør mig glad er når min familie er der for mig og støtter mig. Lige fortiden har jeg problemer med min ryg, og min mor hentede mig i skole i dag og nusser rigtigt om mig, så det er jeg utroligt taknemmelig for.
  Jeg bruger størrelse M :)

 116. Hej!
  Først og fremmest tak for en virkelig god blog!
  Det bedste jeg ved er at gå en tur rundt i naturen og bare høre på de lyde der er, se på den magiske natur og indånde den friske luft. For at krydre det lidt, elsker jeg at gå sådan en tur med én jeg holder af – det kan gøre mig virkelig glad! Jeg er i det hele taget en pige der er rigtig glad for naturen og jeg elsker da også at lade mit look blive inspireret af den.
  Jeg bruger størrelse medium.
  Knus.

 117. Noget, der virkelig kan redde min dag og gør mig glad, er når man lige får et smil med på vejen af en fremmed fx i bussen, på gaden eller når man løber en tur. Det er simpelt hen så rart! :D

  Jeg bruger en str. S

 118. De der bukser kan hvertfald godt gøre mig ret glad!
  Bortset fra det så kan en løbetur i det flotte efterårsvejr også gøre mig ret glad og i godt humør (:

  Jeg bruger str. xsmall.

 119. Selv om jeg lige er flyttet hjemmefra for et par måneder siden og glæder mig meget over det, så glæder det mig også at komme hjem til min familie igen :) Jeg vil gerne have et par i en str. M :)

 120. Kærlighed gør mig glad. At mærke det, men også det at have verdens dejligste kæreste, de bedste veninde og skønneste famile i mit hjerte.
  Og så ville det da også gøre mig glad hvis jeg kunne blive ejer til sådan et par lækre bukser i str Medium ;-)

 121. Fantastiske bukser, og de er godt nok flot på jer begge!
  Lige nu sidder jeg og finder billige rejser til min kæreste og jeg, så vi kan komme væk fra danmark i den kolde tid (Jep, ikke stort fan af sne, jul og kulde) Hvis jeg er så heldig at vinde, bruger jeg S-M :)
  Ha’ en dejlig dag

 122. Det der gør mig mest glad for tiden, er at den mørke tid og dermed både min fødselsdag, jul og nytår nærmer sig :) Glæder mig meget til alle tre ting.. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde de lækre bukser, skal de være i en str, M.

  Julia

 123. noget der gør mig glad: at tilbringe tid med min eks kæreste, så kan jeg føle glæde i hele kroppen :)

  størrelse: medium :)

 124. Jeg bliver enormt glad af at være til agility med min elskede hund Homie, mens min kæreste står på sidelinien og hepper. Han synes det er lidt åndsvagt, men ved det gør mig og hunni meget glade og om han vil indrømme det eller ej ser han faktisk lidt stolt ud når vi vinder!

  Jeg bruger XS

 125. Efterårsvejret gør mig glad! Både når det regner og blæser, og når der som i dag er smuk, blå himmel og solskin. Og så ville det gøre mig glad at kunne tage de fine bukser på ud i vejret – i str. S.

 126. Der er rigtig mange ting der gør mig glad såsom venner, familie, shopping men en lille ting som jeg virkelig nyder og gør mig glad er når er godt vejr og jeg er ude og gå en hyggelig lang tur med mine dejlige hunde

 127. Der er så mange ting, som gør mig glad. Men at jeg skal afsted til Italien med min kæreste og hele familien på torsdag gør mig ekstra glad lige for tiden :-)

 128. Når jeg besøger mine bedsteforældre, og jeg fortæller min morfar (på 80 år), at han ser godt ud, og han svarer: “Ja, det ved jeg da godt”

 129. Jeg bliver glad ved tanken om, at i morgen er min eksamen overstået, hvilket betyder, at jeg kan komme hjem og fejre min fødselsdag, som egentlig var igår og derfor druknede fuldstændig i læsning og forberedelse. :-(
  Og så bruger jeg str. M. ;-)

 130. Jeg bliver rigtig glad, når der er kage i 4. modul efter en klam og våd idrætstime! Ligesom i dag – det reddede lidt mit humør og mit oldævlsmodul! :-D

  Og hvis jeg vinder, vil jeg gerne bede om en str. M!

 131. Det der gør mig rigtig glad lige for tiden er at det er blevet efterår! Bladenes flotte farver, varme trøjer og hygge under et tæppe med en kop te :-)

  Jeg bruger str. S

 132. Sikke en fin konkurrence!..
  Hjemmebag gør mig utrolig glad! Brød, kager, knækbrød, you name it.. Helst bagt af mig selv og helst bagt til nogen der bliver rigtig glade for det :)

  Jeg er i tvivl om jeg bruger M eller L – umiddelbart M, men er bange for at de ville være for korte, for jeg er ualmindeligt langbenet. Your choice! M eller L!

 133. Jeg bliver glad af at gå tur med den skønneste hund i skoven og beundre alle farverne på træerne – så smukt !
  Bukser skal nok være en Large, hvis der skal være plads til hele booty ;)

 134. Det der gør mig allermest glad er at når jeg hiver dynen til side, så ligger der en lille tegning fra min datter hver aften som hun har tegnet til mig, helt på hendes eget initiativ. Det varmer vildt i hjertet og jeg kravler hurtigt ned og krammer hende indtil jeg falder i søvn :)

  Hvis jeg vinder ønsker jeg mig bukserne i str. L :)

 135. I lørdags sad jeg i min sofa. Spiste den første clementin i år, og så alle Harry Potter filmene på dvd. Med et kom den der følelse – varm indeni, smil på læben -følelsen af at være helt igennem lykkelig.
  Jeg har intet arbejde, jeg har ikke råd til det smarte nye tøj eller den moderigtige taske, og jeg er lige flyttet i en mindre lejlighed… Men hvad gør det, når man alligevel kan sidde i sin sofa, spise en clementin med Harry Potter, og sige til sin kæreste “Jeg er lykkelig”

  Det kan godt være at lykken kommer i små bidder, men når den er der, føles det fantastisk. De små øjeblikke, hvor man føler intens lykke – De gør mig glad :)

 136. My big and hairy golden retriever, who wakes me up every morning by jumping up into the bed and taking all of the space. At the end my boyfriend and I only have half of the bed to share!
  But she’s the best, and really makes my day <3

  Think I would wear a size xs.!!

 137. Jeg vil gerne have en str. s, hvis jeg vinder :-)

  & årstidernes skiften, gør mig glad. Elsker det farvespil, der er i gang uden for mit vindue i disse dage. SÅ smukt & skidecharmerende ved lille DK :-)

 138. Virkelig fede bukser. Hvis jeg er heldig ønsker jeg mig dem i str. S.
  Jeg bliver glad af en tur i skoven på en smuk efterårsdag.

 139. Der er så mange ting, der gør mig glad, men i dag var det glade børn med røde kinder ude i det dejlige efterårsvejr i børnehaven, som jeg arbejder i. :)

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, bruger jeg str. S.

 140. Det gør mig glad når fremmede mennesker udviser overskud, så det ‘smitter’ :) Var tidligere i dag i Fakta med min læsemakker, som skulle købe ind til aftensmad. Hun endte med at vælge en færdig lavet lasagne, trods manglende entusiasme tog hun plads i den meget lange kø, fyldt med regnvejrsvåde mennesker der bare gerne ville hjem. Fyren i kassen var effektiv, men havde dog overskud og smilede til folk, der sneg sig endda et lille fløjt ind engang i mellem. Min veninde skulle til at betale, og da medarbejderen bipper lasagnen ind kigger han på hendes trætte ansigtsudtryk med et stort opmuntrende smil og siger til hende, at ”den kunne hun altså godt glæde sig til, den lasagne var helt undervurderet, perfekt til en dag som i dag”. En længere smøre for blot at sige, at det er så dejligt når de små inputs skaber positiv stemning – han fik os begge i bedre humør:)
  (bruger størrelse M:))

 141. Det ville være skønt med sådan et par jeans!

  Det der gør mig rigtig glad lige for tiden, er at jeg imorgen tager til Singapore i lidt over en uge for at besøge min savnede søster, som er flyttet dertil for at læse. Jeg har ikke set hende i snart et halvt år så jeg glæder mig super meget til det! Og ikke mindst til at opleve en helt anden kultur og få shoppet en masse!

  Str: s :-)

 142. Åh, jeg vil så gerne vinde et par i str. S.
  Det gør mig meget glad at lave mad – her kan jeg mærke, jeg er fuldstændig mindfull (hvilket sker så sjældent), hvilket betyder så meget i en hektisk hverdag!

 143. Det der gør mig mest glad er at se på min smilende datter på 3 år der leger og har det godt, mens lillebror sparker i maven. Str M

 144. Jeg blive glad når solen skinner, når min kæreste har tømt opvaskemaskinen, når jeg finder 200 kr i min pung, jeg ikke vidste, jeg havde, når jeg spiller fodbold.

  Hvis jeg vinder, bruger jeg str. S.

 145. Det for tiden gør mig glad, og som jeg værdsætter utrolig meget, er at sidde nede i min stue og læse i min gode krimi, med godt fyret op under brændeovnen og en masse stearinlys tændt. det er bare så rart at sidde der i lænestolen i min dunkle stue, føle efteråret snige sig ind på os, også bare opsluge mig i krimiens verden. :)

  bukserne er hammer flotte, og hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville S nok passe mig bedst.

 146. En af de ting der gør mig glad er så simpelt som solen. På en grå dag når solen endelig titter frem, giver det mig et smil på læberne :))
  Jeg er viild med de bukser! Jeg bruger nok medium :p

 147. Jeg bliver glad af søde klassekammerater, som gør at man altid har det sjovt i skolen. Af søde kollegaer i Føtex, der gør at kedeligt oprydnings-arbejde bliver en leg. Af at ligge i min seng en kold efterårsdag, med regnen trommende på vinduet, med en varm dyne over mig og en kop chai-te. Jeg bliver glad når lønnen tikker ind på kontoen, og man kan købe det man længe har drømt om. Af at have fødselsdag og fejre den med familien, stort brunchbord og masser af kage :)

 148. Hvor fedt, jeg har altid godt kunne tænke mig et par jeans med blomsterprint!

  Noget der gør mig rigtig glad er når gymnasiets lange dage slutter kl. 3 og jeg skal cykle hjem, opad bakken, lige for tiden meget i regnvejr. Så har jeg gerne musik i ørerne og så tænker jeg på den kæmpe kop varme kaffe og det lange bad der venter på mig og selvom jeg bliver våd helt ind til undertøjet så smiler jeg til alle jeg kører forbi fordi det er vigtig at huske!!!

  Str. M

 149. Jeg bliver helt glad i låget, når jeg kigger hen på min søde kæreste! Vi har snart været sammen i 5 år – og netop af den grund gør efteråret mig også glad!

  Jeg vil rigtig gerne vinde bukserne i en str. small.

 150. Dejlig konkurrence! Men det, der gør mig glad, er, når jeg står op om morgenen og slet ikke kan se nogen ende på dagen og al den kulde og mørke, som vinteren bringer med sig, og virkelig bare føler, at verden er imod mig, men så når jeg kl. 07:15 tager overtøj på for at gå tur med min hund, ser, solen så lige så stille står op og gør himlen helt fortryllende smuk og til tider endda helt pink. Jeg bliver så glad af at huske mig selv på de små ting, og at livet er smukt og dejligt, hvis man bare husker at fokusere på de gode ting. Livet er jo rart, for dælen, desværre er det bare for nemt at glemme sig selv at huske på!
  Tak for din dejlige og positive blogging!
  Og hvis jeg skulle være den heldige, ville jeg gerne ønske mig et par i str. S.

  Venlige hilsner og klem og kram sendes herfra (og se nu hvor solen også skinner så skønt!)

 151. Bukserne: M:
  Min “historie” kan måske nok få mig til at lyde som om jeg er over de 60 og ikke mine 19 år, men hvad der gør mig glad lige i tiden er at se, hvordan naturen ændrer sig. At se hvordan det landmændene har slidt for i flere måneder nu er blevet høstet, og der gøres klar til næste år. At vide at julen er på vej, og at vi snart samles indendøre og spiller kort og tager fodbad. Det betyder, at vi alle har en god undskylning for at købe tøj, men det betyder også, at skovbunden har de mest utrolige farver for tiden, det er smukt, smukt, smukt!
  Desuden brokker jeg mig ikke over, at jeg tager til New York i overmorgen med den skønneste pige!
  De to ting gør mig glad!

 152. Det gør mig helt vildt glad at min kæreste og jeg flytter ind i vores drømmelejlighed på lørdag :-)
  Og hey det kunne da være fedt med sådan et par smækre bukser i mit nye walk-in, gerne i str. M.

 153. Hvor er det lækkert! For tiden er det gymnasiet der gør mig utrolig glad. På trods af lektier og afleveringer, er det en fest. Jeg glæder mig hver dag til at stå op, til en ny dag, med nye og glade mennesker. Det er skønt :)

  Jeg bruger S.

  Knus Mie

 154. Noget af det gør mig glad, er når man går udenfor og det regner helt vildt. I starten synes jeg altid det er irriterende, men når jeg alligevel er gennemblødt, synes jeg altid det er herligt :)

  Jeg ville også blive glad for at vinde de finde bukser i str. M.

 155. Åh, der er heldigvis mange ting, der gør mig glad, en uventet gave/buket blomster, en venlig gerning, solskin, min kæreste osv. osv.

  Str. L tak :)

 156. Ligefor tiden er jeg bare glad for mine veninder, de kan altid få et smil frem på mine læber, og nogen kæmpe grin en gang i mellem!

  Jeg bruger str. M

  Fed konkurrence, virkelig fede bukser!

 157. Jeg bruger xs eller s – doesnt really matter. :)
  Noget det kan gøre mig glad, er de små ting i livet. De der ting som egentlig ikke er noget specielt, men som alligevel formår at bringe et lille smil frem på ens læber. Det kan være alt fra en person der smiler til en på gaden, til ens mor der lige har gemt det sidste stykke kanelstang, fordi hun ved hvor glad man er for sådan noget. Det kunne også være når ens veninde eller kæreste skriver en godmorgen eller godnat besked til en, eller kommer med blomster en hel almindelig og kedelig onsdag. Bare det, at der en nogen, som sender en kærlig tanke i ens retning i deres egen travle hverdag er en hel fantastisk ting, som virkelig kan vende ens dag fra noget møg til noget godt.
  Hvad jeg nok egentlig prøver at skrive er, at det er de små positive hverdags øjeblikke som gør mig aller mest glad. :)
  Hav en god dag og tak for en super skøn blog!

 158. Hvor er de fine !
  Det som gør mig glad lige for tiden er at jeg snart skal flytte i lejlighed med min veninde, så jeg glæder mig til at få malet og rykket ind.
  hvis du vælger mig, så må det gerne være M.

  Hilsen Mie S

 159. Sikke en skøn konkurrence. Hvis jeg er én af de heldige vinder, skal bukserne være str. M

  Det, der gør mig glad, er helt sikkert min mand. Vi har lige købt hus sammen, og der sker mange dejlige ting i vores liv pt. Jeg er især glad for ham lige nu, da han i fredags kom hjem efter en måned i Spanien – det er virkelig noget, der får kærligheden til at blomstre :-)

  Mange hilsner
  Pernille

 160. De er for fede! Kunne godt ønske mig en str. S :-)
  Det der gør mig glad er at jeg har min familie som hjælper mig gennem alt! Og ikke mindst at jeg har mødt den mest fantastiske veninde! Jeg havde aldrig troet jeg skulle møde en som hende.. Men hun gør vare at jeg har lyst til at stå op om morgenen og tage på gymnasiet :-)

 161. Hej Emily,
  hvis jeg var så heldig at vinde, ønsker jeg mig et par i medium.
  Det gør mig glad at jeg skal i biografen i aften og se ‘Sover Dolly på ryggen’, at der er skønt efterårsvejr udenfor og at jeg går et dejlig efterårsferie i møde. Forhåbentlig iført disse blomster jeans ;-)

 162. Noget der i den grad kan gøre mig glad er, hvis jeg har haft en lidt grå og trist dag, også kommer hjem til nybagte boller og en mor der står klar med en krammer og familie hygge i stor stil. Specielt her til vinter, er der ikke noget mere hyggeligt at sidde med en kop kakao, lune boller, og hele familien samlet. Det måske en lille ting, men når man er i trygge rammer og en varm stemning, så kan alle materielle ting bare ikke helt måle sig :-).
  Jeg ville elske at pynte mine str S, stænger med disse dejlige bukser!

 163. Hindbærsnitter og disneyfilm gør mig virkelig glad.
  Hvis jeg vinder skal det være størrelse M :-)

 164. Generelt gør det mig glad når jeg ser min kæreste og at rejse. Lidt mere specifikt gør det mig mega, megaglad, at min veninde (der med sin mand har været i fertilitetsbehandling de sidste 5 år) nu pludselig er blevet gravide naturligt!

 165. Efterår gør mig glad. Det er indbegrebet af hygge.. Dansk hygge. Bladene er så smukke og det der med at lukke sig inde med en koppe the – det dur bare!

  Min mås har brug for minimum L – specielt efter alt den indendørs hygge.

 166. Samvær med familie og venner gør mig glad. Derfor er det skønt, at det snart er efterårsferie. Jeg tager hjem til den by, jeg kommer fra for at indhente det forsømte med venner og familie. Vi skal drikke te og varm kakao, bage boller, en tur i biografen, læse blade, blogs og bøger, lave masser af god mad, tænde stearinlys og bare hygge og snakke i et væk. Det bliver helt, som da jeg var barn. Nærmest nostalgisk. Jeg glæder mig!

  Jeg gider virkelig godt at vinde de bukser, og hvis jeg er så heldig, ønsker jeg mig dem i str. M.”

 167. I dag er en god dag. Det var jeg faktisk ikke rigtig bevidst om, før denne her konkurrence fik mig til at tænke over det i et par sekunder.

  Jeg er glad fordi mit studie er for fedt, fordi det først begyndte at regne i det sekund jeg nåede helt hjem, fordi jeg får lov til at tilbringe min hverdag sammen med mennesker, der er virkelig nice, fordi det er efterårsferie lige om lidt, fordi en fyr jeg ikke har set siden min tykke og kiksede folkeskoleperiode i dag sagde, at jeg så vildt godt ud, og fordi jeg nu vil gå ud og lave en kop kaffe og nyde eftermiddagen med blogs & bøger, indtil jeg får en veninde på besøg i aften.

  Jeg bruger str. M.

 168. Det der gør mig glad er når andre er glæde, der er ikke noget der smitter mere end det og kan gøre en øvdag til en god dag.
  Bruger str M

 169. At stå op hver morgen og tage til fysioterapeutstudiet (eller praktikstedet) og glæde sig til endnu en dag med den profession og det job man elsker allermest i verden, ikke mest fordi man hver dag er med til at gøre andre menneskers liv nemmere og fjerne de smerter og gener de har – praktisk talt være med til at forbedre et andet menneskes liv og livskvalitet!

  Hvis jeg er så heldig at vinde vil jeg meget gerne have bukserne i str.M :D

 170. De er nemlig så fine – håber jeg vinder et par! Jeg er lidt i tvivl om størrelsen, men det er i hvert fald en M/L – vil gerne vide lidt mere om størrelsen :-) Krydser fingre!

 171. Det der gør mig glad i disse dage er alle de smukke farver som efteråret har at byde på og at solen fortsat har lyst til at skinne. Så det er bare med at få den varme frakke på og komme ud og nuppe noget af det gode D vitamin imens solens stråler stadig er det.
  Og suk…lækkert tøj kan man jo aldrig få nok af og blomster på bukser vil da helt sikkert forskønne min vintergarderobe….og minde mig om at foråret kommer igen…lige om lidt;0)
  Jeg bruger str S.
  Og uhh…den rødbedesuppe må jeg da lige have afprøvet:0):0)

 172. De er godt nok lækre! Og umiddelbart er jeg en str. M :-)

  Jeg bliver glad, når kæresten tænker på mig i hverdagen. Bare det, at han køber danskvand med hjem, når han er ude at handle (som jeg elsker, og som han ikke selv drikker), at han henter morgenmad fuldstændig umotiveret en søndag morgen og at han kommer ud på universitets læsesal med lækker karry-pasta ret, når jeg sidder og knokler på 8. times læsning og ikke når hjem til aftensmad.

 173. Wow, de busker må gerne komme hjem til mig og bo, gerne i str. L.

  Der er mange ting der kan gøre mig glad, både familien, kæresten, veninderne, arbejde osv. er med til at gøre mig glad på mange måder. “Man har kun det sjov, man selv laver” som man siger :D

 174. Jeg startede i 1. g i august, og har mødt en masse fantastiske mennesker. Som alle nu er en stor del af mit liv og gør mig glad hver dag jeg kommer i skole. Vi har allerede lavet en masse skønne ting sammen, som jeg håber og tror der kun kommer flere af.
  Og så gør det mig da også glad hver dag jeg sider i bussen, lige at tjekke din skønne blog om der er nye oplæg.

  Hvis jeg nu skulle være så heldig at vinde, ville en størrelse 34 være den rigtige :)

 175. Det gør mig glad, at en kollega kom med en æske “Merci” til mig, fordi jeg havde hjulpet ham med nogle opgaver. Den slags ting gør mig glad helt ned i maven – og i flere dage endda! ;)

 176. Det er uundgåeligt at blive glad, når – den for nyligt begynde talende – lillebroder skynder sig ind af hoveddøren og råber mig navn. Som det skete for et kvarters tid siden.
  Et sådant par bukser i størrelse small, ville skam ikke vække nogen sure miner. God dag!

 177. Det der senest har gjort mig glad helt ned i maven er:

  en gåtur i rusk og blæst, sammen med min mand og søn, der fjoller rundt.

  Min gode veninde der sendte en ‘tænker på dig’ besked.

  Da min mor ringede for at sige at hun har bestilt de sko jeg havde set på, men ikke havde råd til.

  Jeg er en str. L

 178. Det bedste i verdenen er når jeg henter min søn i børnehaven og han kommer mig løbende i møde og kaster sig om halsen på mig. Så bliver enhver dag god, uanset hvor travlt man har haft på jobbet. Især når han så slutter krammeren af med at sige ” jeg har savnet dig i 100 dage”.

  Jeg bruger str. m eller L alt efter størrelsen:)

 179. Det gør mig glad at jeg snart har efterårsferie, og at jeg skal nyde den i London med min skønne mor. Det gør mig også glad at det snart er jul og vinter, og at jeg kan tænke tilbage på en dejlig sommer med en masse skønne minder. Og det gør mig glad at jeg er omgivet af dejlige mennesker hver dag, og at en konkurrence som den her minder mig om det!

  Derudover tror jeg kun jeg ville blive endnu gladere, af at modtage et par smukke bukser som overstående, og helst hvis de kom til mig i en størrelse medium :) Glad dag til alle!

 180. Jeg bliver glad, når jeg får en mms fra min kusine med et billede af tre skønne børn på 2, 4 og 6 år, der hver især sidder med deres yndlingslegetøj og venter på, at det skal blive efterårsferie, så de kan komme op at besøge mig, så vi kan lege. Og hver morgen henter de en kalender, så de kan strege endnu en dag ud, fordi de glæder sig så meget – det varmer ens hjerte at være så totalt yndlings! :)

  Str. s.

 181. En tig der gør mig glad, er efterår. Det hyggelige ved at sidde inde i regnen, de flotte farver, og det faktum at det endelig er vejr til, at man kan bruge sine lækre støvler igen ;)

  Jeg bruger str. M :)

 182. Jeg bliver glad, når jeg møder mennesker der tænker positivt. Mennesker som ikke lader sig gå på af, at det regner, og er ligeglade med, om køen er lang i Netto. Det er sådan nogle mennesker, der bare gør min dag bedre, for de formår virkelig at smitte, og gøre os andre glade også.

  Jeg bruger str. small.

 183. Det som gør mig super glad, er at tumle og hygge mig med mine små nevøer på 1 1/2 og 5 år, der er fuld fart på og når de bliver trætte elsker de at hygge-nygge i sofaen imens moster her læser en bog :):) Det kan ikke andet end at bring smil og varme i hjertet!!
  Jeg ville elske bukserne i str. M

 184. Jeg bliver glad når solen skinner og varmer mit ansigt på en kold efterårsdag, som idag :D

  Str.S

 185. En ting der gør mig glad (hvilket er en stor overraskelse, da jeg altid har HADET det!!!) er at løbe en tur. Der er intet så befriende som at løbe sig en tur – især i dette kolde vejr, hvor man starter ud små kold, men hen af vejen bliver gennem varm og helt glad i låget :)

  Disse bukser ville være perfekt til at pynte på en grå dag som idag :)
  Jeg kunne godt tænke mig disse i small

 186. Uh der er mange ting, der gør mig glad. Men lige for tiden er det nok efterårshygge-ting som kagebagning og gåture i skoven med min kæreste :)
  Og jeg bruger str. M

 187. Mine to søde tøser og dejlige kæreste gør mig glad :-)

  Så pæne bukser, som ville klæde min str. small popo mægtig godt ;-)

 188. En ting der gør mig ekstra glad er, når jeg er sammen med min Mor. Jeg har ikke så tit i hverdagen til at være sammen med hende, så hvis vi mødes i KBH for enten at spise frokost eller shoppe, det gør mig rigtig glad.

  str. S

 189. At vågne søndag morgen, efter en hyggelig bytur med veninderne, af lugten af pandekager som min dejlige kærester har kokkereret til mig. Derefter tilbringe min søndag sammen med ham og se en masse film mens det regner uden for.

 190. De er da også pisse lækre. Gad godt gå efteråret i møde med dem på!

  Det er da svært kun at vælge én ting – men cheesy som det er, vil jeg sige min mor. Hun er bare så dejlig og gøre mig vildt glad fordi jeg er så heldig at have sådan en fantastisk kvinde i mit liv.
  Hvis jeg var heldig nok, ville jeg nok skulle have et par i M.

 191. Årh de er så smukke :)
  En str. S ville passe godt ind i mit skab .
  og noget der gør mig glad er pæne ting i skabet som man bliver i godt humør af at kigge på. Den opgave vil disse bukser klare godt :)

 192. wow. må eje.
  Jeg bliver usandsynligt glad af at bevæge mig til musik, og bliver til tider overrasket over hvor stor en effekt det kan have. Desuden underviser jeg i gymnastik og dans, og når jeg ser så mange børn give alt hvad de har, og ser glæden ved samme interesse, bliver jeg altså helt varm indeni :)

 193. Når man på cykel hjem i regnen møder nogen, smiler til dem og de trods regn og blæst smiler tilbage til én ! :) str. M

 194. At kunne lave en ENORM balje med frugtsalat velvidende, at man kun skal dele den med sin kæreste :-D
  Størrelse M :-)

 195. Efteråret er den smukkeste tid på året, med de dejligste farver, så der er ikke andet end at smile og nyde tiden. Hvis farverne bliver for går kan en varm kop kakao og hjemmebagte boller altid gøre mig glad her i den kolde tid.
  Str. M

 196. Min rigtig rigtig gode veninde Marias gravide mave gør mig glad. Glad helt ind i hjertet. :-) Jeg ville elske, at forære hende et par “glade” bukser efter hun har født. :-)

 197. Når jeg ved mine børn har det godt, de er glade og trives,fuglene synger, og vejret er dejligt, bukser str medium

 198. Lige for tiden bliver jeg enormt glad af at lave en kop chai latte og lytte til dejlige The XX, mens jeg kan sidde og se ud på de smukke efterårsfarver.
  Jeg er nok en str. L.

 199. Det gør mig glad, at jeg efter at have været single i godt 4 år, har mødt et helt faboulos menneske, som jeg bare er ovenud glad for og elsker. Jeg er glad for at vi har fundet og indflyttet i en lækker 3 værelses (det tog noget bøvl) og jeg glæder mig bare til at gå vinteren i møde i vores fælleshjem med et ‘rigtigt’ komfur og ovn, istedet for studielivets tekøkkener. Glæder mig til at bage, at holde en masse hygge for venner og familie i det nye hjem…

  Det er så mange gode ting at se frem til lige nu, det gør mig glad.

  (str. M nok…)

 200. For tiden gør det mig dejligt glad at sidde og finde inspiration til lejlighedsindretning og udføre projekterne herhjemme. Det er sådan et rart break fra studiets mange sider, der skal læses, og så er det jo altid fedt at se sine ideer realiseret :)

  Bukserne er virkelig fede, og kan helt klart pifte et efterårsoutfit op. Jeg er en str. s.

 201. En dejlig solskins-efterårsdag som idag gør mig glad, specielt når man tilbringer tiden med en rigtig god ven, en lang gåtur i skoven og efterfølgende varmt kakao.

  Jeg bruger str. M/L.

 202. Noget der gjorde mig helt vildt glad i dag var, da min veninde, og fra i dag af roomie, havde gjort klar til hygge med guf og the, efter jeg havde brugt dagen på mikroøkonomi, statistik og en dejlig lang cykeltur, da det stod aller mest ned i stænger! :)

 203. Hej Emily :-)
  Hvad der kan gøre mig glad, og har gjort det i dag, er at have overstået en benhård fremlæggelse, afleveret en stor opgave og ligeså overstået en test i fransk historie!
  Dette par bukser ville lige være prikken over i’et i en størrelse M ;-)

  Rigtig god tirsdag
  /Mathilde

 204. Når folk smiler bliver jeg glad!
  Som manager, smil til verden og verden smiler til dig ;)
  Jeg regner med jeg bruger str. S

 205. Det gør mig glad, når jeg vågner om morgenen – og med det samme ved, at det bliver en god dag! :-)
  – Jeg bruger str. L

 206. For tiden er jeg ovenud lykkelig for mit studie.. Jeg er i praktik og har bare fundet det helt rigtige studie for mig! Jeg læser socialrådgiver og elsker at hjælpe mennesker :)

  Jeg tror, at jeg er en str. M :)

 207. lige nu er jeg meget glad for endelig at skulle til køreprøve på fredag, og at jeg har efterårsferie bagefter. så håber jeg bare, at jeg består, så jeg kan nyde efterårsferien og blive endnu gladere :D

  – og så ville jeg elske at vinde en str. L.

 208. Noget som altid kan gøre mig glad er min hund :) Han er ved at være oppe i årerne og er ikke helt så frisk længere, men han er stadig den dejligste ven i verden! (kan man godt sige det, uden at lyde som en mega freak? ;)) Det er så rart at have et væsen i sit liv, som elsker en så betingelsesløst!
  Nåh, det blev måske lidt for dybt, hehe :)
  Jeg bruger str. S i bukser.
  Kh Cecilie H.

 209. Hmm vil da lige starte med at sige super dejlig blog følger dig trofast på bloglovin og kunne super godt tænke mig en medium!
  Derudover er det som kan gøre mig rigtig glad en dag som idag hvor det regner men alligevel fik jeg slæbt mig afsted på en løbetur, jeg sidder og spiser suppe og læser min daglige feed på bloglovin! Venter derudover på at jeg skal ud og give gas til volleyball for at få brændt det sidste krudt af. Årh sådan nogle dag gør mig glad og får mig til at smile!!

 210. Sidder med en kop the, nødder m. chokolade fra søstrene grenene, hjemmefutter, tæppe, strikketøj, en god film, tanken om en kæreste der snart flytter ind og dermed følelsen af at være den lykkeligste lille pige på jorden.

  Men disse bukser ville også gøre mig glad! Jeg bruger str. M :-)

 211. De dage hvor alting spiller, hvor det føles som om man flyver, hvor man føler alle er i godt humør, og hvor selv regn får en til at smile – måske fordi, man er forelsket!

  Small

 212. Uhh..De er godt nok pæne!! Dem kan man da virkelig kun blive glad af at have på..;O)
  Noget andet der i den grad gør mig glad er min lille kat Bølle..
  Har nu haft ham i 4 mdr, og det er da bare noget af det dejligste at have
  en lille fyr der sidder og venter på sig, når man kommer hjem..
  Ubetinget kærlighed..(Næsten;O) Alle burde have sig et kæledyr..Love, love, looooove….

  Drømmer om en str L..(Hvis de er lidt stretchy?;O)

 213. jeg bliver altid glad når jeg kommer på ryggen af min hyphest. Jeg føler mig tryg når jeg sidder på en hest.

 214. Ih, de er så fine. :-D
  Jeg elsker virkelig blomsterprint, og synes det er fedt, at man ikke kun kan gå i det om sommeren.
  Lige nu er det faktisk de små ting som gør mig glad. I dag har jeg haft en vildt dejlig da, da jeg var frisk og udhvilket, og derfor havde en masse overskud i timerne i skolen i dag. Dette gjorde også, at jeg havde nogle ekstremt hyggelige frikvarterer. :-) Så så lidt som en god søvn, kan betyde alverden for mig, og gøre mig (og dem omkring mig forhåbentlig. Håber da mit humør smitter lidt af på dem ;-) ) ekstra glad. :-D
  Hvis jeg blev den heldige, ville jeg gerne have bukserne i en str. xs. :-)

 215. En af de ting som gør mig glad, er samtidig også en af de ting som andre ikke bryder sig om. Nemlig når vinden er kold og det blæser. Hvis jeg i forvejen har en god dag og vinden så blæser så gør det mig kun i bedre humør, hehe. Det er nok lidt underligt, men det skyldes at jeg har boet i Florida i et år, og der er vinden altså knastør og varm, så et af de øjeblikke som jeg husker bedst da jeg kom hjem til Danmark, var et efterårsdag hvor vinden bare ramte mig og jeg bare stod helt stille og nød det kolde vind, det kan man altså godt savne efter et år i varmen :)

  Hvis jeg er så heldig at vinde så må det gerne være en str. S :)

 216. Blomsterne inder mig sådan om forår… Jeg må vist være en str. XS :)

 217. En ting, der gør mig glad, er, at en ung teenagepige, der blogger om sin kræftsygdom, som desværre er brudt ud igen, har fundet en (fremmed) donor til knoglemarvstransplantation. Hvor er det dejligt at opleve, at et for pigen fremmet menneske vil hjælpe hende med noget så livsvigtigt – det sætter helt klart medmenneskeligheden i vores samfund i perspektiv :-)

  Jeg bruger i øvrigt xs – er en lille skid med mikrokorte tændstikker ;-)

 218. Det gør mig glad at tænke på at jeg den 1/11, kan flytte ind i min nye lejlighed, tæt på skole, arbejde, veninder og væk fra et dumt værelse som jeg lige siden jeg flyttede ind ikke har været glad for.
  Også ville jeg også blive glad for disse super smarte jeans i str. m. :-)

 219. Jeg bliver glad når der er solskin på en efterårs-tirsdag – sådan som det har været i Århus i dag :)

  Jeg håber jeg vinder – hvis jeg gør, vil jeg rigtigt gerne have dem i small :)

  Ha det skønt! :)

 220. Det gør mig glad når min kæreste kommer og overrasker mig på arbejde bare for at give mig et kys – jeg elsker det!
  Jeg ville elske at overraske ham en dag i disse bukser i str m :)

 221. Dejligt med en konkurrence :) De er super lækre de jeans! Det der gør mig allermest glad er simpelthen, min lille dreng. Han har efter fem ugers sygdom endelig energi til at være en fræk lille ballademager med stort smil på læben. Det gør mig glad og varm helt ind i sjælen <3

 222. Det, der gør mig glad lige for tiden, er tanken om, at jeg om 3 uger kan aflevere mit speciale. Det bliver virkelig dejligt at få overstået hele den lange proces – forhåbentlig med et godt resultat :-)

  Hvis jeg vandt er jeg nok på en str. M

 223. DE kunne da sparke sommer i vinteren som intet andet stykke tøj! jo tak til dem, siger jeg bare

 224. Ups glemte jeg at skrive at, hvis jeg skulle være den heldige vinder, gerne vil have dem i str. small :)

 225. Sidste søndag løb jeg Berlin marathon. Her blev jeg helt vildt glad i låget undervejs over alle de danske publikummer, der heppede på alle os løbere og alle de mange børn, jeg klappede i hænderne undervejs. Det var lige så jeg fik gåsehud, når de råbte mit navn. Det gav så meget glæde og energi, så løbet blev en mere overkommelig opgave :-)

  (Str. small)

 226. En ting der gør mig glad, er endelig at have fået svar fra det universitet i Barcelona, som jeg håber at skulle på udveksling til i foråret – gerne iført blomstrede jeans! Jeg bruger str. S. :-)

 227. Når jeg kan mærke et sitren for livet og dets udfordringer, samtidig med at jeg er fyldt med indre ro, gør mig glad :)

 228. Jeg kan altid mærke glæden boble i maven når jeg høre musik. Der er ikke noget bedere end en melodi og et beat der kan få dine tanker og omgivelser til at forsvinde.
  small :)

 229. Det som gør mig glad:

  Pandekager, efterårssol, kys fra kæresten, at jeg snart skal til New York, vintergækker, nye sko, min familie, fjollede youtube videoer med Jenna Marbles (google hende), regnvejrdage med boller og kakao, mine veninder og blomstret bukser :)

  Str. M

 230. Det gør mig glad at jeg har fået et arbejde efter at have været arbejdsløs i en periode. Men mest af alt gør min familie og min kæreste mig glad og lykkelig <3
  Vil gerne vinde str. M :)

 231. Der er mange ting, men især min familie og venner gør mig glad i låget :) Min søster betyder meget for mig og hun får mig tit til at grine, og hun ville se rigtig godt ud i sådan et par jeans. Derfor er jeg med på hendes vegne, da hun ikke er en blog-læser :)

  Hun bruger str. L.

 232. Min løbetur i dag ved 18-tiden! Wouw, det var så smukt udenfor der. Naturen var badet i et gyldent lys, og alt gik bare op i et højere enhed.

  Hvis jeg vinder, må de gerne være i str. s. :)

 233. I hverdagen elsker jeg, når jeg får et kompliment eller bliver rost af fx medstuderende, venner, kæreste eller familie – det varmer meget, og derfor bestræber jeg mig på at (dagligt) give ros eller et kompliment til andre med på vejen :)
  Jeg bruger M i bukser…. Hold nu op hvor er de smukke, er vild med farverne!

 234. Noget der gør mig glad, må klart være, da min veninde på vores ekskursion med vores linjefagshold igår ville være sød og ‘genplante’ en svamp vores lærer havde fundet. Hun kigger sig rundt, og bukker sig ned til nærmeste brune klat jord, som hun stikker luffen ned i for at lave hul til svampen. Da ‘jorden’ sidder fast på luffen, rører hun den lige lidt af rundt på jakken, i et forsøg på at få jorden rystet væk. Detaljen er bare at ‘jorden’ var en kæmpe hundelort, som hun så flot fik tværet ALL OVER. Dét gjorde mig, om ikke glad, så grædefærdig af grin!!!!
  Bruger størrelse 28 i bukser – så vil gætte på en small, men måske en medium? Man kan vel nå at hoppe i butikken og prøve inden søndag :-)
  Smil fra en glad skovturs tøs ;-)

 235. Det der gør mig glad for tiden, er at jeg snart har efterårsferie, som skal tilbringes med nogle vidunderlige veninder samt familie.
  (Str. M)

 236. Str. S, hvis jeg er så heldig at vinde:)
  Der er (heldigvis) mange forskellige ting der gør mig glad – men hvis jeg skal vælge den ene ting som aldrig svigter og som altid får mig til at smile uanset hvor sort mit humør måtte være, er det min skønne skønne søn, Valdemar på 3 år<3 Jeg ved det er en kliche at sige sit barn, men det passer:) Jeg har været alene med ham siden han var ganske lille, og tænker derfor en del over hvordan jeg kan kompensere mest for det faktum at han ikke har en far i sit liv.. Derfor betyder det måske ekstra meget når jeg ser ham i børnehave løbe glad rundt med alle sine legekammerater, eller når han slår sine små lækre arme omkring mig og krammer livet ud af mig, eller når jeg om morgenen, i weekenden, kan høre hans små bare fødder liste ind til mors seng for at "morgen-putte"- intet slår det, intet:-)

 237. Det der gør mig mest glad lige for tiden, er at se min hvordan min lille datter på 10 måneder lyser op i et stort smil, når jeg kommer hjem fra arbejde.

  Jeg tror str. M vil passe mig fint :)

 238. Noget der gør mig glad er Disney-klassikere. Jeg indrømmer, det er en lidt barnlig fornøjelse, men det fejler aldrig på en regnvejrsaften!
  En størrelse S, ville være perfekt, hvis jeg er så usandsynlig heldig :-)

 239. Det der gør mig rigtig glad for tiden er min hundehvalp Sofus og efterårssol!
  Jeg bruger str. small.

 240. Noget af det der gør mig aller mest glad for tiden er at løve lange turer med mine skønne glade hund – og så selvfølgelig hvis jeg kunne være så heldig at vinde disse smukke bukser i str. L! ;-)

 241. Jeg er så glad så glad fordi dyrlægen kunne reparere mittekatten i fredags og den nu ligger i min fodende og hyggesover o/ Med krave på og sting i bagbenet, men den er glad og tryg og levende :) Selvom jeg gik glip af arbejdets 10-års jubilæum og der ikke er noget der hedder kats første sygedag. Så kan jeg næsten ikke få armene ned over at den lever.
  Et par trøste flower power jeans i str M ville dog ikke være at kimse ad :)

 242. Lækkert !! ;) – de er bare så funky ! ;) ..
  Den største glæde i min hverdag er min skønne, frække hunde”hvalp” på 10 mdr. Han er det dejligste væsen – og han kan få solen til at skinne – selv på en stormende regnvejrsdag !! <3 ..

  Hvis jeg er så heldig at være iblandt de 5 vindere ville jeg ønske mig et par i str. M :)

 243. Noget, der lige for tiden får mig til at smile, er sollyset på vej til og fra skole. Det passer lige med at jeg sidder på min cykel i “the golden hour” og byen er simpelthen så smuk i det gyldne lys.

  Jeg bruger str. S, hvis jeg nu er så heldig :)

 244. Det der gør mig mest glad, er at føle mig tryg og elsket!!!
  Men det kan også være de små ting i hverdagene, hvor fremmede mennesker gør en glad, f.eks. hvis man går og har en vabel på foden og det kan ses at man ikke går helt godt og en fremmed dame kommer hen og tilbyder et plaster eller meget andet :-)

  ps. Str L (til hvis nu jeg vinder) :-)

 245. Med frygt for at lyde mega nørdet er jeg glad for at det amerikanske præsidentvalgkamp er så tæt på, for der er så mange spændende artikler, artikler og programmer om det nu. I love it.
  Og jeg ville elske et par blomster jeans i størrelse S ;)

 246. Det gør mig SÅÅÅ glad at jeg får ferie på fredag! Der er godt nok noget studierelateret, der skal indhentes, men jeg får da også tid til at være sammen med dem, der gør mig til den bedste udgave af mig selv! :)

  Jeg ønsker mig bukserne i en str. S

  / Camilla

 247. Jeg er glad, fordi min kæreste pt er hjemme på et kort visit fra USA, inden han atter rejser derover et halvt år igen på torsdag :-)

  Hvis jeg er den heldige bruger jeg S :-)

 248. Musicals gør mig glad! Så at få billetter af sin kæreste i fødselsdagsgave, til Aladdin var ren lykke. Måtte vente ca et halvt år, men dagen før og på dagen gik jeg rundt som et rastløst lille barn der glæder sig til juleaften. Og det var simpelthen sådan en fantastisk oplevelse! :D jeg vil klart anbefale alle at få fingrer i billetter og fise til 7000 <3
  Derudover gør det mig glad at jeg lige når til Edinburgh igen med min dejlige kæreste inden jeg starter på uddannelse (som også gør mig glad!)
  Og at vinde et par lækre bukser i str. M ville oveni alt det andet gøre mig super lykkelig :)

 249. Noget der gør mig rigtig glad indeni er når jeg møder træt op på arbejde og føler at dagen bare skal overstås og der så er en lille dreng der bliver helt vild glad når han får lov til at vende dagens side i kalenderen. At der er nogen, der bliver glad over noget så enkelt ? Det er da fantastisk :)
  Blomstrede bukser i str. S ville ikke gøre noget ;)

 250. Det gør mig glad at vide, at jeg har de bedste og mest støttende veninder i mit liv! Jeg har virkelig været nede i et sort hul, men hver gang jeg tænker på mine veninder, får jeg et lille smil på læben og en varme indeni, der får mig til at tænke, at livet er gave. Dét gør mig glad lige nu, selvom livet viser sig fra den grummeste side!

  Hvis jeg får en gang skyld får lidt medvind, så ønsker jeg mig bukserne i en str. small, hvis det også er den størrelse du bruger? :)

 251. Hej Emily,
  Det der gør mig mest glad for tiden er når jeg endelig efter en lang dag i skolen kan cykle de 5 km jeg har hjem genem efterårskulden (for ikke at glemme de flotte farver denne sæson byder på) og sætte mig i sofaen med en lækker varm kop kakao – og bare lige slappe af en halv time – det er lækkert :)

  Jeg ønsker mig de smukke bukser i str. L.

 252. Alle de fantastiske farver der er i naturen for tiden gør mig virkelig glad! og så gør tanken om en tur til Paris med 4 skønne piger efter vores eksamen mig også rigtig glad :)
  og jeg skal nok have en M :)

 253. Lige nu er jeg glad. Jeg er i praktik hos en dyrelæge, og det er super spændende at se hvor mange dyr de hjælper hver dag. Jeg elsker alle dyr dyr med pels (medmindre det er en behåret edderkop) og går meget op i dyrevelfærd.

  Mit humør ville i hvert fald ikke blive dårligere af at modtage et par lækre flower power jeans i str. S ;)

 254. Efteråret gør mig glad! Elsker at gå en tur i skoven, der er fuld af smukke farver på denne årstid. Og så en go kop te bagefter. Efteråret er lig med hygge for mig :)

  Fede bukser – ville blive mega glad for en str, m. :)

 255. Det gør mig glad, at jeg har verdens sødeste kæreste, der laver suppe og the med honning til mig, når jeg ligger syg.
  Og så ville jeg gerne kunne hoppe i de lækre blomstrede jeans i enten medium eller large når jeg forhåbenligt snart bliver rask igen :-)

 256. Det gør mig lidt glad, at min søde roomie aldrig har set Da Harry mødte Sally, for jeg glæder mig til at være den, der skal se den med hende for første gang.
  Vil ønske mig en str. S.

 257. Hvad der gør mig glad… det første jeg kom til at tænke på var bland-selv slik, så det må være mit svar :D Jeg tror jeg skal have en størrelse M, hvis jeg vinder.

 258. Jeg bor tæt på Dyrehaven. Det der helt særlige douchede lys, som himlen har lige for tiden inden solen går ned, også selvom det regner. Det er noget af det smukkeste, og mine øjne lapper det i sig så ofte som muligt. Efterår, du gamle ven!
  Og hvis jeg vinder… En str. xs tak.
  :-)

 259. At komme hjem efter arbejde en regnfuld dag og sidde med min computer og dyne mens mørket falder på uden for – og så få en lækker desert :)
  Hm, nok en str. S

 260. En ting der gør mig glad er når man deler en pose Matador MIx med en og man finder ud af at man ikke kan li’ noget af det samme slik deri, så man har sit ynglings slik for sig selv, selvom man deles :)
  Jeg bruger str. M

 261. Det der gør mig glad er, at jeg om to dage skal til Bruxelles og hygge, drikke øl og spise masser af moules frites med tre af mine gode veninder :) Det kan kun bliver en skøn tur!
  Hvis jeg så ovenikøbet kunne gå vinteren i møde i de smukke, blomstrede bukser, ja, så tror jeg jeg ville blive endnu gladere!

  Jeg er en str. L.

 262. Hvad der gør mig glad? Ja det er der jo heldigvis mange ting der gør :)

  Men noget der gjorde mig rigtig glad idag var at give min kæreste en tur til London i fødselsdagsgave, det blev han virkelig glad for… Oplevelses gaver er virkelig bare det bedste!
  Og da jeg havde fødselsdag fik jeg Coldplay billetter af ham, der var jeg også bare lykkelig :D

  Og så tror jeg et par blomstrede bukser ville gøre mig rigtig glad for tiden.. for jeg er bare ikke et vinter menneske, og det er begyndt at blive rigtig gråt og vådt og trist! så måske kan et par smækre-lækre blomstrede jeans sætte lidt kulør og sommer på mine stænger og pifte grå-vejret lidt op!
  Jeg bruger desuden størrelse M :)

 263. Det gør mig glad når vejret er flot uanset om det er efterår sommer eller vinter også gå en tur i skoven og nyde det gode vejr…
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde disse lækre bukser skulle de være i str. L….

 264. At lillehunden og jeg går en god lang tur om morgenen gør mig glad -den friske luft mod kinderne og en hund der er tilfreds gør mig glad -og så hjem til en kop morgen kaffe inden dagen rigtigt starter!
  Hvis jeg skulle være så heldig at score et par af disse fine bukser, skulle det meget gerne være str. Small :-)

 265. Jeg arbejder pt som pædagomedhjælper, og det der gør mig aller gladest er et ægte barnegrin som kommer lige fra maven.

  Ps de elsker forresten også når jeg har “skøre” bukser på, sået af af disse bukser ville være en succes, gerne i en str. L.

 266. Det der mig glad, er tanken om at jeg snart er færdig med gymnasiet (3. g) og skal ud at skabe mig et helt nyt liv :)
  Bukserne ville jeg meget gerne eje, i en str. xs.

 267. Jeg bliver glad, når mine børn er glade. Det er da bare lykken, når man kan få sin unger til at flække af grin og bare synes at mor er den sjoveste i verden :). Jeg bruger str. L.

 268. Jeg bliver glad når jeg efter en lang dag med skole/arbejde/køreskole m.m. falder om på sofaen og min kæreste lægger sig op på brystet af mig og putter mens vi snakker om hvad vi har lavet og oplevet i løbet af dagen!

  Jeg bruger en størrelse l/xl (nok mest XL), men jeg er 182 cm høj, så hvis de ikke er så lange i benene, vil jeg hellere at en det kan passe dem kan få fornøjelse af dem! men de er simpelthen så flotte! har ledt efter dem siden du første gang viste dem frem :-)

 269. Min kæreste gør mig rigtig glad. Vi har været sammen i snart 4 år og skal flytte sammen om et par måneder – og vi glæder os begge to så meget. Jeg havde aldrig troet, jeg kunne have det sådan her efter 4 år, det er så dejligt :) Selvom det nu overhovedet heller ikke føles som om, der er gået 4 år..

  Lidt tacky ting at skrive, måske, men det var nu det første jeg kunne komme i tanker om og ikke desto mindre sandt :)

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, bruger jeg str. XS.

  /Lilja L.

 270. Flower-power. det er hvad der gør mig glad :D I det hele taget bliver jeg bare ekstra glad, og får en kæmpe mængde energi i sommermånederne!
  Hvis jeg skulle gå hen og vinde de her fantastiske bukser tror jeg at str. small ville sidde bedst på mig :-)

 271. Sikke en fed konkurrence! Jeg synes de er vildt fede :-) Og de klæder også dig skide godt. Det er så lækkert i kan udlodde sådan noget lækre ting til os læsere, og dette er en anelse anderledes må jeg sige :-)

  Det gør mig glad, når alting har været kaotisk og man har haft travlt med studiet, at man kan få tid til at se nogen af sine bedsteveninder :-) Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg gerne have dem i str. M.

 272. Min opvaskemaskine gør mig ret så glad – især efter en hel dag med sød veninde (som også gør mig glad) hvor der er spist en masse og brugt en masse service… ahh, det’ nemt! ;)
  Skulle jeg være så heldig at vinde, bruger jeg str. M :)

 273. Det gør mig glad, at tænke på hvor priviligerede vi er, at vi lever i et samfund hvor det er muligt at få en uddannelse og leve et godt liv, et samfund hvor der er plads til alle. Det gør mig glad, når jeg kigger mig omkring, og ser hvilken dejlig familie, venner og kæreste jeg har.

 274. Kliche i know, men min dejlige lille søn på 1 og min kæreste. Ellers solskin, duften af nyslået græs, at danse og hvid bourgogne.
  Det bukser må gerne komme hjem til mig og bo i str. S. De kunne være et tiltrængt frisk tilføjelse til min lidt kedelige og slidte nybagt mor garderobe:)

 275. I disse regnfulde dage, kan det gøre mig særligt glad, at vågne sent op en lørdag-eller søndagmorgen, se ud og solen skinner en lille smugle igennem. At tage et laaaaaaangt bad med et smil på læben og derefter (når det igen regner) lægge sig under dynen, med en kop varm kakao og en god film – og bare vide at livet er godt!
  Jeg kunne utrolig godt tænke mig bukserne i en str. L, til at give til sommer og farve til mit efterår og vinter tøj! (;

 276. Det gør mig glad at det lige nu er en dejlig årstid hvor naturen har smukke farver, og hvor man kan gå en tur og få dejlig frisk luft i ansigtet uden at fryde ihejl (selvom det er tæt på..!)
  Jeg er en størrelse M.
  Tak for inspiration :)

 277. Min hund, min kat, familie, mine venner, min kæreste – de gør mig glade. :) Jeg bruger str. M.

 278. Hei.
  Det som gjør meg glad, er når min kæreste kommer på besøk hos meg her i København. Jeg blir så glad når han gir meg blomster og et kyss.

  Jeg bruker størrelse XS.

  =)

 279. Jeg har lige været i biografen med nogle skønne veninder, de gør mig rigtig glad på en regnfuld og blæsende tirsdag!
  Jeg ville nok være en str. M :)

 280. Det gør mig glad at tænke på jeg snart er færdig med mit kørekort, og at disse fede bukser ville være perfekte at fejre det i ! :D Jeg bruger S.

 281. En dejlig dag med min mor gør mig glad – rigtig glad :-) Hvis man skulle være så heldig, så er str. xs.

 282. Det gør mig glad at jeg bor i Montreal og at min kæreste kommer på søndag og besøger mig.
  – Jeg er str. S :)

 283. Det der gør mig glad er når jeg ser min lille vovse. Hun er blevet så stor siden vi fik hende, tiden flyver bare! :)

  Jeg kunne godt tænke mig en str. L hvis jeg var så heldig at vinde! :)

 284. Glemte helt at skrive hvad der gjorde mig glad…
  Det gør mig så glad at være sammen med dem jeg elsker :)

 285. hej,
  jeg er glad hvis jeg drikker en god kop te med mine venner eller hvis jeg er i naturen med min hund Alma. :) Men allermest er jeg glad for mit badekar(!!!)
  hvis bukserne er store, då skal jeg ha xs, men hvis de sidder normalt. str. S
  :)

 286. At se min familie og venner trives med deres hverdag og liv.
  At læse med en chaiz på baresso, når hverdagen er tung og træls.
  At være tilfreds med mig selv.
  At have tid til at nyde, at mine veninder er lige i nærheden.
  At gå en lang tur med min far og kigge på huse.
  At leve :-)

 287. Det er gør mig glad, er at se min elskede datter (7 år) trives og at hun har det godt og er glad. Det betyder ALT. Og et smil fra hende og jeg er solgt. Elsker min prinsesse.

  Hvis jeg skulle være så heldig, ville jeg blive glad for en str Small.

 288. De er SÅ fede!!! Klæder dig enormt godt!

  Der er rigtig meget i hverdagen der gør mig glad, sådan helt almindelige søde bemærkninger, tanker om ferie, kram fra børnene, et klem fra manden, et kompliment fra kolleger, når nået lykkedes, når jeg får noget nyt tøj der sidder godt, når andre mennesker er glade, når det går min familie og venner godt og når jeg læser disse indlæg <3

  Lige pt. er det der gør mig helt afsindigt glad er, at jeg om 3 dage har efterårsferie og manden og jeg tar på kærligheds-forkælelses-spa ophold i et par dage, mens drengene skal på mini-ferie hos farfar:) uhhhh det summer i maven! :)

  Dejlig konkurrence og fed præmie!

  Rigtig god dag:)

 289. Der findes ikke noget bedre end familie. Javist kan en kæreste gøre en glad – men familie an gøre en lykkelig! Jeg er familie menneske med ET stort F. Familien betyder alt for mig. De gør mig glade :-)
  Hvis jeg endelig kunne være heldig at vinde, så vil jeg tro at jeg ønsker en str. S i buks :-)

 290. Jeg er allermest glad, når jeg ser min 8mdr gamle datter og kæreste græde af grin sammen. Så kan man ikke andet end at blive varm om hjertet i denne, ellers så kolde tid.

  Jeg bruger en str s.

 291. Det gør mig glad at have sabbatår efter et hårdt år i 3.g, hvor jeg blev meget syg.

  og tak for en super blog, Emilie!

  Skulle jeg være så heldig at vinde, så ønsker jeg str. S :-)

 292. Det der gør mig allermest glad det er søndag eftermiddag hvor mig og min datter pakker en picnic kurv med varm kakao og andre lækkerier og tager cyklerne i skoven. Så går vi på opdagelse og finder smukke efterårsblade mm, hygger og bare nyder hinandens selskab.

  Hvis jeg vinder må det godt være str S og faktisk vil jeg ikke beholde dem selv for min søde niece kiggede mig over skulderen da jeg kiggede på din blog, og hun så syntes de var alt for cool ;)

  KH
  Bente

 293. Det er sikkert en kliché, men livet gør mig glad. Vi glemmer ofte at sætte pris på de små ting. Jeg sætter pris på at blive vækket af mine 2 katte om morgen, at kysse min kæreste farvel, at gå på arbejde, at have nogle dejlige kolleager, at komme hjem og kysse min kæreste igen, at se mine veninder, familier og svigerfamilie, at have lysten til at træne, at have et godt helbred, at have alverdens muligheder og hele livet foran mig. Alt det gør mig glad :-)

 294. Der er mange ting, der gør mig glad. Fx når jeg får mig slæbt op tidligt morgen kl. 5.15 for at nå ned at træne inden arbejde – så har jeg fået så dejlig en start på dagen og kan gå at smile lidt de første par timer, for nu kan jeg bare slappe af og nyde resten af dagen i fulde drag.

  Jeg bruger vist en str. S :-)

  Ha’ en dejlig dag..!

 295. Det der gør mig glad for tiden er: at gå en lang tur i (efterårs)skoven med min familie, at spise chili-sin-carne på Lyst med min kæreste, at drikke chaicino med en veninde i indre by, at kigge på mine nye fine vinterstøvler og at sidde indenfor i min lejlighed med en varm kop te under et uldtæppe mens jeg kan høre regnen mod mit vindue..

 296. Det der i øjeblikket gør mig vildt glad er, at min søn endelig bliver behandlet korrekt efter et kompliceret knoglebrud i sommers – også selvom det betyder 14 dages indlæggelse fra i morgen.
  (Jeg bruger str. L)

 297. WOW! Hold op hvor er de fede! Kan godt huske at jeg fik et mindre chrush på dine bukser under det indlæg hvor du havde dem på!

  Hvad gør mig glad? Chokolade. En dårlig og usund vane. Jeg ELSKER chokolade og er ikke pinlig over det overhoved! Det er ikke fordi jeg ikke viser det og sidder der hjemme og spiser i smug. NEJ! Jeg tror ikke man kan løbe ind i mig på et tidspunkt uden jeg har chokolade på mig! På gaden, der hjemme i sofaen, i skolen, selv i baden kan jeg stå og nyde en lille chokoladebar. Og jeg drømmer om choklade når jeg sover. Min yndlings er helt ren marabou, der er jeg iskold! Jeg knækker ikke et stykke af ad gangen, nej, jeg tager bider direkte af pladen. JEG ELSKER CHOKOLADE!!!

  Og jeg tror jeg skal have dem i str. S :)

 298. Noget af det, der gør mig rigtig glad her om efteråret, er en stor kop varm kakao på en regnfuld søndageftermiddag. Det kan bare bidrage med en uforstålig med en salig lykke…

 299. Noget, der gør mig glad, er at have en dag, hvor jeg laver absolut ingenting. Hvor jeg har tid til at sove længe, tøffe rundt i mit nattøj og bare slappe af. Hvor jeg har tid til at bage og lave god mad og se en masse film i regnvejr. Det sker desværre alt for sjældent :-)
  Str. m

 300. Jeg har angrebet dette efterår på komplet modsat vis i forhold til de forrige år. Jeg tenderer til at vikle mig selv ind i et dystert “Der er altid modvind på MIN cykelsti” tankespind så snart efterårskulden ruller ind over byen.

  Det klinger sikkert banalt i visse øregange – men den 1. september i år besluttede jeg mig for, at gøre efterår til min nye yndlings-sæson. That’s right! Jeg tvinger mig selv til at smile, når jeg kan høre regnen hamre mod fliserne og jokker loyalt ned i mine trofaste røjsere. Jeg kan snart ikke vente med at drøne hjem når arbejdsdagen er ovre: klar til selv-forkælelse i form af knald varmt bad eller en spand te.

  Det gør mig glad, at jeg er i stand til at vælge disse glæder! Det gør mig allermest glad når jeg kan mærke hvordan du kan rykke dig selv, alene ved at være bevidst om din sindstilstand.

  Afslutningsvis: Glæden ville forvandles til decideret jubel, hvis et styk smuk blomsterbuks kunne blive en integreret del af mit happy-go-lucky efterår ;-)

 301. Jeg er glad i dag!
  Det er jeg fordi i dag, er en af de dage hvor alt kan ske.
  Dagen skal bruges på en skoledag spækket med gode og interessante timer, efterfulgt af en tur til Århus i en bus fyldt med gode venner.
  Når dette er lagt som grundlaget, så kan det kun blive en god dag, og den tanke gør mig glad :-)

  Et par blomstrede bukser i str. L havde pyntet gevaldigt, sådan en dag som i dag!

 302. Jeg går fortiden i gym og derfor betyder skole rigtig meget. Men jeg har jo også veninder at passe, så det der gør mig glad, er når min skole går op i en højere enhed og jeg også har tid til at se mine veninder og træne osv.
  – Og når mit hår sidder godt.

  Str. M :)

 303. Noget der kan gøre mig rigtig rigtig glad ( ud over mine dejlige drenge og mand jo!) er når jeg på sådan en rigtig ellers grå og trist regnvejrs onsdag for en sød og sjov SMS fra min hjerteven så jeg kan gå og smile resten af dagen… <3 husk at kast om Jer med god karma… Love is the new black… <3
  Dejlig dag til Jer alle…
  Kh Trine
  Sort l tror jeg….

 304. Det som gør mig glad er, når jeg kan være sammen med min familie :-) Jeg elsker at bruge tid, hos mine bedsteforældre og hos min oldemor på 92. Intet kan gøre mig så glad, som at se hendes glade, vare smil!

  Nu er der jo snart efterårsferie, hvilket betyder tid med familien. Det betyder også lange gå ture i skoven, kaffebesøg hos oldemor, snak om familiens stamtræ osv :-)

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde et par, af disse skønne bukser, vil jeg gerne have dem i størelse m :-)

 305. Min højskole gør mig glad! Selv efter halvanden uge. Det er fedt at stå op, møde nye spændende mennesker og have en masse fede fag. Alle burde tage på højskole og få en fed oplevelse ud af det. Tag det fra pigen med kæmpe fordomme mod både efterskoler og højskoler.. Højskole er THE SHIT! :D – Det gør mig glad!!

 306. Det gør mig glad at jeg skal hjem til mine forældre på fredag. Jeg bor i Kbh. og de bor i USA, så det er alt for sjældent jeg ser dem.
  De der bukser vil passe mig i M eller L :)

 307. Det der lige for tiden gør mig aller mest glad, er solskins dagene imellem alt det regn vi får for tiden. Så når der endelig er lidt solskins striber, får det bare humøret helt i top og man får en masse overskud og lyst til at tilbringe alt sin tid med alle dem man har kær ude i det fri :-)

  Jeg bruger S/M

 308. At jeg lige er flyttet sammen med min kæreste gør mig meget glad.
  Der udover gør det mig glad, når han bryder ud i disney-sang til ære mig :-D
  Ville også blive glad for et par af disse smukke bukser i str. S.
  Ha’ en god dag :-)

 309. Jeg ville blive lidt lykkeligere end jeg i forvejen er, hvis jeg vandt disse smukke blomstrede jeans i str. small. <3

 310. En af de ting der gør mig rigtig glad er solskin. I denne mørke tid vi går i møde, er det heldigt at også tændte stearinlys, en kop varm kakao og min dejlige kæreste gør mig glad.
  ¨
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg gerne bede om en str small.

 311. En ting der gør mig glad er at det snart er efterårsferie! Så begynder man for alvor at kunne mærke vinteren er på vej og er der noget bedre end julehygge med sneen dalende udenfor og varm kakao med dem man holder af? Og nå ja, i sådan et par bukser her ville dt kun være endnu bedre :-)

  Str. Xs

 312. Jeg er en glad tøs lige nu!
  Har nemlig netop bestilt ferie til New York – at rejse, DET gør mig glad.
  (Vil så gerne vinde de fede bukser, er en str. m).

 313. Igår kom jeg ind på hovedbiblioteket efter en rigtig leverpostejsdag, slæbende på tunge bæreposer. Og der blev jeg mødt af 5 cello-spillende børn, som fyldte biblioteket med den smukkeste musik. Så jeg satte bæreposerne og nød magien – og hvordan min leverpostejsdag blev forvandlet til en særlig dag- Det gjorde mig glad

  Jeg bruger xs

 314. Jeg bliver glad, når jeg er sammen med dem jeg holder af, og når jeg bliver forkælet af min kæreste..

  som f. eks. nu hvor jeg er SÅ forkølet og min kæreste passer mig med te og film. det er hyggeligt :)

  Jeg tror jeg er en str. S.

  Kh. Amalie

 315. Det der gør mig gladest, er min kæreste, solskin og smil!
  Jeg er en størrelse S

 316. Det gør mig glad at vide at jeg om 8 mdr. er færdig med svendeprøven som Mediegrafiker og aldrig skal tilbage på skolebænken, og derefter for alvor kan begynde at planlægge mit bryllup, som skal afholdes i maj 2014. Det gør mig bare så glad indeni at tænke på :)

  Str. M

  /anne

 317. Dét der gør mig allermest glad i denne tid, er selve årstiden. Jeg nyder de smukkeste farver naturen giver mig at se på. Fra de gyldne brune nuancer, til de rødlige varme farver – og så er det netop i denne tid at jeg både har fødselsdag OG skal på storby-studietur :-) Jeg kan simpelthen ikke blive sur over noget som helst!
  (De superlækre bukser vil passe godt ned i min kuffert – helst i str. L!)

 318. Det gør mig vanvittigt glad at tænke på, at jeg snart er færdig med mit speciale og dermed 5 års studier. At jeg går en fremtid i møde, hvor jeg for alvor skal til at skabe rammerne for det liv jeg ønsker. Men det gør mig også bare glad, at jeg efter aflevering af mit speciale skal have ordnet mit hår, mine negle og at der i det hele taget bliver lidt tid til selvforkælelse :)

  (Bukser str. M)

 319. Det gør mig så glad at ligge og se på mine helt nyfødte killinger (født i nat), mærke varmen fra badeværelsesgulvet (for der skulle det altså bare være) og nyde samværet mellem mor og hendes killinger.

  Str. S

  glade og varme hilsner fra anja

 320. En ting der gør mig glad for tiden er at være på udveksling i England og savne min kæreste, som venter på mig derhjemme. Det varmer at elske og vide man er elsket! :D

  Str. S.

 321. Jeg bliver glad, når jeg kigger på min 5 måneder gamle søn, der ligger i sin Voksi-pose og sover så sødt. Jeg bliver glad, når mine to katte ligger og spinder i sofaen ved siden af mig. Jeg bliver glad, når min kæreste siger skøre ting for at få mig til at grine. Jeg bliver glad, når solen skinner. Synes virkelig jeg har meget at være glad for. Hurra for livet! :-)
  Hvis jeg vinder: str small.

  Mvh, Pernille

 322. Det gør mig rigtig glad, at vores lille søn kommer til verden snart og jeg derved kan trække i noget af mit gamle tøj :) Jeg har ikke opdateret min garderobe i snart 9 måneder, og de her jeans vil falde et godt sted :)

  Ønsker dem i størrelse M, og krydser fingre :)

 323. Det gør mig glad at du laver en konkurrence hvor jeg har chance for at vinde disse fede bukser, som jeg forgæves har ledt efter siden du viste dem på bloggen første gang.
  Jeg skal nok have str. L.

 324. Blomster gør mig altid glad.
  Og så elsker jeg årstidernes skiften. Jeg elsker når efteråret er kommet, og alle planternes blade bliver smukke rødlige. Og så gør det mig så glad når alt springer ud på ny om foråret. Det er utrolig livsbekræftende!
  Det ville også gøre mig super glad at vinde de fine bukser, da de både minder mig om efterår og forår (størrelse M, tak ;) <3

 325. Så lækre bukser!! Jeg bruger størrelse S.
  Det der gør mig glad er når jeg føler at jeg har haft en god uge, hvor jeg har tilbragt meget tid sammen med min familie og nærmeste og bare har haft det super skønt. Familien er trods alt for livet!

 326. Selvfølgelig er det da min veninde, som fortjener et par af disse smukke bukser! Jeg synes virkelig hun fortjener et par, da alt ikke har været nemt for hende. Og det som gør mig glad er, at give noget til en som har brug for det, og tror på, at man så også får tilbage, når andre har overskud.
  Kærlig hilsen Klara

 327. I disse efterårsdage gør det mig glad at gå lange ture blandt smukke falmende blade og træer, og blive blæst godt igennem.
  Efterfølgende er det lykken at komme hjem under dynen og fordybe sig i god bog, med en kop dampende, godt krydret the ved sin side.
  Håber alle nyder de skønne efterårsdage! – Nanna , str. M

 328. Det gør mig helt fantastisk glad at gå en tur i efterårs-solskin med kæreste og hunde i hånden :-)

  Amalie (Str. S)

 329. Det der gør mig allermest glad og lykkelig, er når jeg tung og meget træt står op på diverse tidspunkter af døgnet og får det største tandløse smil fra min 5mdr gamle datter, så er hun stort set tilgivet for at holde hendes mor søvnløs ;-)

  Dog er jeg sikker på at min hverdag vil blive lidt mindre træt med et par af disse i str M :-) men måske er det bare et fjollet håb :-)

 330. Det der gør mig glad (blandt meget andet heldsigvis), er min kat, som hver dag ligger trofast i min seng, når jeg kommer hjem fra skole :) Men et par mega funky blomster bukser i størrelse Small ville uden tvivl også gøre mig glad!

 331. Noget der gør mig rigtig glad i øjeblikket er at gå en dejlig lang tur med min skønne hund i skoven som efterhånden har fået rigtig fine efterårsfarver. Bagefter nyder jeg at sætte mig ind i min varme stue med en kop te og en god bog. Så er min dag fuldendt :)

  Frøken Jensen

 332. Det gør mig glad når jeg har min kæreste på besøg : ) Vi bor ikke sammen mere men er sttadig sammen, men men lære virkelig at værdsætte hinanden når man ikke ses hver dag

  Str M.

  :D

 333. Det gør mig rigtig glad at være omkring mine nærmeste og føle at jeg gør noget godt for dem :)

  Str. M

 334. Det gør mig rigtig glad at være omkring mine nærmeste og føle at jeg er der for dem :)

  – Str. M :)

 335. Min dejlige hund gør mig altid glad! Det er simpelthen så dejligt at komme hjem efter skole, og så er den så glad for, at se en – virkelig den bedste følelse i verden :)
  De er godt nok flotte de blomstrede jeans vil gerne hvis jeg er så heldig have den i str. L!

 336. Jeg har været sygmeldt med stress det sidste halve år, men er endelig ved at være ude af det. Selvom jeg ikke kan tackle et arbejde ved siden af mit studie lige nu (og derfor lever ret stramt økonomisk) så gør det mig rigtig lykkelig at tænke på at intet kan slå en helt ud. Det gør mig rigtig glad at tænke på jeg har lært en helt ny side af mig selv og at tænke på jeg er blevet en meget stærkere person. Min svoger er lige blevet sygmeldt med stress, så det gør mig ekstra glad at kunne hjælpe ham og vise ham, at der er lys forude.

  Bukserne er super fine:) – str s

 337. Det der gør mig glad er når familien er samlet, de fleste bor meget lang væk, så når vi så endelig ser dem. Har jeg den bedste følelse :-)

  Str. L

 338. Verdens bedste adoptiv-kat bobler ved siden af mig, og verdens bedste kæreste er på vej hjem fra arbejde. Der er solskin på mine beskidte ruder, gode bøger i bogreolen. Og en helt fantastisk hverdag at stå op til. Hver dag.
  Mit liv gør mig kort sagt glad :)
  /Maria – en str. M

 339. Der er mange ting, der gør mig glad – faktisk skal der ikke så meget til.
  Men det ville gøre mig rigtig glad, at vinde fine, blomstrede jeans her hos dig :)

  Størrelse M, tak!

 340. Noget der gør mig glad er min nye bedste veninde. Hun og jeg skal
  senere ud og gå en lang tur i det dejlige efterårsvejr. Vi har først “fundet” hindanden for et par måneder siden, efter en lang periode hvor ingen af os har haft nogen specielt tætte veninder. Det er fantastisk at man kan opbygge sådan en tillid på så kort tid. Hun er et fantastisk menneske :)
  Samtidig er jeg glad for sådan nogle gode konkurrencer! Jeg bruger en str. L.

 341. Det gør mig rigtig glad, når min søde kæreste kommer uanmeldt forbi mig kl. 7.00 om morgenen, efter at han har været på nattevagt, som han er nogle gange. Det er simpelthen den bedste overraskelse at vågne op til :)

  Jeg bruger str. M

 342. Morgener med god tid til at drikke kaffe, spise morgenmad og læse blog, nyheder og tjekke emails, gør mig glad.
  (str.M/L afhængigt af snittet og materialet)

 343. Det der gør mig allermest glad er mine veninder. Jeg elsker dem alle hver og en, så utrolig ubeskriveligt højt. Hvis jeg er ked af det har de altid tid til, at trøste mig og vi kan grine og snakke om alt i hele verden. De gør mig mere lykkelig end noget andet! :) jeg kunne godt tænke mig, at vinde en str xsmall Jeg krydser fingre for det er et seriøst lækkert par jeans! :)

 344. Efterårshygge med tvserier og is under en varm dyne med kæresten gør mig glad (: og selvfølgelig at vinde flotte bukser i str s/ afhængig af størrelsen

 345. Woaw de busker der!!!
  Det som gør mig glad er min veninde. Vi har kun kendt hinanden i et år, men det følelses som flere. Hun er den bedste jeg kender, og hun gør mig bare så glad.
  (Bukser L/XL)

 346. Det gør mig glad, at de mennesker omkring mig, jeg elsker allermest, er der for mig – både i livets op- og nedture.
  Str. S, tak.

 347. Jeg elsker bukserne! Og samtidig er jeg lidt skræmt … for det er jo mange blomster på een gang! :P Men sjov og ballade skal der til engang imellem her i efterårs dagene, hvilket en omgang med flower power på benene vil sørge for! :)

  Mine skønne, søde, skøre, sjove veninder gør mig glad ! <3 Altid! Lige meget om dagen er sort eller lyserød, så ved de lige hvad der skal til! Stort yay for at jeg har dem i mit liv :D

 348. The smell of the pine trees,
  The sight of a happy dog,
  The sound of the birds chirping,
  The feel of the warm autumn sun on my face
  All on an afternoon walk…
  …makes me happy!

 349. Min familie og venner gør mig glad. Alt socialt sammenværd med dem, kan altid gøre mig glad og varm indeni.

  Hvad angår størrelsen, så er jeg lidt i tvivl. Jeg har et par bukser i størrelse 29. Så ved ikke om det svarer til en M eller L?

 350. Jeg er glad for grin, gode historier og gaver.
  Derfor ville jeg eeelske blomsterjeansene i en størrelse medium.

  Desuden er jeg glad for, at jeg netop er snublet over din hjemmeside. Det er super inspiration, både som stil-interesseret og blognovice.

  Høflige hilsner fra
  Josefine

 351. Det der gør mig glad lige nu, er at sidde sammen med min skønne kæreste og få noget dejlig kvalitetstid nu hvor han tager en weekend til Berlin i morgen. Især oven på en dag med 3 12-taller, og helt umådelig dejlige veninder der kan gøre en med selskab!
  Det eneste der kunne gøre mig gladere lige nu er hvis at jeg var så heldig at vinde et par af de der fantastiske bukser i str. M!

  Hilsen Sophie.

 352. hmm… hvad gør mig glad? hvad gør alle piger glade? TØJ!
  hvad gør mig mere glad end det, GRATIS TØJ!
  … Og da jeg intet arbejde har efter min arbejdsplads gik konkurs først på sommeren, er der langt mellem begge dele!
  krydser alt hvad jeg har!!!!

 353. hmm… hvad gør mig glad? hvad gør alle piger glade? TØJ…
  hvad der er endnu bedre… GRATIS TØJ!
  … Og da jeg intet arbejde har, efter min arbejdsplads gik konkurs først på sommeren, er der langt mellem nogen af delene!
  krydser mine små fingre for disse fantastiske bukser!!!

 354. Hej Emily,
  Vil bare sige at det der gør mig glad er livet…

  Har lige set DR1´s dokumentar “Pigen der ikke ville dø”…
  Må indrømme at den rørte mig rigtig meget, og fik sat gang i tårekanalerne.
  Hvor er Carina MEGA sej, og hvor er det forfærdeligt at lægerne kan skønne så forkert!

  Hvor skal vi bare huske at leve i nuet, nyde hver eneste dag og være glad for det vi har. Alle de små ting som vi i en travl hverdag glemmer at værdsætte..!

  Hvis jeg skulle blive den heldige vinder af et par seje flowerbukser skal jeg have en str. M

 355. Mine søde små niecer gør mig glad, og det gør små børn mig faktiski almindelighed. Det gør mig glad at have noget at være glad for; min kæreste, mine venner og min uddannelsessituation. Men det er absolut ingen selvfølge at være glad og tilfreds. Et godt liv skal man kæmpe for :-)

  Hvis jeg skulle vinde bruger jeg str. XS

 356. Wau, de er godt nok flotte.
  Str. S til mig.

  Jeg bliver glad når jeg kan hjælpe andre med stort og småt :)

 357. Lige for tiden bliver jeg rigtig glad når jeg møder ind på arbejdet, og straks bliver mødt af en masse glade og smilende børn. Og når man så samtidig får at vide af søde forældre at børnene spørger efter én når de skal afsted om morgenen, jamen så kan man da ikke andet end at blive glad i låget :)
  Jeg er en størrelse xs og krydser fingre for at jeg er en af de heldige!

  /Sarah

 358. Det gør mig rigtig glad, at jeg for et par måneder siden er flyttet sammen med min søde kæreste, og at vi nu langt om længe er ved at være på plads i vores lille men hyggelige lejlighed :) Mange ture til ikea er klaret, og i weekenden skal vi sætte de sidste billeder op og ellers bare drikke et glas rødvin eller to og nyde resultatet :)
  Hvis jeg skulle være den heldige vinder af de fine bukser, skulle det være en str. small :)

 359. Det er virkelig svært at sige, hvad der gør mig glad. Det er der så mange ting, der gør. Selvfølgelig gør min familie og mine venner mig glad, men hvis jeg vælger en glæde fra min hverdag, er det helt klart mit arbejde som vikar i en børnehave. Jeg har ikke verdens bedste job. Det er der helt sikkert andre der vil mene, at de har, og det har de nok ret i, men for mig er det uden tvivl et fantastisk job. Jeg får så meget glæde og kærlighed af de dejlige børn. Jeg elsker, at de er så uvidende om den store, til tider latterlige verden. De skal ikke koncentrere sig om den økonomiske krise, krig, politik og had. Gudske lov for det. De er så dejlige og inspirerende. Det gør mig sgu glad!

  Nå ja, så bruger jeg str. S/M – Nok mest M. :-)

 360. Ja det er måske lidt søgt, men en aften i selskab med mine bedste veninder gør mig rigtig glad :)
  (str. L)

 361. Det er helt banalt – men jeg er aller mest glad, når jeg er sammen med min skønne søn Noah på 6 år og min dejlige kæreste…
  Hvis jeg bliver den heldige vinder ønsker jeg bukserne i str. M

 362. Først vil jeg gerne sige, at jeg synes du har en vildt fed blog! Den er virkelig inspirerende.

  Det der gør mig glad er når solen skinner og der er tid til en tur ved vandet sammen med mine dejlige familie eller min skønne kæreste. bare at kunne lade tankerne flyve afsted.

  Et par i str. xs

 363. Jeg bliver utrolig glad, når jeg sidder sammen med min nye fantastiske klasse, og føler mig fuldstændig varm inden i, fordi alle accepterer hinanden og har respekt for hinanden. (str. S)

 364. Jeg bliver (meget kliche, men sandt!) glad af min dejlige kæreste og at kramme mine forældres søde toypuddel, Maggie <3
  Og jeg bliver GLAD af poledance, den mest fantastiske sport nogensinde! Og min familie.. Og og og…

 365. Hej Emily. :-)
  Jeg elsker at løbe en tur, – om sommeren, efterået, foråret, vinteren. Når jeg løber udløser hjernen nogle stoffer, der virker ligesom lykkepiller. Man kan ikke andet end at blive glad, når man sådan løber en tur. Og så elsker jeg her til efteråret, at se de tusinde farvenuancer i bladende. Jeg elsker at løbe på gruset og høre beatet fra musikken i min iPod. Elsker at mærke adrenalinen og suset når man løber. Jeg mærker jeg er i live. Dén følelse elsker jeg, og jeg råder alle til at give sig selv den oplevelse.

  Jeg bruger en medium :-)

 366. En lang gåtur om søerne med en latte fra emmerys i hånden, efterfuldt af halvanden times afslappende yoga, er det der har gjort mig ekstra glad i dag : ) Kan slet ikke få nok af det skønne efterårsvejr! Det der så kunne gøre mig ekstra glad på søndag, ville være at vinde de lækre bukser fra Only, og gerne i en str. S : )

 367. Det der gør mig glad er at se de folk jeg går i klasse med. jeg har været udsat for mobning to gange i mit liv og er ikke bleven accepteret, så det at komme i skole og alle er glade for hinanden er noget som gør mig varm og glad indeni, det er det der motiverer mig i hverdagen og får lyst at gå i skole. Uden dem ved jeg ikke hvor jeg vil være i dag. I dag er jeg kun 15 år.
  Hvis jeg skulle være den heldige vinnner af disse mega fede bukser så skulle jeg nok kunne klemme mig ned i en xs:D
  tusinde tak for dine fantastiske konkurrencer og dit fantastiske humør på bloggen, altid den fornøjelse at læse:D
  Ha’ en god dag, mys:*

 368. En ting der gør mig glad i denne lidt triste tid vi går i møde er et stykke lækkert tøj, hvor man selv ikke er i tvivl om man ser fantastisk ud. -jeg er sikker på disse fede bukser vil give mig denne følelse. :)
  Str. S.

 369. Min familie og venner gør mig glad. Alt socialt sammenværd med dem, kan altid gøre mig glad og varm indeni.
  Jeg er glad for min familie og venner, grin, gode historier, alt socialt sammenværd og gaver – gør mig glad og varm inden i. Jeg bliver glad af farver og prints.
  Derfor ville jeg eeelske blomsterjeansene i en størrelse medium.

 370. Jeg bliver glad, når jeg kan tænke tilbage på den begravelse jeg var til igår, med et smil på læben. Der var masser af tårer, men familien havde alligevel formået at gøre det til en god dag. Sådan skal det også være engang når jeg ikke skal være her mere :)

  Hvis er så heldig at vinde, er jeg en str. xs.

 371. Det der gør mig allergladest er at være sammen med de mennesker jeg elsker :)
  (Hvis jeg nu skulle være en heldig vinder, så er jeg en str. small)

 372. At gøre min kone glad gøre mig også glad. Jeg vil vinde det til hende.
  Str. Large

 373. Musik! Musik gør mig RIGTIG glad. Og julen. Og ikke mindst julemusik (er allerede tyvstartet på det punkt). Og så selvfølgelig min dejlige familie. Jeg tror, alle ovenstående dejlige ting/personer bliver endnu bedre i et par blomstrede jeans (str. S).

 374. Rugbrødsmadder, vingummi og lakrids gør mig glad – og solskin gør mig lykkelig helt ned i maven… Sammen med søde mennesker… Og koncerter… (Str. M – gad vide om man kan lade som om, man har så smækre stænger, som I slænger jer med på ovenstående billeder…:-)?!)

 375. Mmm, jeg bliver glad, når andre er glade, og jeg elsker at glæde andre. Jeg elsker at skrive en sms til en veninde og ønske held og lykke med noget bestemt eller bare en god dag. Jeg bliver glad, når jeg vasker tøj for min storesøster, hvis hun har for travlt til at nå det selv. Eller når jeg ringer til min mormor og bare sludrer lidt. Jeg bliver glad, når min nevø på snart fire år råber efter mig, når jeg cykler ud af deres indkørsel, at han elsker mig… Jeg bliver glad, når andre er glade!

  Hvis jeg skulle blive den glade vinder af fine blomsterbukser, så bruger jeg en str. S.

 376. Hej Emily
  jeg går igennem en lidt svær tid med kærestesorger og nu også mistet mit job på grund af nedskæring , så det er lidt svært at finde noget der gør mig glad , men din og nogle af de andre pigers blogge kan godt løfte mit humør lidt, rigtig rigtig rart med kage billeder og lækkert nyt tøj og hvad i nu ellers finder på af ting og sager.
  bruger en str.s

 377. Jeg er glad og taknemmelig for hver dag, Gud giver mig sundhed, så jeg kan være der for min søn og familie.
  Det gør mig også glad at jeg har mad på bordet og penge til at betale huslejen, når jeg tænker på det mange mennesker i Afrika, Asien etc. De mennesker ville ønske det var mig – at det havde mit liv – så jeg er taknemmelig for ALT det jeg har. Jeg er ikke rig, men jeg føler mig rig, fordi jeg har alt, for vi har i bund og grund alt, gratis lægehjælp, velfærdssamfund etc.
  Tak Gud

 378. Én af de mange ting der gør mig glad om efteråret er de mørke aftner hvor man kan tænde stearinlys og pejs alt imens man sidder og hygger sig under et tæppe. En anden ting er lange gåture i skoven med alle de flotte rød/orange/brune blade med min lille bandit chi Mio :)

  Håber at vinde disse smækre bukser, og i så fald er str en small ;)

 379. Smilet kommer frem hos mig når jeg tænker på den lille mini koncert med Burhan G som jeg samme med gode veninder hørte igår!

 380. Det gør mig glad og varm om hjertet, når min to-årige niece griner. Hun har det samme mellemrum mellem tænderne ligesom Jessica Hart, og det er det skønneste i hele verden, når det kommer til syne i et stort grin :-)

  Bukserne er VILDT fede, og hvis jeg er så heldig, så ønsker jeg mig dem i str. M.

 381. Er lige kommet hjem fra solferie med min to-årige niece og hendes forældre. Da vi var ude at spise i går kom restaurantejerens sorte kat til vores bord – den havde vist kastet sin kærlighed på min store bøf. Da min niece så katten, sagde hun “Moster – fød’sdagssang for Kattelis” (det hedder hendes egen kat og dermed alle katte i verden:-)). Jeg sang så adskillige versioner af “Kat’lis har fødselsdag og det har den jo og det er i dag…”, mens jeg kiggede katten dybt i øjnene. At opleve min niece flække sammen af grin, da jeg sang og miauvede for katten gjorde mig helt varm af glæde.

 382. Jeg bliver glad af god kage, min kæreste, min kat, mit arbejde, sne og at se Greys anatomy. :)
  str. Medium

 383. Sikke en fed giveaway!
  Noget af det der gør mig mest glad her i livet er når min kæreste ringer 5 min. efter vi lige har været sammen og siger at han elsker og savner mig <3
  Kunne godt bruge de bukser i str. M :-)

 384. Det der gør mig glad på sådan en regnfuld lørdag er at der kun er 2 måneder og 11 dage til jul :)
  Lækre bukser som jeg vidst skal have i en str L hvis jeg bliver den heldige vinder :)

 385. da dem jeg bor sammen med synes det er for tidligt at pynte op til jul (det er aldrig for tidligt <3), glæder jeg mig over at pynte op til halloween! har allerede købt græskar :)

  kunne godt tænke mig at modtage et par fine bukser i str. L <3

 386. Når min kæreste som her til morgen vækker mig med at have taget opvasken, bagt gulerodsboller, lavet hjemmelavet musli, kogt æg og friskpresset juice….der var jeg rimelig målløs, lykkelig og in låååve:)

 387. Jeg bliver glad af at tænke på, at jeg har efterårsferie og, at jeg lige om lidt skal hjem til Jylland og holde ferie og ses med familie og venner, som jeg ikke har set siden jeg havde sommerferie :-)
  Jeg ønsker mig de seje bukser i small.

 388. Det gør mig glad, når kæresten har lavet ens livret (Kartoffelpizza med masser af ost!), når man kommer træt hjem efter en lang dag på Universitet. Ahh kærlighed og god mad er skønt :)

 389. Det er lige præcis sådan en type bukser jeg altid kigger på, men aldrig køber, fordi “fornuften” vinder, og i stedet bliver det de sorte, som jo kan bruges til stort set alt. Kedelig garderobe kan jeg sige dig :p hvis jeg skulle være så heldig, skal størrelsen være S :)

 390. Nu vi snakker blomsterbukser, må jeg sige blomster.
  Om de er fra Netto eller fra blomsterhandleren, bliver man da bare altid i så godt humør, når man får foræret en flot buket. Det er jo ikke kun buketten man bliver så glad for. Det er jo faktisk det at der er nogen, der har tænkt på en. Og når man så kan blive mindet om det i en uges tid, er det jo bare fantastisk!

 391. Det der har gjort mig glad i dag, var at besøge min moster sammen med min mor og kigge på gamle billeder af vores familie :-)

  Jeg bruger nok M (36/38)

 392. Noget der virkelig gør mig glad er når jeg kommer hjem efter en lang dag på arbejde eller en dårlig dag i skolen, og min dejlige gule golden retriever kommer luskende ud af døren og går mig i møde. Den hund har bare et ansigt der siger jeg elsker dig, og det gør mig altid glad igen. Ligemeget hvad.
  Det kunne være fedt med et par jeans i størrelse small :)

 393. Noget der gør mig rigtig glad er en dag sammen med min fantastiske hest Óðinn:) jeg kunne rigtig godt tænke mig bukserne i str. M <3

 394. De er så fede, og hvis der er håb om at få bare en snert af dine lækre stænger i dem, vil jeg gerne deltage :-) Kunne godt tænke mig en str. L

 395. Der er MANGE ting der gør mig glad :) Heldigvis. Min morgentur til vand og skov med hunden som jeg går hver morgen efter at have afleveret min skønne søn i skole. At jeg er stoppet med at ryge for 5 mdr siden om 2 dage, efter at have brugt ca 20 år på at slå mig selv ihjel. At jeg har fundet glæden ved at løbe(troede seriøst aldrig det ville ske). At bruge tid sammen med min familie og venner, at prioritere ting jeg rent faktisk har lyst til at lave, og sige nej til det jeg ikke ønsker at deltage i. Og fine bukser gør mig endnu mere glad.
  De må gerne flytte ind i en str L :)

 396. Min familie gør mig glad, og jeg nyder at jeg har tid til dem, nu hvor jeg er på efterløn. Jeg nyder mine børnebørn, min mand, mine venner og livet. Mit ældste barnebarn skal have bukserne, hvis jeg vinder. Str xs.

 397. At sidde ved vinduet i min lejlighed og kigge ud på regnen. Så får jeg en dejlig ro i maven og ved bare det hele nok skal gå, selvom, jeg lige er blevet forladt.
  Musik gør mig næsten altid glad.
  Og når jeg har en god hårdag :)
  Jeg bruger str small.

 398. Hej.

  Jeg faldt lige over dine billeder, og håber du kan hjælpe mig:-)

  Jeg har lige købt disse bukser fra only, men er også helt vild med den skjorte der er på det nederste billede:) kan du svare mig på hvilke mærke den er??

  Mvh Michelle

 399. Okay:-) mange tak for svar:) jeg må på jagt på diverse køb og salg sider, og håbe på jeg finder den:-)