julegavetip #5: støttesmykke

 Det fine ‘Sunshine’-pod. Ved at købe det støtter man Børnehjælpsdagen‘s arbejde og hjælper derved anbragte og udsatte børn i Danmark. Bl.a. lille Masho fra den omdiskuterede dokumentar ‘Adoptionens Pris’.

For en måneds tid siden var jeg meddommer i en designkonkurrence hvor anbragte børn og unge fra hele Danmark dystede om at blive smykkedesignere for byBiehl. Sammen med Lisbeth Østergaard, Kenny Aleksandr, Birthe Kjær, Søren Bregendal og Charlotte Biehl valgte jeg 4 flotte og vidt forskellige tegninger/designforslag, der skulle realiseres som et ‘pod’ (et charm) til et byBiehl-armbånd. Hvoraf overskuddet af salget selvfølgelig går til Børnehjælpsdagen.

De 4 vindere blev afsløret ved et hyggeligt arrangement på hotel Skt. Petri for et par uger siden. Det var desværre mens jeg var i Israel, så jeg kunne ikke deltage, men nedenfor er lidt billeder af de stolte vindere, der nu kan kalde sig smykkedesignere ;)

Det bliver muligt at købe de pods pigerne har designet i løbet af foråret – skal nok holde jer opdateret –  og overskuddet af salget går selvfølgelig til Børnehjælpsdagen. De bliver SÅ fine, jeg skal helt sikkert have kagen ;)

Indtil da kan man købe ‘Sunshine’-pod’et, som jeg har på ovenfor og støtte Børnehjælpsdagen. Læs mere om vinderne af designkonkurrencen her. Og husk at følge Børnhjælpsdagen og deres gode arbejde på Facebook her.

Fotos: Kim Agersten

(Visited 213 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

  1. Ej hvor er det fint. Og jeg synes, at det er en super god ide med de her indlæg, har altid svært ved at finde ud af hvad jeg skal købe, specielt når det kommer til mænd.