give away + julegavetip #6: Rudolph Care

Yndlings Rudolph Care har for nyligt lanceret en håndcreme OG nogle smukke gaveæsker med påfugleprint. Ovenfor ses den ene type gaveæske, der indeholder en håndcreme + skønhedsredaktørfavoritten Body Oil. Den anden æske indeholder tre mindre tuber håndcreme: En til tasken, en til kontoret og en til natbordet (eller hvordan man nu vil fordele det).

Ud over at begge æsker er alletiders julegavetip, så udlodder jeg også de to æsker til hhv. to heldige vindere denne første søndag i advent og alt I skal gøre for at deltage er at lægge en kommentar til dette indlæg inden i morgen formiddag kl. 11.00. Det er altså kun 24 timer at konkurrencen kører :)

Æsken med Body Oil og Hand Cream har en værdi af 545 kr. og den med de tre cremer 295 kr.

Læs mere om eller køb produkterne her.

ENGLISH RECAP: To win one of the pretty gift boxes from Rudolph Care please leave a comment before 11am (Paris time) tomorrow.

bloglovin

(Visited 549 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

1028 Kommentarer

 1. Novra, det er sørme nogle lækre pakker! Jeg kunne virkelig godt bruge en ny, god håndcreme!

 2. Mine hænder har seriøs krise her i vintertiden, så kunne godt bruge en god håndcreme! (og alt det andet selvfølgelig også) ;)

 3. Det kunne altså være lækkert med en lille ekstra adventsgave! :) Glædelig 1. advent til dig!

 4. Så fin julegave idé, elsker Rudolph Cares produkter – specielt den silkebløde body oil <3 God jul smukke Emily :)

 5. Nøj nogle fine små tuber og indpakninger. Rigtig indbydende til små tørre efterårshænder som mine :)
  Glædelig 1. advent

 6. Er blevet snydt for den første adventsjulesne her i Berlin, så kære julenisse Emily jeg ønsker mig lidt forkælelse med påfugle på!

 7. Ja, tak! Krydser så meget fingre! Er afhængig af håndcreme, så det vil passe mig helt perfekt at prøve de nye fra Rudolph Care.

 8. Emily, det er så lækkert en konkurrence! Krydser virkelig fingre, har ville prøve produkterne i lang tid, men SU’en rækker desværre ikke lige til det, så det ville være fedt! og især til advent ;)

 9. Det ville godt nok være lækkert at starte december ud med at vinde sådan nogle lækre produkter.

 10. Sikke nogle lækre ting. Jeg har altid gerne ville prøve Rudolph Care’s produkter, men det er endnu ikke sket, så jeg krydser virkelig fingre for at jeg vinder.
  God 1. søndag i advent. :)

 11. Uf, jeg kunne godt bruge lidt forkælelse efter et laaaangt semester på læsesal og i bachelor-hule!

 12. Nøøøj hvor kunne det være lækkert at vinde :-) Rigtig glædelig snevejrs dag :-)

 13. Sikke en lækker konkurrence Emily, jeg krydser fingre :) Rigtig god 1. søndag i advent!

 14. LÆKKER LÆKKER LÆKKER – pakke!
  Da jeg er blevet for gammel (siger min mor) til at få adventsgaver af hende, så håber jeg at du Emily, ikker mener det samme – personligt mener jeg ikke, at man nogensinde kan blive for gammel til at få gaver =)
  Glædelig 1. søndag i advent!

 15. Glædelig 1. søndag i advent. Dejligt med en lille konkurrence/give away denne fine hvide søndag i december. Hav en dejlig en af slagsen allesammen!

 16. Orv, de ser fine ud! Ville være ren lykke midt i projektskrivning og deraf trætte fingre:)

 17. Sikke en dejlig adventsgave og konkurrence, den ville jeg blive meget glad for, hvis den ved et lykketræf kom ind af min brevsprække :) Rigtig glædelig advent til alle Jer derude :)

 18. Nøøøj, det ville være rigtigt lækkert at vinde nogle fine ting som på billederne :-)

 19. Nejjh, en lækker adventsgave!! Jeg ville blive ovenud lykkelig, hvis jeg blev den heldige vinder!

 20. Hvis jeg er den heldige, vil jeg give gaven til min søster bare fordi hun er skøn. Fik at vide igår at hun er gravid, og har inderligt lyst til at forkæle hende med et gavesæt fra Rudolph Care..
  Glædelig 1. Søndag i advent.
  Kærligst Stine

 21. Så fin emballage! Emballagen er så vigtig for budskabet og de er årsag til at jeg straks må have købt en gaveæske af slagsen og ligge under træet til min mor.. Så er lykken gjort <3

 22. Iih… hvor ser de bare fine ud :) Jeg har ekstra tør ud mellem fingrene om vinteren og ville elske at få noget fed creme at smøre de tørre hænder med :)

 23. Jeg har endnu ikke fundet den perfekte håndcreme. Måske kan det være den her?
  Glædelig 1. advent :)

 24. Glædelig 1. Advent. Tak for en skøn blog. Jeg elsker de her produkter, men har desværre ikke råd med su.

 25. Det er simpelthen de fineste æsker – så enkle og feminine. Man behøver næsten ikke at pakke dem ind, før man lægger dem under juletræet (bortset fra, at det selvfølgelig er lidt afslørende…).

 26. Hold da op, glædelig 1. advent!
  Ville da elske hvis jeg var den heldige, der kunne forkæle mig selv sådan :-)

 27. Super god blog! Kunne være dejligt med nogle nye produkter nu når vi går den kolde og tørre tid i møde :)

 28. Nej for pokker da en dejlig adventsgave, du giver muligheden for at vinde. Det er uden tvivl fantastiske produkter, jeg kun har kunne drømt om at få råd til en gang – ville være fantastisk at vinde dem og komme den tørre, frosne hud til undsætning inden det går helt galt :D
  Glædelig jul!
  Kh Charlotte :)

 29. Iiiiiiih, jeg har sukket længe over den gaveæsken med den fantastiske body oil. Sidder pt. og skriver eksamensopgave iført vanter (min lejlighed er gammel og svær at opvarme – og dyr, for en studerende), og mine poter kunne virkelig, virkelig godt bruge den fine, fine håndcreme. Glædelig 1. advent, elsker din blog.

 30. Adventsgaverne herhjemme er desværre afskaffet. Sidder midt i BA skrivning og der er ingen julestemning, intet pynt – NADA (udover snevejr!). Intet som sådan en gave vil løfte the christmas spirit herhjemme! :)

 31. Ihh jeg kunne godt bruge håndcremen. Har den fineste guldneglelak fra OPI, men den falmer lidt, eftersom jeg har eksem og mine fingre er knas-tørre og røde fordi de klør. Øv Bøv..
  Jeg håber på at der kommer lidt december-forkælelse min vej ;)
  God 1. søndag i advent :) og så med sne – Jubiii!

 32. Denne konkurrence kommer perfekt lige nu, hvor frosten er kommet, og mine hænder er ved at falde fra hinanden.
  Glædelig 1. søndag i advent. :-)

 33. Lidt lækker selvforkælelse skal man ikke kimse af :)
  Jeg krydser i al fald fingre for, at jeg bliver den heldige vinder af et af disse fine sæt!
  Glædelig 1. Søndag i advent, Emily!

  Kh Stine

 34. Sikke en dejlig konkurrence, men wow der er allerede mange kommentarer, så jeg krydser de (tørre) fingre:)

 35. Jeg vil så gerne prøve Rudolph cares produkter! Og mine hænder flipper totalt ud pga minusgraderne, så de er virkelig tiltrængt.

 36. Hei, jeg blir gjerne med på konkurransen! Små håndkremer er så greit å ha i vesken, og nå som det er så kaldt (i hvertfall her i Norge) må hendene smøres inn hver dag. Ida
  P.S. Ha en fin førjulstid!

 37. Åhhh sikken masse lækre produkter! Har stadig ikke selv prøvet produkterne fra Rudolf Care, men flere veninder ELSKER det, så er spændt på selv at opleve dem:)

  Håber på held xxx

  Glædelig 1 søndag i advent :)

  God jul.

  Hilsen Annesofie (fiekjeller@hotmail.com)

 38. Min hud er så tør og besværlig lige nu i den kolde tid. Jeg kunne rigtig godt tænke mig det sæt! :-)

 39. Jeg har store problemer med mine hænder om vinteren, det kunne være de her cremer kunne hjælpe på det :D

 40. uuh det er da den mest fantastiske gave du har sat på spil her. Håber virkelig jeg er den heldige, så jeg kan forsøde min december med lækre produkter ;)

  //trine V

 41. Lækre gaver! Har altid kunne tænkt mig at prøve rudolph care, men prisen har lige været i overkanten for en studerende, så jeg krydser fingre ;)
  Glædelig jul..

 42. Så bliver det ikke mere lækkert – har drømt om Rudolph siden det kom på markedet – og med sådan en fin æske er der nok lækkerier til at forkæle en veninde eller mor også:-)

 43. Åh, hvor vil jeg sindssygt gerne eje dette gavesæt. Jeg synes Rudolph Care er så fint, og ser så lækkert ud. Men af uransaglige årsager har jeg aldrig fået det afprøvet.

  Glædelig jul :)

 44. Har altid drømt om Rudolph Care’s produkter.
  Glædelig første søndag i advent!

 45. Det ville være super lækkert at vinde, specielt på denne årstid!
  Tror mine tørre hænder ville elsker mig for det..
  Glædelig 1. advent:)

 46. Uanset hvilken æske jeg vandt ville jeg dele den med min søde mor, som fortjener en dejlig adventsgave :)

 47. Wauw – hvor er vi nogle heldige læsere! Hvor er det fedt, at du har mulighed for at udlodde sådan nogle lækre ting :)

 48. Det ville da ikke være helt dårligt, at vinde disse som en lille ekstra, tidligt julegave!

 49. Guf for både krop og miljøet. Jeg er stor fan af Andrea, fordi hun tager miljøproblemerne seriøst! Hvor er det lækkert, at der findes produkter som disse, som man kan bruge med god samvittighed og som endda pynter på hylden :)

 50. Det var da en dejlig konkurrence! Er først lige begyndt at læse med her på bloggen og må sige, at jeg er ret så imponeret!
  God 1. søndag i advent. :)

 51. Hurra, så skønne skønne sager! Jeg vil SÅ gerne prøve Rudolph Cares produkter. Tak for “julegavechancen”! :) Mvh. Helene

 52. Hvor er begge præmier altså lækre! Body Oil og Hand Cream kunne jo være virkelig lækkert, men det kunne nu også være skønt at vinde de 3 Hand Cream – så kunne de deles op mellem mig, min mor og min søster :)

 53. Uha, det lyder som det reneste luksus! De er så smukke, og jeg elsker Rudolphs koncept :)

 54. Jeg er storforbruger af håndcreme og elsker Rudolph Care, så den adventsgave ville være helt fantastisk at få ind ad døren. Krydser fingre :-)

 55. Fed konkurrence med nogle rigtig fede præmier!
  Cremerne ser lækre ud ;-) God 1. advent til alle!

 56. Glæd en træt mor til 2 med en gang håndcreme – Så kan det være, at det lykkes mig at få hænderne smurt mellem bleskift og vasketøj :-)

 57. Det er svært at undgå at komme i julestemning med alle de skønne giveaways, der kører alle steder i denne weekend :)

 58. Juhuuuuuu at vågne til et hvidt landskab udenfor vinduet og muligheden for at vinde dette!!

 59. Uuuh, hvor ser det godt ud! krydser fingre for at få lov at vinde så lækker en gave! :-)

 60. Wuhuuu. enormt lækre pakker! har også en af deres gaveæsker på ønskelisten i år :)

 61. Jeg har endnu ikke prøvet produkter fra mærket, men vil så gerne, så jeg er med :-)

  Glædelig 1 advent

 62. Jeg ville virkelig gerne overraske min kærestes dejlige søster juleaften med sådan en lille, lyserød pakke forkælelse. Glædelig første søndag i advent.

 63. Det kunne være dejligt med lidt lækkert håndcreme i disse tider, hvor vejret er koldt og det går ud over hænderne!

 64. Først og fremmest glædelig 1. Søndag i advent :)
  Håber jeg bliver en af de heldige :)

 65. Lækre lækre produkter! Det ville da forsøde en eller travl juletid :-) Glædelig 1. Søndag i advent :-)

 66. Åh hvor ville det være fantastisk med førstehjælp til den vintertørre hud – og især så pænt emballeret førstehjælp! Wow!

  Rigtig glædelig adventssøndag!

 67. Glædelig 1. advent og uh hvor ser begge æsker lækre ud! Det kunne jeg godt bruge her i den kolde vintertid :-)

 68. Sikke en fantastisk konkurrence. Jeg er på jagt efter en rigtig god håndcreme, og kan kun forestille mig at Rudolph’s er god, som alle de andre produkter!
  Rigtig god 1. søndag i advent.

 69. Sikke en lækker konkurrence!! :D

  Mine tørre vinterhænder vil blive glade for lidt kærlig pleje. :)

 70. Glædelig jul!
  Blogland flyder med adventskonkurrencer. Denne slår dem alle, vil så gerne vinde de lækre produkter.
  Lidt fedt at man ikke SKAL like et eller andet for at deltage :)

  Kh.
  Katrine

 71. Jøsses, sikken en fin adventskonkurrence. Jeg krydser mine tørre hænder. God søndag!

 72. Uh, jeg aner lækre og velplejede hænder i fremtiden. Glædelig 1. advent! Alt det bedste!

 73. Sikke en lækker konkurrence. Lige til min vintertørre krop. Bodyolien er virkelig lækker, men på et su-budget, er der desværre ikke råd til den slags luksus. Krydser mine små jule-fingre og håber at vinde de lækre produkter.

  Glædelig 1. advent :)

 74. SÅ lækker præmie, mine tørre, tørre vinterhænder kunne godt bruge noget (VIRKELIG) lækker håndcreme!!

 75. Du er en super fin og feminin gave at give. :-) Jeg har længe selv overvejet at prøve produkterne fra Rudolph care, men synes bare de er for dyre, for en studerene desværre.

 76. Hvor er det dog bare en skøn blog du har, som jeg altid nyder at læse. Man kan altid hente inspiration hos dig lige fra mad til mode.
  Derudover er det så dejligt, at du er med i projektet “sisters for education” og dermed med til at skabe lidt mere fokus. Det er rigtig dejligt at læse en blog med lidt mere dybde engang i mellem:)

  thumbs up herfra! :)

 77. Lækre, lækre produkter. Jeg døjer så meget med tørre hænder her i vinterhalvåret, så jeg ville virkeligt elske at blive den heldige ejer af sådan et fint gavesæt:0)

 78. Er midt i speciale opgave, så der er ikke meget overskud til julehygge, derfor er det hyggeligt at se andres

 79. Har overvejet at ønske mig den i julegave, men glemte det desværre og nu er ønskelisten sendt ud, men super lækker adventsgave! :-)

 80. Glædelig første advent! jeg elsker en god start på julen og den kan ikke blive bedre med sådan en dejlig adventkonkurrence, der sikkert ville gavne mine hænder i disse kolde stunder!

 81. Uuuuuumh, mit favoritmærke. Jeg krydser fingrene og håber!
  Glædelig 1. søndag i advent.

 82. Uh, den boks står jo allerede på min ønskeliste, så håber at jeg vinder :-)

 83. Glædelig første advent! Det ville falde i god jord med adventsgave her i hvert fald :-D

 84. Uhh kunne nu være lækkert at blive forkælet lidt her op til jul, nu når alle de hårdt tjente penge går til julegaver til familie og venner :-)

 85. Åhh det ville jo være verdens bedste gave at vinde.. Krydser fingre og ønsker dig en god 1. advent.

 86. Sikke en lækker give-away på denne første søndag i advent. Ville godt nok være lækkert med sådan en god håndcreme til de tørre hænder de kommende kolde måneder :)

 87. Hvor ser de produkter lækre ud – fantastisk indbydende indpakning.

  Jeg krydser alle mine fingre.

 88. Sikke nogle lækre produkter – er sikker på, at kvinderne i min familie ville blive glade for at få dem i julegave :)

 89. ville elske at vinde en æske! glædelig 1. søndag i advent. kærlig hilsen hende med de krydsede fingre.

 90. Wow, hvor lækkert! Jeg har ønsket mig den anden gaveæske fra Rudolph Care i julegave, så hvis jeg vandt denne give away, havde jeg et MEGET godt sæt at gå det nye år i møde med :)

  Fingers crossed, xoxo

 91. Fede præmier! Har akut brug for noget pleje i den her vinterkulde!! Krydser sprukne fingre ;)

 92. Wow! Jeg har ønsket mig den anden gaveæske fra Rudolph Care i julegave, så med denne give away, ville jeg have et MEGET godt sæt at starte det nye år med :)

 93. Tak for en dejlig blog, gode opskrifter og mulighed for at vinde skønne gaver. Glædelig 1 advendt:-)

 94. Ville virkelig være lækkert at vinde den gave.
  Tror dog noget af den vil gå til min mor, da hun trænger til en opmuntring :-)… Så vil gerne vinde den for hendes skyld.<3

 95. Super fed giveaway! Jeg har selv body lotion og den er rigtig god! De andre ville være gode og have i samlingen :)
  Glædelig første advent og 2 December

 96. Jeg har altid så forfærdelig tørre hænder, så det kunne da være godt at prøve!
  Glædelig første advent :)

 97. Super fed giveaway!
  Jeg elsker Rudolf care og jeg har selv selv body lotion :)
  Glædelige første advent og 2 December :)

 98. lige hvad jeg kunne bruge….så nu håber jeg bare…
  I øvrigt er det altid hyggeligt at følge med hos dig.

 99. Jeg har længe gerne ville prøve Rudolph Care, men prisen har været i overkanten af hvad jeg har råd til. Derfor håber jeg virkelig at jeg vinder en af de flotte æsker! Tak for en rigtig god blog. //Oline

 100. Wow, kan du høre den sagte knitren? Det er IKKE sne, men derimod mine tørre knoer, der skriger på pleje! Uh, hvor vil jeg gerne vinde!

 101. Århhh lækkerier! Håndcreme er bare altid en mangelvare i de kolde vintermåneder. Rigtig glædelig første søndag i advent :)

 102. Uha, jeg ville elske at være den heldige vinder af én af disse to æsker :)

  Glædelig 1. advent

 103. perfekt selv-forkælelse her i jule-måneden! er en fattig gymnasieelev så de ville bliver værdsat meget her i hvert fald ;-)

 104. hvor lækkert! kan ikke tåle nogen som helst cremer med parfume, så det er dejligt med noget organisk hudcreme :)

 105. Sikke nogle lækre sæt! hvor ville de produkter gøre sig godt på min tørre vinterhud :)

  Glædelig 1. advent!! :)

 106. Hvis indholdet er lige så fint og lækkert som designet, så kan jeg slet ikke vente med at komme til at prøve dem!

 107. Den håndcreme ville være en dejlig adventsgave, da mine hænder lider under snevejret :)

 108. Manner det vil jeg gerne vinde :) Har hørt så meget om mærket, men ikke været så heldig at prøve det på egen krop endnu.

 109. Det ville være en dejlig adventsgave at vinde denne håndcreme, da mine hænder lider under det kolde julevejr :)

 110. Mums, lige hvad min krop og hænder trænger til, nu hvor temperaturen så småt begynder at falde :-)

  Rigtig good 1. advent til dig!

 111. Åh, hvilken fantastisk gave :) Jeg elsker Rudolph Care og man, hvor mine små hænder trænger til en god håndcreme! En dejlig adventsgave på en snefyldt 1. Søndag i advent? Glædelig jul!

 112. Lækkert!! Jeg har lige vasket tøj hele formiddagen og derefter taget en kæmpe opvask, så mine hænder skriger på den der håndcreme!

 113. Glædelig første advent!
  Mine sprukne vinterhænder ville elske en god håndcreme, lige nu…
  Det ville være lækkert at vinde lidt.

  Krydser fingre.

 114. Ufh, for en lækker gave – den kunne jeg godt bruge :)
  Tak for en dejlig blog, og glædelig 1. søndag i advent. Håber du nyder den med dine fineste :)

 115. Hej Emily,

  Rigtig god konkurrence, far mig rigtigt i julehumor. En god gaveide til familien, hvis man mangler at kobe ;)

  Maiken.

 116. Sikke et pænt design, dejligt lyserødt og piget! weee.. Glædelig 1. søndag i advent!
  Kh
  Michelle

 117. For det første så har du en fantastisk blog, som jeg dagligt tjekker! For det andet så ville jeg blive overlykkelig hvis jeg vandt denne konkurrence, har nemlig mega tørre hænder, men har desværre ikke penge til at gå ud at købe noget godt creme som virker, så jeg ender altid med de billige fra Rema 1000.

 118. Hej Emily

  Jeg har kun høre gode ting og produkterne, derfor kunne jeg selvfølgelig godt tænke mig at vinde dem og prøve dem selv.
  Når man er på S.U har man ikke lige pengene til at købe så dyre produkter. :)

  Mange julehilsner

  Louise :)

 119. Wauw! Hvor er det flot, at du udlodder så flot en give away. Det er jo de lækreste produkter.

 120. De har sådan nogle lækre præmier – desværre lidt pebret, men det er virkelig også kvalitet!

 121. Åhh, mine hænder kunne godt bruge en god håndcreme.. Denne kulde kombineret med meget arbejde, slider altså på lufferne :-)

 122. Wow, hvor lækkert! Dem ville jeg virkelig gerne vinde :)

  Og tusind tak for en skøn (og altid super stemningsfuld) blog! :)

 123. Pick me! Sidder i regnfulde Dublin og læser til eksamen og mangler virkelig lidt jul, sne og gaver! :)

 124. Sikke en lækker konkurrence! Jeg har lige investeret i anti-stress ansigtscremen som er SÅ lækker og kunne rigtig godt finde anvendelse for hendes ,garanteret lækre, håndcremer også;-)

 125. Jeg mangler en adventsgave til min kære mor til næste uge. Denne ville være helt perfekt!

 126. virkelig fine gaveæsker!
  og lige årstiden for disse fine produkter!
  + en super fin gave ide, til en veninde eller søster :-)!!

 127. Nøj hvor vil jeg gerne have fingrene i de produkter. Høre igen og igen hvor skønne de er. Der er lavvande i kassen, så jeg håber lykken er med mig idag :-) God første søndag i advent.

 128. Fantastisk! Ville være en skøn julegave, når man ellers har droppet julegaverne i år i ens familie.
  God jul og godt nytår :-)

 129. Alletiders julekonkurrence. Så kan man da kun blive i godt humør og glæde sig over decembers kulde :-)

 130. at vinde denne konkurrence ville jo være så lækkert, jeg har hørt så meget godt om det mærke, men pengepungen har detsværre ikke været til det endnu, så jeg krydser fingre! God 1. søndag i advent:)

 131. EJ hvor lyder det dog bare dejligt, min hænder kan slet ikke overleve en vinter uden håndcreme, så tror da lige jeg vil krydse mine tøre fingre! :)

 132. Åh, jeg ELSKER Rudolph Care! De produkter er jo så lækre! :-) Super fed konkurrence, jeg krydser fingre ;)

 133. Rudolph(med den røde tud;O) er også et af mine absolutte yndlingsmærker!!!
  De skønneste produkter!!
  Der x´es fingre…;O)

 134. Åh sikke en fantastisk adventskonkurrence!

  Har ofte gerne ville prøve hendes produkter, syntes dog de prismæssig ligger for meget over mit budget. Derfor krydser jeg virkelig fingre for at jeg vinder :D

  God søndag til alle!

 135. Lækkert!
  Kunne virkelig godt bruge en god håndcreme til mine røde, sprukne hænder… Svært at finde – særligt når man er på SU… :(

 136. Jeg er helt igennem afhængig af håndcreme, så sådan en sag ville glæde mig meget.
  Rigtig god første søndag i advent.

 137. Orv.. det var noget mine vintersprukne hænder godt kunne bruge.
  Glædelig 2.december:-)

 138. Så fin en julestemning idag, med sne dalende og pyntede gader. Det giver så dejlig glæde og varme.
  God første advent, Emily. Og glædelig jul :)

 139. Sikke en lækker gevinst! Skønt med alle de konkurrencer du har :)
  Glædelig 1. advent :)

 140. Det her kunne jeg godt tænke mig som kombineret advents- og jeg-har-afleveret-bachelor-projekt-og-er-lykkelig-og-meget-træt-gave, jeg afleverer nemlig i morgen kl. 10 (hvis jeg når det, lige nu syns jeg det er sjovere at danse rundt i stuen til motown-julesange fra 1960’erne…)
  Glædelig første advent!

 141. Det kunne jeg godt bruge, især nu hvor min far har boykottet adventsgaver i år (noget med at det havde taget overhånd. Tsk!! Det kan da ikke tage overhånd ;) Haha)

 142. Sikke en lækker gave. Jeg har konstant tørre poter om vinteren, så det ville være en perfekt adventsgave :)

 143. Kunne man mon være heldig at vinde lidt lækkert forkælelse her op til jul og eksamenslæsning :)

 144. Åh hvor vil jeg gerne vinde!! Så kan der komme lidt selvforkælelse ind i presset projektskrivning og gøre december endnu sødere end den i forvejen er!

 145. Allerede nu kan jeg mærke på min hud, at det hele er ved at tørre ind, og af en eller anden besynderlig årsag har jeg aldrig forkælet mig selv med lækre cremer. Håber jeg er den heldige vinder!

 146. Uh, det gad jeg godt vinde! Om ikke for produkternes gode egenskaber, så i hvertfald også for den æstetiske indpakning! Er helt vild med påfugleprintet og den sarte lyserøde farve ;-)
  Glædelig 1. Søndag i advent fra mig.
  Kh Lærke Søndergård

 147. uh, lækker gave! og som altid med sådan nogle fine fotografier.
  ta’ mig, ta’ mig :-)

 148. Yay, en fin konkurrence. Jeg elsker Rudolph Care produkter og de står højt på min ønskeliste. Jeg vil meget gerne deltage….hvem ved om julen kommer tidligt i år?
  Rigtig god søndag :)

 149. Sikke en lækker adventsgave! Den ville være super at vinde, nu hvor jeg tit får røde og tørre hænder, når det begynder at blive koldt udenfor!
  Glædelig 2. december!

 150. Jeg vil meget gerne vinde en af disse fantastiske gaveæsker, så ville jeg nemlig forære min mor det i julegave :)

 151. Det er vel nok nogle lækre adventgaver og så i den fineste indpakning – jeg krydser fingre :)
  Du må have en dejlig første søndag i advent!

 152. Jaa, elsker at læse om dine Rudoplh Care indlæg. Har længe villet prøve det, men har ikke fået nosset mig sammen endnu. Lækker konkurrence :-) !

 153. Sikke en lækker adventskonkurrence.

  Jeg bruger selv den fantastisk body oil og min er snart tom, så det kunne være dejligt med en ny. Håndcremen er allerede på ønskelisten. :-)

  Glædelig 1. søndag i advent.

 154. Du kaster jo rundt med gaver for tiden, julemor Emily ;)
  Glædelig 1. søndag i advent <3

 155. Hej Christina. Virkelig god og nyttig konkurrence! Her op til jul har huden det nemlig hurtigt med at blive tør, så der findes ikke noget bedre end rigtig lækre cremer til huden, så man stadig kan holde den frisk og med tilpas fugtig. Jeg håber jeg vinder den lækre creme og olien da min hud har det med at blive rigtig tør når vinteren byder ind og desuden så arbejder jeg i Fakta hvilket også gør at min hud bliver udsat for en masse stoffer og slid i løbet af sådan en 7 timers vagt. Fortsat god december måned, god jul og godt nytår!

 156. Splitte mine bramsejl, sikke nogle lækkerier. Rigtig glædelig 1. søndag i advent, Emily!

 157. Har hørt så mange gode ting om Rudolph Care, men har aldrig fået anskaffet mig nogle af deres produkter. Ville derfor elske at vinde et af disse fantastiske set :)

 158. Det ville jo være vigtigt at have bløde hænder, når jeg jeg skal give dig, mit store blog-idol, hånden en dag. :-)

 159. Årh hvor ville det være guf med noget godt creme til mine tørre vinter-poter!
  God søndag! :-)

 160. Glædelig 1. advent, og nej hvor ville min søster bliver glad for sådan en pakke! :)

 161. Ej, hvor ville jeg elske at vinde disse lækre præmier til mine tørre hænder! Glædelig 1. advent :)

 162. Ej, hvor ville jeg elske at vinde denne præmie til mine tørre hænder! Glædelig 1. advent :)

 163. Åh jeg kunne godt bruge sådan en præmie, ville gøre udsigten til den sidste uge med specielt meget mere overskuelig.

 164. Rudolph Care har simpelthen nogle super lækre produkter, har selv en body oil, som jeg er rigtig glad for. Er helt sikker på at håndcremen ville blive et hit hos mig også :)

 165. Uhh, Rudolph Care laver nogle lækre produkter! Hvor ville det være fedt at vinde en lille før-julegave til sig selv :)

 166. NØJ, hvor ville jeg gerne vinde en af de æsker ! :) især fordi at jeg altid her i vintermånederne har en tør hånd(Ja, det er sjovt nok kun det ene). Hav en glædelig 1. søndag i advent ! :)

 167. Indrømmet, jeg kan utrolig godt li pæn indpakning. Jeg går gerne en omvej for at købe mit tøj i Nué, så jeg får det i det fineste stofnet frem for en halvkedelig plastikpose. Og når det kommer til internetshopping vælger jeg om muligt Net-A-Porter – udelukkende for at få mit køb leveret i den fine sorte æske med det fine bånd om. Så ja, jeg er naturligvis også helt vild med den fjerprydede æske.

 168. Åh, sikke mange kommentarer!

  Jeg er en stakkels fattig studerende, så det ville være fantastisk at vinde en af de lækre gaveæsker. Så vil jeg nemlig forære den til en heldig kvinde i min familie :)

 169. Det ER bare verdens bedste produkter! Det er disse produkter der igen og igen hjælper min SU helt i bund… Men det er hver en krone værd!

 170. Århh…hvor er det nogle skønne konkurrencer, du tilbyder. Jeg håber, du også når at forkæle dig selv…(og at du havde en skøn spa-tur med din mor)

  :o)

 171. Jeg har ikke haft fornøjelsen, af at prøve rudolph care’s produkter endnu, men er 1oo% forelsket i både produkter og indpakningen .. lader en hilsen falde med ønske om en god jul.

 172. Smukke ser de ud, og nu hvor det for alvor er blevet vinter, kunne jeg virkelig godt bruge en god håndcreme.

 173. Den adventsgavechance vil jeg ikke lade passere forbi! Uhm! Og glædelig søndag.

 174. Man har hørt så meget fantastisk om de produkter. Kunne være den bedste adventsgave <3

 175. Uj, det kunne jeg godt ønske mig. Har simpelthen de tørreste lapper vinteren over. Det er ikke særlig pænt og føles heller ikke særlig godt. Jeg er lige begyndt at arbejde en masse igen for at spare op til et højskoleophold, og der hvor jeg arbejder, vasker man meget hænder, – eller jeg gør i hvert fald, og det hjælper ikke rigtig på noget som helst. Så jeg krydser mine tørre fingre for noget god håndcreme:)

  Katrine

 176. Krydser fingre og tæer for at mine sprukne vinterhænder kan få glød og varme igen med cremerne :) -har fået en i mit liv jeg gerne vil holde i hånden med…. :)

 177. Kære Emily
  Tak for en altid fantastisk blog – du er og bliver en favorit!
  Mine vinterpoter kunne bestemt godt tænke sig din adventsgave:)
  Kh Laura

 178. Ihhh hvor lyder det lækkert. Tak for tip – det skal med sikkerhed prøves!!

  Kh Maria Seidelin

 179. Det ville da være dejligt med noget lækkert creme til de tørre vinterhænder :)

 180. Åh, det ser lækkert ud. Vil virkelig gerne prøve Rudolph Care. SU-budgettet levner bare ikke rum til det, efter julegaverne er betalt.

 181. Jaa jeg elsker konkurrencer :-) Især når det er med lækre ting som dette!!!