julegaveønsker og -tips

1. Glimmerpumps fra Red Valentino 2. Burberry Brit tee med andetryk 3. moshi moshi mind cashmeretørklæde 4. ‘Gypsy Water’ Byredo parfume 5. Kjole med masser af strut fra Ganni 6. Salomon Rockette Twin Tip ski 7. Statement øreringe fra Asos 8. MSGM metallic skater skirt 9. Nut cuff armbånd fra Cooee 10. Abecita bøjleløs BH 11. Zalando collection tee med ulveprint 12. Pink (!) Moleskine kalender 13. Ciaté neglelak i changerende olienuance 14. Cowshed lavendelduftlys 15. Sort skater skirt fra Asos 16. Kinz Kanaan guldøreringe med diamanter 17. Sporty color block wedges fra ASH 18. Super taljeret kjole fra Ganni 19. moshi moshi mind bordeaux tophue 20. Zalando Collection pumps 21. Emily Salomon x Sisters for Education net 

Flere yndige kjoler fra yndlings-Ganni, smukke sko, t-shirts med dyretryk, blød og varm cashmere til vinterkulden, skøjteprinsesseværdige nederdele, dullegrej, bøjleløse bh’er, obligatorisk Moleskine-kalender (jep, er den analoge type hvad det angår), lidt smykker og verdens allersejeste pigeski (der både har en hund på OG mit navn på, hehe).

Listen er både min egen (utopiske) ønskeseddel, men også tænkt som inspiration og derfor tog jeg også mit net med, der er nemlig blevet produceret lidt flere, der kommer i salg i dag, denne gang på meyou.dk. De første 100 blev udsolgt på bare en uge! Og I har dermed været med til at samle 12.500 kr (!) ind til Sisters for Education og dermed pigerne i Senegal. Af hjertet tak <3

Er så rørt og så stolt! Tak!

Hvis I vil købe nettet i denne omgang skal I være opmærksomme på, at det skal afhentes i Downtowns Droppoint (Trommesalen 7, lige overfor Imperial) på Vesterbro. MEN hvis I bor meget langt væk og alligevel gerne vil have et net, så vil jeg gerne tilbyde at hente OG sende det OG betale portoen af egen lomme. Det er jo kun jul en gang om året :)

I så fald skal I blot købe nettet og derefter sende mig en mail med jeres adresse + gavebeviset. Så henter og sender jeg. Til gengæld håber jeg så også, at I er fair og selv henter hvis det overhovedet er muligt :)

Rigtig god fredag!!

ENGLISH RECAP: My very utopian wish list for Christmas. One can always dream right?

bloglovin

[indlægget indeholder affiliatelink]

(Visited 1.478 times, 7 visits today)

Skriv en kommentar

32 Kommentarer

 1. Du har godt nok the chrismas spirit Emily, på den gode måde! (har en tendens til at finde julen en kende kvalm ;) )
  Sætter straks nettet på min ønskeseddel, det bare fint, og det skal nok blive hentet af os selv :)

 2. De der glimmerpumps er fuldstændig fabelagtige.

  Derudover synes jeg virkelig det er smukt af dig, at tilbyde at sende nettene videre ud i landet. Dét synes jeg er et godt stykke arbejde.

 3. Ååååh, nu fortryder jeg at jeg allerede har købt min Moleskine kalender for 2013 i rød – jeg anede ikke at man kunne få den i pink! Må se om man ikke kan få en notesbog i farven ;)

  1. Ja, jeg har også helt optur over det. Kan du ikke nå at forære den røde væk? Og så købe en pink selv ;)

 4. Åh der er jo alt for mange fine gaveideer! :) Tror ønskesedlen må udvides lidt!
  Og hvor er det super at du har fået sat flere net i produktion! Har skyndt mig at købe så jeg ikke kommer for sent igen som første gang ;)

  1. Dejligt at høre. Håber at du bliver glad for det. Der er i alle tilfælde nogle piger i Senegal, der bliver glade for dit bidrag!! :)

 5. Nu flueknepper jeg lige totalt, ikke, men det der sorte skater skirt på collagen, er det ikke fra Topshop? Det ligner i hvert fald ikke rigtigt det, du har linket til på Asos? ;)

  1. Haha… du er en fantastisk flueknepper og du har ret. Det er vist gået lidt stærkt ;) Retter senere :)

 6. Dejlige ønsker Emily og sikke generøs du er med afhentning og forsendelse af de net – så flot og godt julehumør! Er desuden også helt skudt i de sneakers fra ASH – så smukke!

 7. Hey Emily. :)

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig din længde hår. Hvor lang tid har det taget dig gro det så langt?

  1. Der må jeg være dig svar skyldig. Det har været sådan ca. den længde så længe jeg kan huske. Mit hår er desværre så tykt at det slet ikke er pænt, når det er kort (det står lige ud i luften). Held og lykke med projektet :)

 8. Jeg kunne nærmest printe din ønskeseddel ud og bruge den som min egen;) Hold nu op hvor er der mange lækre ting på. Desuden skal du have tak for at introducere mig for Ganni – har købt et par ting for nyligt, og deres tøj er åbenbart perfekt til en lille fis som mig, som er tættere på 155 end 170 ;) Fantastisk:-)

 9. Nøjh hvor er de glimmersko bare fine :) Jeg har sku aldrig set lignende.. wouuuw.. nøjh altså :)

 10. Hvor er jeg glad for at det er muligt at købe dit net igen. Jeg havde ikke mere end nævnt det for kæresten og så havde han allerede købte det til mig :D
  Dog blev jeg ret ked af det, da jeg lige inden lukketid var nede ved downtown butikken, hvor det skal afhentes, og ekspedienten sagde, at de ikke havde fået dem endnu. Det er som så okay, men da jeg rejser til udlandet på søndag og først er tilbage i Danmark anden uge i januar, er det lidt træls :( havde sådan håbet at kunne tage det i brug i ferien.

  Regner dog med at blive meget glad for det, når jeg endelig får mit :)

  1. Hej Jorun,
   Ja, det var super ærgerligt. De landede desværre først i butikken lidt i fem, da der var problemer med buddet :( Men ih hvor ærgerligt, for så er de kommet lige efter du er gået. Hvis du vil have det vil jeg gerne sende det til dig på ferien? Så skal du bare videresende dit gavebevis + dit fulde navn og adressen på hvor du er til mig i en mail :) Og rigtig god tur!

   1. Tak for tilbudet Emily, det er sødt af dig, men tror jeg får nogen til at hente den for mig og så bliver det bare en forsinket julegave til mig selv istedet ;)
    Den har nok været der efter lukketid. Ekspedienten var ellers meget sød og hjælpsom og tog mit nummer og lovede at ringe hvis den kom inden de lukkede. Så god service var det dog :)
    Nu har jeg også noget, jeg kan glæde mig til, når jeg kommer hjem fra ferie :)
    God Jul!

 11. Hej :)
  Jeg har lige et spørgmål til dit fine net!
  Ved du hvor mange kg det cirka kan holde til? Jeg ville nemlig bruge det som indkøbsnet :)

 12. Hej Emily. Jeg vil virkelig gerne have nettet, men er fra Odense, og kommer ikke lige sådan til københavn.
  Så hvordan og hvorledes gøres det i praksis hvis jeg gerne vil have dig til at sende et til mig?
  Skal jeg så overfører det fulde beløb til dig, eller? :-)

  1. Hej Sophie, du skal blot købe nettet på meyou.dk og derefter videresende dit gavebevis + fulde navn og adresse til mig og så sender jeg i løbet af næste uge :)

 13. Hej Emily! Jeg har netop købt net (nr. 2:)) denne gang på Meyou. Jeg bor ikke i Kbh, og vil gerne tage imod tilbuddet om at få det sendt. Kan jeg kontakte dig på mail? God jul :)