julegavetip #4: oplevelser

Jeg har nogle ret så seje veninder, der ofte forærer mig teaterbilletter, spaoplevelser eller lignende til jul og fødselsdag. Og jeg synes egentlig, at det er rigtig hyggeligt at få en gave der ‘holder lidt længere’. I særdeleshed hvis det er en jeg kan dele og nyde med gavegiveren.

Hvis man har lyst til at give sådan en gave, men mangler lidt inspiration til hvilke slags oplevelser det skal være og man samtidig vil give modtageren stor valgfrihed både mht. oplevelse, men også tid og sted er Bellevue Box alletiders gaveidé.

Jeg har netop været så heldig at få to gaveæsker fra Bellevue Box: En med actionoplevelser (bl.a. rappelling og fiskekursus – frilufts-Emily gad virkelig godt begge dele!) og én der repræsenterer 1 lækker skønhedspakke med produkter til forkælelse. Og har også allerede nået at forære dem væk. Førstnævnte til kæresten, der vil ud at køre Segway eller Ferrari (same same ;)) og den anden til min søde mor, der bestemt havde fortjent lidt ekstra forkælelse. Kan nemlig næsten allerbedt bare lide at give gaver helt uden lejlighed. Selvom den der jul heller ikke er at kimse ad ;)

Bellevue Box har masser af forskellige æsker med oplevelser og disse æsker og små ‘shoppingposer’ er endda rigtig nydelige. Jeg gad godt modtage ‘Kaffe og Kage’ (kan det komme bag på nogen), ‘Forkælelse for hende’ eller den helt dyre ‘Adventure’ (og der vil jeg gerne i luftballon eller lege helikopterpilot). Se hele udvalget her.

Og hold øje med bloggen, for lige om snart udlodder jeg en lækker oplevelse med Bellevue Box til en heldig læser. Og så må man jo selv bestemme om det skal være julegave til en selv eller en man holder af ;)

bloglovin

[sponsoreret]

(Visited 394 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

  1. Elsker virkelig også at få sådanne oplevelses-gaver. Jeg har givet et par spa-ophold til DGI-byen til en veninde før, og også både biograf-turer og café-besøg. Det er også noget af det bedste, man vil kunne give mig – så jeg er meget enig, skøn gave! ;)

      1. Åh, jeg savler seriøst!! Hvor har du købt dine henne? Jeg har hørt meget om mærket, men aldrig set det i butikkerne?

  2. Jeg ELSKER personlige oplevelsesgaver, men bryder mig slet ikke om disse koncepter (mm det er til kolleger eller fjerne slægtninge, hvis smag man ikke rigtigt kender). Det er sådan en rigtig direktør-gave – hellere nemt og dyrt end besværligt (personligt) og til en mere rimelig pris. For med de bokse jeg har set betaler man (selvfølgelig) også for at andre har fundet udbyder, foldet æsken og skrevet kortet. Jeg har for nylig fået en sådan boks – og den blev med det samme byttet. Hold da op for en bitter kommentar :-)

    1. Haha… Dem skal der også være plads til. Kan dog sagtens følge dig og for mig ville det nok lidt komme an på hvem den kom fra… :)

  3. Jeg elsker oplevelsesgaver (selvom jeg ikke får dem særlig ofte), specielt hvis det er noget, hvor jeg kan få lov til, at være sammen med mine kære. På den måde holder gaven jo også længere, da man kan gå og glæde sig bagefter, og så får man jo (forhåbentligt) også nogle rigtig gode minder af det :)