paillethjælp?

Det perfekte nytårslook (eller meget-sen-julefrokostlook) hvis I spørger mig.

Og apropos glimmernegle i forrige indlæg, har noget jeg vil bede jer om hjælp med: Vi har julefrokost på arbejdet i januar og dresscoden er pailletter (for pigerne, selvom jeg håber at der er et par fyre, der også hopper i noget glitrende). Så hvis I nu under jeres udsalgsshopping på nettet eller i virkelighedens verden falder over en flot pailletkjole, vil I så ikke tippe mig om den?

Den må meget gerne ligne Blakes ovenfor. Meget, meget gerne i farve, men evt. også i snit (det er jo julefrokost ;)), ikke så gerne i pris. Går ud fra at det er en Gucci-sag den langbenede Lively er i og sådan en har jeg vist ikke helt råd til. Heller ikke selvom den er på udsalg. Hvis en af jer ligger inde med den og har lyst til at låne mig den, er det selvfølgelig også en mulighed ;)

Ellers er alle andre bud på pailletfestkjoler også meget velkomne og modtages med kyshånd!

ENGLISH RECAP: I’m looking for a sparkling party dress for the Christmas party at my job and I wouldn’t mind wearing something similar to Blake Lively’s dress above. Please let me know if you stumble upon something slightly similar :)

bloglovin

(Visited 532 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

      1. Ja, den er så flot – købte selv den sorte i går, dog en lidt mere figursyet model – De har tonsvis af pailletter hos Rude, så man skal nok finde noget :)

  1. Christina fra Passion for fashion har vist 2 rigtig fine pailletkjoler på sin blog i løbet af december.. de ligner godt nok ikke helt (overhovedet ikke faktisk, men de har da pailletter til fælles.. haha..) jeg mener at de begge to var fra 2nd Day (eller måske var den ene fra malene birger)..
    de var i hvert fald super flotte begge to, og meget festlige.. Måske kommer de på udsalg inden din julefrokost.. Det ville jo ikke være helt dumt at spare lidt penge her ovenpå julen..

  2. Wow! Tak, tak, tak hvor er I søde og seje! Tusinde tak for alle de smukke forslag :)

    1. Tusinde tak for dit søde tilbud. Jeg har netop købt en anden, men tak for at du tænkte på mig <3