gorm’s julepizza

I sidste uge var Kirsten og jeg på besøg hos min fine ven Gorm, på hans hyggelige restaurant i Nyhavn 14, for at spise gourmetpizze. Eller det vil sige Kirsten ombestemte sig i sidste øjeblik og valgte laksepasta i stedet (der også var god), mens jeg gik all in med julepizza med and og rødkål, efterfulgt af panna cotta à la risalamande med kirsebær, kirsebæris og mandler. Italiensk og dansk i sød forening og jeg fik både tilgodeset min pizzamave og mit julehjerte. Og så bliver det ikke meget bedre i min bog.

Så hvis I alligevel er til julemarked i Nyhavn eller skal i det Kongelige Teater, så kan jeg varmt anbefale lidt lækker og anderledes julemad (der er også masser af ‘rigtigt’ italiensk, se menu her) hos Gorm’s i Nyhavn 14. Og også selvom I ikke er til julemarked eller i teatret ;)

Det er heller ikke dyrt. 235 kr. for 3 retter.

Og pizze fås selvfølgelig også i løs vægt, lige til at tage med.

Jeg skal snart tilbage igen efter mere julepizza og så skal jeg have en ‘Power-mester-pizza-bager Glögg’ til dessert. Er en sucker for glögg og denne lyder ret så ekstraordinær!

 ENGLISH RECAP: If in Copenhagen please try the delicious gourmet pizzas at Gorm’s in Nyhavn 14!!

bloglovin

(Visited 622 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Julepizza! Det gad jeg gerne at prøve – men tror næppe det er at opstøve i Aalborg, men det lyder nu som et ganske lækkert koncept B-)

  – Anne

 2. Jeg har hørt om Gorms før, det skulle være rigtig lækkert! Nu må jeg gøre det – det må være et tegn fra himlen ;)

 3. Det lyder altså lidt sjovt med and og rødkål på pizza.. men alligevel har jeg på fornemmelsen at Gorm har løst den opgave ret fint :)
  Kunne i hvert fald godt tænke mig at besøge stedet!

 4. Hej Emily.
  Ved godt at kommentaren måske ikke lige passer til indlægget, men jeg vil bare sige at jeg simpelthen synes din blog er sød og fin og at jeg altid bliver i godt humør når jeg læser den. :)

 5. Emily. Vi har talt om det her. Jeg kan godt lide dig, det kan jeg virkelig, men du er NØDT til at stoppe med det her mad-spam. Jeg bliver pissesulten!

 6. Årh, det kunne jeg da godt lige sætte tænderne i – det lyder dælme som en herlig omgang :) Ærgerligt der er langt fra Århus til Gorm – han må udvide til Smilets by :)

 7. Uh, har nu efterhånden hørt om Gorm’s en hel del gange pga. dig og hende Kirsten. Det lyder jo virkelig lækkert!! Tror jeg vil trække min kæreste eller mor (eller begge) med derind en dag! :)