julegavetip #7: NbH – Amerikansk Homecooking

Birthe Lynggaard, der har madbloggen New Yorker by Heart, har begået en rigtig fin og lækker kogebog; New Yorker by Heart – Amerikansk Homecooking, fuld af klassiske amerikanske retter (mmmm…. mac n’ cheese, cheesecake og mange flere), såvel som lidt sjældnere, men lige så karakteristiske specialiteter fra ‘over there’. Line Falck har taget flotte og mægtig appetitlige billeder og jeg har lyst til at prøve at lave det hele og planlægger at gøre det snarest!

Birthes blog er desværre snarere en sygdomsblog end en madblog for tiden, ønsker sådan at hun kommer i bedring snarest! Måske et lille julemirakel kunne indfinde sig :)

Bogen kan købes lige her bl.a.

ENGLISH RECAP: Looking forward to cook a lot of delicious American recipes from this cookbook :)

bloglovin

(Visited 513 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

  1. Jeg synes det er lidt underligt at sige at du er for sart til den slags? Mener du at hun ikke burde skrive om det? Jeg synes det er rigtig stærkt at hun gør det og bryder tabuet omkring at man helst ikke snakker om den slags. Det er jo desværre virkeligheden.

    1. Nej, nej har vist formuleret mig dumt. Det er jeg ked af er slettet nu. Det jeg mente var nok snarere som Trine og Line nedenfor opfatter det… Og tror bestemt at det er rigtig god terapi at skrive om det :)

  2. Jeg tænker, at der måske nærmere menes “for følsom”. Sådan har jeg det i hvert fald. Jeg kan næsten ikke rumme den sørgelighed, fordi jeg virkelig tager det på mig. Jeg synes, det er fantastisk, Birthe kan være så ærlig og stærk og dele så meget, men det gør så fysisk ondt på mig, at andre mennesker skal bære sådan en smerte, at jeg i hvert fald skal have overskud for at gå ind og læse med. Og det gør jeg jo alligevel, fordi jeg sådan håber på det der lille mirakel, hver gang jeg klikker mig derind.

  3. Ja den må jeg have, tror jeg køber den til mig selv i julegave :)

    Håber virkelig også hun er i bedring snart, det er helt, helt forfærdenligt :(