look of the day: black gold

Outfit details: Jacket Zara// pants H&M// tee COS// boots Whyred// bag Black Lily

Det er så sjældent at jeg går i rigtige bukser. Næsten altid nederdel eller kjole. Af og til jeans, men stort set aldrig bukse-bukser. Og tror egentlig det er meget sundt at bryde sin comfort-zone af og til. Hvad end det så er at hoppe i en kjole eller et par bukser. Tage høje eller flade sko på. Eller flippe ud med en farve eller omvendt kun have sort på. Altså bare en gang imellem. Det skal jo trods alt helst primært handle om at have det rart og føle sig godt tilpas :)

bloglovin

(Visited 186 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Jeg ejer ikke engang et par bukse-bukser. Og jeg er vist efterhånden blevet for tyk til alle de jeans, der ligger i skabet. Strømpebukser er ligesom noget mere tilgivende på det område! ;)

  2. Jeg vil SÅ gerne til at gå i bukse-bukser og jeg synes endda H&M har solgt en masse fine til en billig pris. Men efter mange år, hvor jeg har været bukseløs, så aner jeg ikke længere hvilken størrelse jeg er, og jeg magter ikke at prøve bukser i et butiksprøverum. Jeg burde vist få det gjort. Snart. En dag.

  3. Elsker jakken!
    Og jeg ved præcis hvordan du har det. Jeg føler mig næsten… nøgen i et par bukser. Nederdele, shorts og kjoler er bare meget bedre af en eller anden grund.