current beauty faves

Jeg er vild med den milde frugtsyrepeeling fra Origins og shampoo og balsam fra Alexander Sprekenhus for tiden.

Min hud bliver frygteligt tør om vinteren og de smarte små frugtsyrepeelingpads hjælper med at befri overfladen for døde hudceller og lade cremerne komme til, der hvor de skal og ikke bare på en tør og død overflade. Samtidig er det min erfaring at de hjælper til at holde huden renere og undgå tilstoppede porrer.

Alexander Sprekenhus er norske hårprodukter uden sulfater og de gør mit har så pænt, så pænt. Virkelig blødt og blankt og rart. Eneste anke er duften, den er bolchesød og meget kraftig, så den skal man lige bide skeer med, medmindre man synes den slags er et hit. Gad eller mægtig gerne have et velduftende alternativ til mine elskede Purely Professional produkter. For synes jo at det er meget hyggeligt at håret dufter lidt af og til. Har kigget lidt på bl.a. Alterna i den sammenhæng. Er der nogen af jer, der har erfaring med deres produkter?

ENGLISH RECAP: I currently enjoy the peeling effect of Origins fruit acid pads and the wonderful hydrating hair products by Alexander Sprekenhus. Even though the latter smell a bit too sweet and dense for my taste. But they make my hair look and feel great, so I try to cope.

bloglovin

(Visited 295 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Har du overvejet John Masters hårshampoo’er? Jeg er selv meget begejstret, og de har en dejlig naturlig – ikke overdreven – duft.

 2. Kære Emily,
  Synes at dine hårtips er ret gode. Så jeg har ledt efter ovenstående produkter men fandt kun en norsk hjemmeside, hvor de er ret dyre! Hvor har du købt dine?

 3. Jeg er personligt storforbruger af Danish skincare! De laver også sådan en frugtsyrerenser, der er fantastisk. Jeg har aldrig haft problemer med uren hud, men den tager bare lige de der sidste små ‘rødligheder’. Og så dufter den ikke så kraftigt. Jeg bruger nemlig helst forholdsvis neutrale produkter. Så kan man altid bruge parfume til at tilføje lækker duft.

  http://www.danishskincare.dk

 4. Alternas produkter er så lækre. De er også lidt dyre, men som regel alle pengene værd. Det eneste produkt, jeg ikke havde held med, var en leave-in conditioner. Den kunne min hovedbund (som altså også er sart) slet ikke lide.

 5. Det produkt fra origins lyder lige som et der kunne redde min hud :)
  Hvor kan man købe det, eller hvor har du købt din? – umiddelbart kan jeg ikke Google mig frem til steder i Danmark :/

  1. Jeg melder mig lige på banen :)
   Origins kan købes i de fleste Matas butikker og også i Magasin.

   1. Det ved jeg skam godt… Spørgsmålet var hvor præcis det her produkt kan købes i Danmark.
    Når man googler det kommer der sider frem om at det ikke bliver solgt i DK mere.

 6. Hej søde Emily :)

  Hvor meget måtte du slippe for Origins frugtsyrepeelingpads (haha, skægt ord) i lufthavnen?

  Glædelig jul og tak for den absolut bedste blog på min bogmærkeliste!

  /Maria

  1. Uh, kan ikke helt huske det. Tror det var sådan ca. 250 penge (måske bare 230..) :) Selv mange tak og god jul!

 7. Jeg bruger Alternas Caviar-serie, og den er fantastisk – så mild og god mod min tørre hovedbund – og jeg har krøller som dig, så kender alt for godt til knastørt hår :-)

  1. Moroccan Oil’s produkter er jo også sulfatfrie og dufter lækkert, så dem kunne du også kaste dig over ;-)

   1. Men deres ting er desværre spækket med silikone, så det kræver netop sulfat at få dem ud igen.. :/

    Alternas Hemp shampoo er fin, men desværre indeholder balsammen silikone.

    På siden Curligirl.dk anbefalder de lidt forskelligt til krøller – det kræver login at se diskusionerne, men produktanmeldelserne kan alle komme ind på. http://curlygirl.dk/index.php/component/content/article/10-produkt-anmeldelser/produkt-anmeldelser-balsam/53-alba-botanica-leave-in-conditioner

    Der er særligt stor hype om denne balsam, som koster knap 45,- for, hvad de kalder en MEGET stor dunk – jeg har ikke selv testet, men flere er meget positive. http://curlygirl.dk/index.php/component/content/article/10-produkt-anmeldelser/produkt-anmeldelser-balsam/64-giovanni-5050-balanced-conditioner

    Produkterne kan købes på enten: https://www.vitacostrewards.com/YMh75WA – rabat på $10, men shipping på $9
    eller iherb.com – rabat på $5 med koden coj913

    De skulle også have en masse andet lækkert øko – bl.a. eos læbepomader til små penge :)

 8. Living proof er ret så lækkert. Diskret duft og helt uden sulfater og silikone. Men vildt drøjt. (hvilket purely professional ikke er i mit hår, – deres produkter bruger jeg op på nul komma fem.)
  Kan købes på space nk, som leverer overraskende hurtigt.

  Og ja det sælger da meget godt, at det er Jennifer Anistons serie.