lip tip

Jeg er desværre ikke udstyret med verdens mest imponerende kyssetøj. Altså, der er ikke noget i vejen med mine læber, der måtte bare gerne være lidt mere af dem. Og ofte synes jeg at de gerne måtte have lidt mere farve, men at det hurtigt bliver for ‘malet’ hvis man kommer læbestift på til dagligt.

SÅ stor var min lykke, da jeg i et ‘shop-on-board’-katalog på vej hjem fra en rejse i efteråret, så ovenviste læbe-kit fra Dior. Og det virker skisme. Lip Glow er en ufarvet læbepomade, der når den kommer på læberne, giver naturlig farve. Som hvis man har været ude en frostdag (men uden den tørre fornemmelse). Den har jeg brugt dagligt siden da og af og til – for maksimal effekt – sammen med dens side-kick Lip Maximizer, der får læberne til at synes fyldigere.

Jeg ved ikke om de fås i butikkerne herhjemme, men har set dem i flere lufthavne, så hermed et lille tip til rejseshopping :)

ENGLISH RECAP: I rarely wear lipstick, but I really love the natural yet enhancing look of my lips when I use this duo by Dior. I bought it on flight in the fall and have seen the set in several airports, so keep an eye out when traveling.

bloglovin

(Visited 870 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

  1. Jeg mener at det var lige knap 50 euro for begge to, så de er ikke helt billige…

 1. Man kan sagtens få dem herhjemme ;) Jeg er selv storforbruger af Lip Glow (som findes i tre nuancer), da jeg virkelig kommer til at se malet ud med en rigtig læbestift.

 2. Har selv lip Maximizer og er også vild med den… Der er faktisk tre i serien… maximizeren, pigmentfremmeren samt den sidste som peeler læberne :-) og de kan faktisk købes i de fleste matas-butikker – blot til info!

  1. Uh, må da også prøve peeleren så :)

   Og fedt at de ikke er svære at få fingrene i :)

 3. Min mand er i udlandet i øjeblikket og nu tænker jeg at han skal beordres til at købe et sæt med hjem, bare som plaster på såret for at lade mig være græsenke ;)

 4. Har selv brugt lip maximizeren et par år nu, og den kan som de fleste andre også skriver fås i de fleste matas butikker :)
  Jeg synes dog ikke det ligefrem er fordi man får decideret større læber af den, men fordi den køler lidt får man lidt fornemmelsen af at ens læber føles større.. Haha, sikke noget sludder ;) – Men det er i hvert fald den smukkeste lipgloss jeg nogensinde har haft, og derfor bruger jeg den næsten hver dag!

  1. Skal forsøge… Har jo ikke husfotograf længere, så den slags er lettere sagt end gjort ;)