juleønsker: smykker

1. Nøglekæde fra Carré Copenhagen 553 kr. 2. Ring fra Line&Jo 1.849 kr. 3. Fjerøreringe fra Marlene Juhl Jørgensen 1.199 kr. 4. Dobbeltring fra I’M Jewel 8.199 kr. 5. Hoops og love-tag fra Jane Kønig hhv. 599 og 249 kr. 6. Vifteørestikkere fra Arena CPH 549 kr. 7. Earpiece fra Zöl 849 kr. 8. Samerarmbånd fra BeChristensen 425 kr. 9. Øreringe fra Jewls Cph 749 kr.

Som fortalt for et par uger siden, er jeg gået fra stort set aldrig at gå med smykker, til at føle mig nøgen uden. Og hvor jeg før i tiden nøjedes med øreringe eller halskæde eller armbånd eller ring(e) hvis jeg endelig tog noget på, så vil jeg nu helst have hele molevitten på, på én gang. Hver dag. Men pæne smykker er ikke gratis og derfor går jeg rigtig, rigtig meget med de samme ting og drømmer om lidt flere ting at rotere med. Alle de ovenviste fra Be-Fashionable måtte meget, meget gerne komme at bo i mit smykkeskrin.

Nu er det dog juletid og den slags handler om at give (så må jeg håbe at nogen glade givere ser min ‘lille’ ønskeseddel her) og derfor udlodder jeg et meget fint sæt smykkelir til ørerne, sammen med Be-Fashionable en af de nærmeste dage, så hæng på :)

ENGLISH RECAP: I wouldn’t mind getting a few of the pieces shown above for Christmas. All of them are by Danish jewelry designers and you can find them at Be-Fashionable webshop.

bloglovin

[sponsoreret]

 

(Visited 1.852 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

  1. Øreringene fra Marlene Jørgensen er jeg lige faldet fuldstændig for. De er dog for pricey til at jeg føler, jeg kan tillade mig at sætte dem på ønskesedlen.. Øvøv!

  2. Rigtig fin collage ! Kender godt til manglen på smykker, og at kunne bruge nogle flere til at rotere imellem. Er helt vild med armbåndet fra BeChristiensen :)

  3. Jeg er stadig til kun at have få smykker på af gangen… Men til gengæld synes jeg helt klart at pengene er bedst givet ud på fx. et smykke fra be fashionable (som er favoritter pga. den gratis fragt!) fremfor en masser diller daller (som i øvrigt er fyldt med skidt som ikke er sundt for en). Det fungerer i hvert fald bedst for mig. Men jeg kan da helt sikkert godt køre sur i mit smalle udvalg. Glæder mig til konkurrence :)

  4. jeg sad hertil formiddag og tjekkede smykker fra netop dén webshop – kan rigtig god lide vifteøreringene <3<3 – og Carré's "lykke" designs – syntes skildpadden er så fin..! holder lige øje med din upcoming konkurrence!