outfits 2012 part 1

Her i løbet af årets sidste dage kører jeg traditionen tro lidt opsamlinger. Først og fremmest med årets outfits. Hermed den første portion fra første tredjedel af 2012 ca., hvor jeg tydeligvis var glad for rosa i alle afskygninger ;) Hvilket look er jeres favorit??

Jeg er på arbejde i dag og sidder ind i mellem og tænker på det nye år, der virkelig byder på masser af nyt for mit vedkommende. Både privat og professionelt. I skal nok komme til at høre mere om det hele. Og så overvejer jeg nytårsforsætter. Tror egentlig kun, at jeg har et og det er at begynde at komme til tiden. Altid. Det er jeg helt vanvittigt dårlig til… Gode tips og tricks modtages med kyshånd.

ENGLISH RECAP: Part one of some of my outfits of 2012. Which one is your favorite?

bloglovin

(Visited 312 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Hej Emily.
  Jeg husker, at du på et tidspunkt snakkede om, at du løbetrænede? Er det noget du gør fast – i så fald, hvad er dine træningsrutiner, du ser meget sund ud. :-)

  1. Mange tak :)
   Jeg har desværre en skadet ankel for tiden, men ellers plejer jeg at løbe ca. 5 km 3 gange om ugen. Dertil kommer så rigtig mange og lange ture med Penny. Bortset fra det dyrker jeg ikke noget motion.

 2. Rimelig nice outfits i 2012 dér – men det havde jeg nu nok luret allerede! Jeg er ret vild med Cruella Devil-frakken på de øverste billeder! Hvor kommer den fra? Og jeg tror lige, jeg hænger på for at se om der kommer gode tips til at lære at komme til tiden i kommentarfeltet! Det har jeg brugt hele mit liv på at lære – og det er endnu ikke lykkedes! Men nu har jeg fået nogle børn, jeg kan bruge som undskyldning. Det er meget smart.

 3. Altså, jeg er jo en sucker for de bordeaux Miu Miu stiletter!
  Spændende med de professionelle nyheder, jeg synes ellers du lyder til at have rigeligt travlt ;)
  Jeg har tit tænkt på, hvordan det endte med dit speciale om bloggen? Vi hørte vist aldrig afslutningen på det.

  1. Haha… næh, det taler jeg ikke så gerne om for det er ikke afsluttet ;) Og bliver det nok heller ikke lige foreløbig… Men det har jeg det helt, helt ok med. Det bliver det nok på et tidspunkt, men ikke lige nu. Har alt for mange andre ting at rive i lige nu, der er meget sjovere.
   Og ja, de sko. Mmmmm…. Har også en fin tegning af dem ;)
   Godt nytår søde Ida!

   1. Det er da også om at gribe mulighederne, når de er der. Specialet kan vente – selvom det selvfølgelig er rart at have af vejen.
    Ja, der var jo noget med en tegning, men den hæl og det swung udgør nu også et fint motiv ;)
    Godt nytår på forskud – mon ikke jeg får grund til at kigge her ind lidt mere inden nytår, jeg tror det :)

 4. Jeg bliver kun en lille smule jaloux når jeg ser alle dine toplækre outfits! :) Min favorit er det billede med den grå taske og de bordeaux farvede bukser og sko.
  Til det med at komme til tiden (som heller aldrig har været min stærke side) begyndte jeg for et par år siden at sætte alle mine ure ti minutter frem – det har virkelig hjulpet, da jeg egentlig tit glemmer at de går for stærkt, har i hvert fald fået masser af positiv respons fra venner og familie som er meget taknemmelig for at jeg nu (næsten) altid kommer til tiden(ish) ;)

   1. Jeg skulle til at give samme tip, for at komme til tiden: stil lidt på urene hjemme.
    Noget andet jeg virkelig PRØVER at få gjort, er at pakke mine sager en time før jeg skal afsted og stille dem i gangen.
    Så er de klar til at gå, når jeg hvirvler rundt inden afgang. :)

 5. Jeg er ret vild med dit look nr 5, hvor du er flankeret af et kamera

  Mht at komme til tiden var jeg sådan en der altid kom for sent trods trusler om eftersidninger, trusler om bøder, sure folk etc. Men så fik jeg et arbejde, hvor der var meget fokus på at være præcis og så hjalp det (men det er nu de færreste arbejdspladser der er sådan, så jeg er begyndt at komme for sent igen)

  1. Haha… ja, kender det hele lidt for godt. Men 2013 MÅ blive året hvor det lykkes ;)

 6. Hej Emily.
  Må vi ikke se dine udsalgsfavoritter?
  Især gerne fra asos.com og nelly.com! :)
  Helst til under 500 kr. Knus Emma.

  1. Hej Emma,
   Uh det kan jeg nok ikke nå at lave, men hvis jeg får tid vil jeg gerne :)

   1. Jeg elsker også det outfit. Hvor er den sorte bluse fra? Og den røde nederdel? Jeg elsker det outfit. Og hele din stil – du er altid så fin og feminin. En kæmpe inspiration.

    Rigtig godt nytår!

 7. juhu! Jeg har ventet på dit outfitrecap. Utrolig så god du er til at få taget outfit billeder – det skal være mit blognytårsfortsæt.
  Mit favorit outfit er det med den orange nederdel og den sorte blondebluse. Så fint! Det blev også pinnet til et af mine boards på Pinterest :)

  Ang. det med at komme til tiden: sæt uret frem – 5 – 10 minutter. Det hjælper lidt for mig. Men ellers skal der en radikal ændring til; at du ændrer dit forhold til tid og planlægning (lyder voldsommere end det er). Sørg for altid at planlægge med et kvarters buffer, hvis du har flere aftaler i rap. Og så vær realistisk – kan du reelt nå at være der til de angivne tidspunkt? tager det ikke mere end 10 minutter at cykle derhen…? og den slags..

  Mvh. én som selv ikke var liiiiige god til at være der til tiden…

  (men det hjalp da jeg flyttede ned i byen (kommer fra Aarhus) så jeg ikke længere skulle bruge så lang tid på at komme frem og tilbage… jeg tror egentlig ikke, jeg er blevet bedre, tingene er bare tættere på nu)