new in

Skolykke fra Isabel Marant. Mine primære udsalgskøb denne sæson (de andre kan I se her). Knuselsker dem og de der siger at man ikke kan købe sig lykkelig (eller borttrylle kærestesorger eller deslige via samme), så ikke mig med røde kinder, galoperende hjerte og et forelsket, fjernt blik i øjnene hos Youheshe i torsdags ;)

Jeg er desværre blevet syg, men håber på at være frisk asap, da jeg har masser af weekendplaner. Tvivler dog lige nu, men mon ikke et ingefærthedrop og lidt læsning under dynen kan gøre underværker?

God fredag til jer under alle omstændigheder søde piger!

ENGLISH RECAP: My best (and most precious) buys from the january  sales – 2 times Isabel Marant treats for my feet ;)

bloglovin

(Visited 331 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

  1. Guuuud ja – tror det er den mørk røde farve og “flammeformen” i mønstret :-)
   Baresso eller ej – så er de virkelig smukke!

 1. Uhh lækre sko:-) et lille tip til andre der er ude efter sko, tasker og tøj fra Isabel M-så kører Gossip butikken med 50% med sidste sæsons varer..

 2. Amen hvor er de fine! Jeg begyndte sidste år at forkæle mig selv.. Hver gang jeg har gennemført noget svært, har været ude for noget slemt, fylder år eller anden grund til belønning, køber jeg en gave til mig selv..
  Og med frygt for at lyde materialistisk, så kan sko måske ikke fjerne sorgerne helt, men de kan helt sikkert gøre dagene lidt sjovere at gå igennem!

  Hvordan er dine wedges at gå i?
  Tillykke med skoene!!

   1. Tak for svaret!!!
    Dit respons, fik mig til at købe et par støvler, som er magen til i formen. (mine er sorte, og beklædt med pels)
    og Ja – overraskende gode at gå i, i forhold til hvor høje de er!

 3. Har luret på de smukke stilletter i laaang tid… De er simpelthen så pæne! Tillykke med dem – jeg er heldigvis slet, slet, slet ikke misundelig……..

 4. Dette er naturligvis ren research, jeg spørger for en veninde, har ingen aktiver i det selv, og er uskyldig indtil andet er bevist: Hvordan var det nu med størrelserne?? Små eller store? :)

  1. Hehe… Se det er et godt og svært spørgsmål. Wedges’ne er 37. Pumps’ne er 39. Begge passer perfekt. Jeg er normalt en 38. Er ked af at jeg ikke er videre behjælpelig… Hils din veninde ;)

   1. Nå for dælen…kunne virkeig godt have tænkt mig, det var omvendt….er wedges virkelig en str. for små og pumps en str for store?…argh…..det kolliderer jo helt med…..øehm…min venindes planer

    1. Ikke nødvendigvis. Afhænger jo af mere end længden på fusserne. Så hvis du har smalle fusser er det måske anderledes. Mine er korte og brede (som på en and) og det harmonerer som regel dårligt med pumps…