vind billetter til modeshows

Fra Stine Ladefogeds SS13 show på Gallery i sommer. Mit eget billede.

Vil du med til modeshows under modeugen i næste uge?

Jeg udlodder 2 billetter til Stine Ladefogeds show d. 30. januar kl. 17.00 i Børsbygningen og 2 billetter til Ready to Fish_ d. 1. februar kl. 18.00 også i Børsbygningen lige ved Christiansborg.

Klassisk skandinavisk håndværk og futurisk designæstetik er kendetegnene ved danske Stine Ladefogeds voluminøse strikkreationer. 

Hollandske Ready to Fish_ er en prêt-a-porter linie, der oversætter de innovative og artistiske designs fra couture linien, ILJA, til mere tilgængeligt og wearable hverdagstøj.

For at deltage i konkurrencen om 2 billetter til de to shows skal du blot svare på følgende spørgsmål OG skrive en linie eller to om hvorfor du skal med:

Hvad hedder Stine Ladefogeds AW12 kollektion, som er i butikkerne nu?

A)   ”Constructions”

B)   ”Medusa’s Web”

Psssst, du kan få hjælp til svaret her.

Skriv dit svar + motivation inden på fredag kl. 12.00. Jeg trækker og offentliggør en vinder lørdag eller søndag efter.

bloglovin

(Visited 305 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

118 Kommentarer

 1. Hej, du burde vælge mig fordi, et det bliver mit første modeshow. To fordi jeg elsker Stine ladefoged og tre fordi jeg elsker din blog :-)

  Ps. Svaret er B Medusa’s Web :-)

 2. Svaret er: Medusa’s Web.
  Det ville være en kæmpe oplevelse for mig, jeg ville virkelig gerne se et modeshow. Dertil kommer at jeg er i gang med at lave en stor opgave om mode, så et show ville være prikken over i’et.

 3. Ej en fed konkurrence! Har altid drømt om at se et modeshow. Håber baredes vinder

  Og nårh ja, svaret er medusas Web

 4. Svaret er Medusa’s Web.
  Efter sygdom trænger mig og min veninde til at komme ud. Modeshow har vi aldrig været til før, men følger begge med i moden, så det kunne være spændende at opleve :-)

 5. Svaret er Medusa’s Web.
  Jeg vil rigtig gerne med da jeg selv er igang med min bachelor indenfor branchen, og det vil være en kæmpe oplevelse både personligt, men også for mit studie! Det vil give mig et meget bedre indblik i hvad der foregår “på den anden side”, som jeg kan tage med mig videre.

 6. Kolektionen hedder ‘Medusa’s Web’.
  Jeg skal med fordi jeg elsker mode, og jeg har altid drømt om at opleve den stemning der er før, under og efter et show. LAD MIG DOG VINDE FOR SATANNNN

 7. Jeg svarer b, og jeg ønsker at vinde, for at kunne tage min lillesøster med ind til hendes første modeshow. Vi har været adskilt i mange år pga. af vores forældre, og har lige genfundet kontakten pga. af hendes sygdom.

  Håber på det bedste.

 8. Hej :)
  Svaret er B Medusa’s Web
  Jeg skal vælges fordi jeg vil gøre alt for at komme til, især Stine Ladefogeds show, hun er helt fantastisk. Og så fordi det ville være en fantatisk mulighed for mig for at komme med til CFW (efter at have skrevet til en lang liste designere uden svar, øv)

  Hilsen Sofie

 9. Svaret er B: Medusa’s Web.

  Jeg håber på at vinde, fordi jeg i mange år har drømt om, at få lov til at opleve stemningen under et modeshow. Jeg er selv en ganske almindelig gymnasieelev, der måske ikke er fashion nok til at have modeblog, men alligevel må jeg tage mig selv i gang på gang at hellere vil glo ind i mit klædeskab og se på mit flotte tøj fremfor at skrive afleveringer og lave lektier. Så hvis jeg kunne vinde sådan en konkurrence. Ja, tja det ville nok være en drøm for tøjforelsket pige som mig :-)

 10. Ufattelig lækker konkurrence!
  Jeg vil rigtig til et af disse modeshows, da jeg lige nu er ved at uddanne mig til designteknolog med speciale i fashion design. Derfor kunne det være dejligt at se et rigtigt modeshow og føle hele energien omkring det, da det er dette jeg meget gerne selv skulle ende ud med at arbejde med (:
  Og jeg ville elske at kunne tage min lillesøster med til sådan en oplevelse!

  Så svaret er b) Medusa’s Web (:

 11. Hendes AW12 kollektion hedder Medusa’s Web.
  Jeg skal med fordi jeg netop er i Kbh i næste uge og fordi jeg har den kedeligste tøjstil! ;)

 12. Svaret er B!

  Vanvittig fed konkurrence!! Håber virkelig jeg bliver valgt. Har (som mange andre) gået og drømt om sådan en mulighed her i laang tid. Begge shows lyder spændende og jeg krydser alt hvad jeg kan for at det bliver mig :-)

  tak for en god blog!

 13. ”Medusa’s Web”

  Jeg vil SÅ gerne med!!
  1 er at jeg ELSKER hendes tøj, åh gud så kreativt.
  2 er at jeg vil så gerne til et modeshow, især nu når jeg er igang med kørekort (som er lidt tungt) og et kæmpe projekt i skolen, og det her modeshow ville bare gøre så min tilværelse ville gå i en positiv retning!

 14. Stine’s collection is named Medusa’s Web.

  As Dutchie living in Copenhagen, I would LOVE LOVE LOVE to see the Ready to Fish_ show and feel home away from home!

 15. Svaret er medusa`s web :)

  Jeg skal da med, fordi jeg nok er den der helst vil. Jeg drømmer om en kariere inde for mode, men har aldrig fået chancen for at slå igennem, så please vælg mig!

  Kys Nanna Luna

 16. Medusas web!
  Og du skal vælge mig, fordi så ville jeg invitere min dejlige veninde, og så ville vi få en skøn aften, hvor vi er de gamle veninder, hvor mode fyldte meget i vores liv. For tiden handler det nemlig mest om børn, hus og mænd, hvilket er skønt, men en aften ude ville være fantastisk…

 17. Svaret er B “Medusa’s web”. Jeg vil så gerne med da jeg altid har været virkelig modeinteresseret men aldrig har haft muligheden for at deltage i et modeshow – og så ville det uden tvivl redde min vinter. :)

 18. svaret er ”Medusa’s Web” :-)
  og du skal helst vælge mig fordi jeg først og fremmest elsker mode og samtidige vil dette være den bedste gave til min mormor på 70 som elsker mode og ved en masse om det. Hun læser altid ELLE og hun vil elske dette!

 19. Svaret er ”Medusa’s Web” :-)

  Det ville være en stor oplevelse selv at få lov til at opleve et modeshow, når man nu har fulgt din og andre bloggere gennem modeuge de sidste par år :-)

 20. Svaret er b) medusas Web :)

  Århhhhh, hvor jeg dog håber det bliver mig! Jeg vil så gerne – og jeg interesserer mig vildt meget for mode, og det ville være super at kunne poste billeder derfra på min blog! Nøk, det kunne være fedt!

 21. Medusa’s web.

  Fordi jeg virkelig trænger til at komme ud af min lejligheden og specialesumpen…

 22. Medusa’s web er mit svar. Desuden så syntes jeg at jeg skal være den heldige fordi jeg altid har ønsket mig at komme til modeopvisning, det ville være en kæmpe oplevelse for mig! Og fordi det bare ville gøre en god uge endnu bedre :-)

 23. Svaret er “Medusa’s Web”

  Det ville være fantastisk at vinde de to billetter, da det kunne være drøn sjovt at opleve en bid af modeverdenen på egen hånd :-)

 24. Stine Ladefogeds AW12 kollektion hedder Medusa’s Web.

  Min veninde og jeg har ikke snakket om andet end modeugen det sidste lange stykke tid, og vi kunne såååå godt tænkte os en sjov tur til Kbh med mode! Vi vil simpelthen få den sjoveste tur!

 25. Svar er: Medusa’s Web.

  Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi min kusine (Ida Chalmer) selv er designer. Jeg har altid beundret hendes deltagelse i modeshows og flotte, kreative værker, og derfor ville jeg så gerne give hende muligheden for at tage hende med til Stine Ladefoged’s show, som jeg ved hun vil elske! Det ville være en kæmpe oplevelse for os begge :-)

 26. Den hedder Medusa’s web – hvilket også giver fin mening når man ser de smukke kreationer :)
  Du burde vælge mig fordi jeg elsker Stine Lagedfoged, synes hun er helt igennem fantastisk og har en lille “fræk” fantasi om at eje stort set hele hendes kollektion… Det er min SU dog bare ikke helt enig med mig i ;)

 27. Svaret er Medusa’s Web
  Det ville være en fed oplevelse for mig, og jeg har i lang tid ønsket at komme med til et modeshow.

 28. Både min veninde og jeg ville elske at opleve de modeshows indefra. Det kunne være så sjovt!
  Svaret er Medusa’s Web :)

 29. Svaret er: Medusa’s Web

  Jeg vil gerne vinde, da jeg aldrig har været til et modeshow. Jeg følger med i mode, og interesserer mig meget for det. Det ville være simpelthen så dejligt, at kunne invitere en veninde med til et modeshow.

 30. Medusa’s web :)

  Jeg har i denne triste, kolde vintertid både ligget med influenza og halsbetændelse, så et fashion show ville være den perfekte vej til at komme væk fra dynerne og glemme alt om sygdom og føle sig fash og glamourøs – bare for en aften :)

 31. Svaret er B – Medusas Web. Jeg håber at vinde, da jeg som mor til to har svært ved at finde tiden til at komme ud og finde inspirationen til min stil og påklædning in real life…. Har da heldigvis en dejlig blog at lade mig inspirere af.

 32. svaret er: B) ”Medusa’s Web”
  du må meget gerne vælge mig, fordi det ville være en kæmpe oplevelse for mig, og jeg ELSKER stine ladefod højere end noget andet og ville enormt gerne se et af hendes shows live.

 33. Det rigtige svar er hvis B) Medusa’s Web
  Og grunden til at du skal vælge lige netop mig? – Hmm har sikkert som mange andre drømt om at komme til et modeshow. Jeg drømmer om de magiske minutter hvor tårnhøje modeller, med synlige kraveben, fremviser kreationer i alverdens former og teksturer, omgivet af ivrige fotografer og fashionistaer. Musik der fylder ens øregang og som spiller i takt med modellernes hæle. Jeg drømmer om det magiske øjeblik hvor det hele går op i en højre enhed, og der ud kommer et outfit, kun værdig i en drøm. Drømmeoutfittet.

 34. b) Medusa’s web

  Jeg skal med til modeshowet, og jeg vil tage min kæreste med. Vi har nemlig hver evig eneste gang der er modeuge sagt at vi skal til alle show’sene og være modeeksperter, men aldrig er vi kommet til det, fordi billetterne er så svære at få fat på når man ikke er en sej kendt blogger :-) :-) :-)
  Derfor kunne det være fantastisk hvis vi begge endelig kunne komme med denne her gang, og vi vil opføre os som var vi de sejeste modeeksperter i verden til det show, selvom vi ikke har en fis forstand på det :-)
  Knus.

 35. Hej Emily :)

  Svaret er: Medusa’s Web
  – Du skal vælge mig fordi, jeg har en fantastisk veninde som er vild med mode og hendes højeste ønske er at blive designer! Så det ville da være for lækkert hvis jeg lige kunne overraske hende med en billet til et vaske ægte modeshow! Også skal jeg da ikke være bleg for at sige jeg HELT VILDT gerne vil med selv. Love fashion….

 36. Svaret er: Medusa’s Web
  Jeg vi blive rigtig glad for at vinde billetter til et af de to shows, for så kan jeg give min søde veninde dem i gave. Hun er netop blevet uddannet designteknolog i denne uge, og det ville være en perfekt gave som jeg ved hun vil blive glad for, netop fordi hun interesserer sig så meget for mode :-)

 37. Åh, jeg elsker mode så forfærdeligt højt, og jeg har altid drømt om at komme med til et modeshow! Det ville være så fantastisk at dresse sig op og være blandt fashionistas!

  Og svaret er Medusa’s Web :)

  Knus Emma

 38. Svaret er Medusa’s Web :)

  Jeg vil SÅ gerne med til Stine Ladefogeds show – synes virkelig hun er fantastisk. Fik øjnene op for hende da jeg så hendes smukke kreationer første gang til hendes show for et år siden – også under modeugen. Håber at opleve det igen :)

  Fingers crossed!

  -Signe

 39. Medusa’s Web!

  Okay, den her konkurrence fortjener en tilståelse: Jeg har Stine Ladefogeds webshop under mine bogmærker, og hver dag (nogle gange endda flere gange om dagen) klikker jeg derind og savler over hendes ting, mens jeg håber, at en af mine favoritter er blevet sat ned til en mere SU-venlig pris. (Mit kongerige for en Misty Cardi!) So far no luck. Men jeg ville ELSKE at se hendes genialiteter live!

 40. B) ”Medusa’s Web”

  Jeg kunne godt tænke mig (som så mange andre piger) et arbejde inde for modebrancen, min mor har altid lært mig at sy og lært mig omkring classic design og designere. Og jeg har siden jeg var helt lille drømt om at arbejde i modeverden. Derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at få startet i en tidlig alder, så jeg har mange år til at vise hvad jeg kan! Og så finder jeg også Stine Ladefogeds tøj og kollektioner særdeles gennemført lækre! Jeg har virkelig altid drømt om at få lov til at se et modeshow “live”, og det er faktisk et af mine højeste ønsker! x

 41. Hej Emily

  Svaret er Medusa’s Web og jeg skal med da jeg netop er hjemvendt fra 5 måneder i Hong Kong og dermed trænger til at blive fascineret og inspireret af fantastisk dansk mode når det er bedst.

  Tak for en fed blog!

 42. Kollektionen hedder ”Medusa’s Web”.
  Hvis jeg vinder billetterne, vil jeg invitere min søde mor med ind og se dem/det. Vi har begge været ramt at en sygdomsperiode, så det vil være godt for os begge at komme lidt ud og hygge os sammen. :)

 43. Det er medusas Web :)

  Jeg skal da med fordi at jeg er tosset med mode, og vildt godt kunne tænke mig at prøve at komme til et rigtigt modeshow under fashion week :)

 44. Det er da selvfølgelig, “Medusa’s web” !
  Jeg skal med fordi jeg inden for det sidste års tid har fået øjnene op for design og mode. Og jeg er ret sikker på at jeg skal arbejde med design. At komme med til et modeshow, har altid været en stor drøm, sikkert også for så mange andre piger. Så vil rigtig gerne vinde!

 45. Svaret er b: Medusa’s Web
  Jeg skal vinde fordi, at jeg drømmer om en karriere inden for modeverden, og så elsker jeg modeshows og har altid(!) drømt om at komme til til Fashion week. :-)

 46. B) “Medusa’s Web”
  Jeg vil super gerne vinde billetter, da jeg skal til modeugen med min mor som har en modebutik i Struer. Jeg vil super gerne ind til shows for at få inspiration, billeder og andet indhold til min blog. Jeg interesserer mig rigtig meget for mode og jeg har min egen blog på http://www.regitzeløkke.dk

 47. B – Medusa’s Web

  Jeg skal med fordi jeg går på efterskole og jeg derfor ikke er meget i byen og jeg trænger til ny tøjnspiration :-)

 48. Stine Ladefogeds AW12 kollektion hedder ”Medusa’s Web” – så jeg svarer altså B :-)

  Jeg er vild med Stine Ladefogeds design, og eftersom jeg flytter til København den 29. januar, ville det være den helt perfekte start på min nye tilværelse!
  Ready to Fish_ kendte jeg ikke før, men jeg har lige tjekket mærkets hjemmeside ud – og det ser faktisk også ret fedt ud!

 49. Svaret på spørgsmålet er: Medusa’s Web

  Jeg vil gerne vinde, idet jeg ELSKER mode, og som privatperson, er det super svært at få adgang til diverse modeshows, selvom man bare så gerne vil.

  Jeg håber derfor meget på at vinde :-)

  Hav en dejlig onsdag,

  Annette

 50. ”Medusa’s Web”

  Jeg har aldrig oplevet noget, der bare minder om et modeshow, og hvis jeg skal være helt ærlig, så brænder mit lille hjerte for sådan en oplevelse :)

 51. Hej. Svaret er B Meduca’s web. Og jeg har aldriv været til et sådant modeshow før. Det ville være utrolig stort at kunne invitere min også meget mode interesserede veninde med til sådan en begivenhed. Sammen har vi bloggen ape mok. og det ville give lidt ekstra opmærksomhed at kunne præsentere en sådan oplevelse på bloggen, :D hvis vi kom med :)
  Hilsen Katrine

 52. Svaret er B) ”Medusa’s Web”.

  Jeg vil rigtig gerne vinde, da det kunne være super fedt at opleve! Derudover har jeg en storesøster som er universitet-studerende, og hun har derfor ikke råd til så meget fornøjelse… Jeg syntes, det kunne være rigtig fedt, at give hende sådan en oplevelse – men også at dele den med hende :-)

 53. Svaret er B) Medusas Web :-)

  Jeg vil gerne vinde, da det kunne være en super oplevelse! Derudover er min søster universitets-studerende, og hun har derfor ikke råd til så meget fornøjelse. Jeg syntes det kunne være dejligt at give hende sådan en oplevelse – men også at opleve det med hende!

 54. Stine Ladefogeds AW12-kollektion hedder Medusa’s Web!
  Jeg har altid drømt oma t deltage i et modeshow og her i Aalborg langt fra Hovedstaden sker der bare ikke meget på dén front. Så det ville være en kærkommen lejlighed til at tjekke modeugen og Kbh ud på :-)

 55. B) ”Medusa’s Web”
  Jeg skal vinde fordi det er min største drøm at komme til en modeuge! Derudover er jeg totalt vild med Stine ladefogeds design. Det ville være en oplevelse for livet! :-)

 56. Sikke en interessant konkurrence! Jeg ville tage min bedste veninde, Ane, med, da vi begge interesserer os meget for mode og nytænkning! Vi skal være adskilt det næste år, så sådanne en oplevelse ville skam ikke skade! :-)
  Mit svar: “Medusa’s Web”.

  God dag til dig, Emily!

 57. Svaret er Medusa’s Web :)
  Jeg er kæmpe fan af Stine Ladefoged, men har aldrig været til et af hende shows.. Det ville være en vild oplevelse at komme ind og se hendes mesterværker!
  Tak for god blogging ;)

 58. Svaret er B: “Medusa Web.”

  Det ville være så fedt hvis du valgte mig fordi jeg elsker mode, men aldrig har været til et modeshow, og fordi jeg er en stor fan af din blog.
  :)

 59. Svaret er Medusa’s Web.
  Jeg ville elske at vinde disse billetter. Det ville være en kæmpe oplevelse for mig og er noget jeg har ønsket lige siden jeg så mit første afsnit af ‘Sex and the city’ ;-) ;-)

 60. Svaret er medusa’s web :-)

  Du bør vælge mig fordi jeg rigtig godt kunne tænke mig at opleve et modeshow og tror det vil blive en helt fantastisk oplevelse med min veninde! :-)

 61. Svaret er “Medusa’s Web” :)

  Og min motivation er, at jeg i næste uge tager til København, og overrasker min dejlige veninde med et besøg (bor selv i Jylland). Jeg har desværre ikke så mange penge, til at lave overraskelser for, som hun ellers har fortjent. Hun læser på KEA, og vi går begge meget op i mode og design. Så dette ville være det perfekte overraskelsesevent, til en dejlig veninde, jeg ser alt for sjældent!

  Jeg ønsker mig billetterne til Stine Ladefoged, da jeg sidder i toget retur den 1. februar :)

 62. Svaret er : B. Medusa’s Web.

  Du skal vælge mig, fordi jeg er jurist og derfor aldrig ellers ville komme i nærheden af at blive inviteret til et modeshow i forbindelse med mit arbejde.

  Ikke desto mindre elsker jeg mode og det glamouriøse ved at se et modeshow, som jo er en slags afslutning og hyldest fest for designeren på deres sidste tids store arbejde.

  Jeg ville så gerne med, så håber du vælger mig!!

 63. Svaret er b: Medusa’s Web :)
  Jeg skal med fordi, at det ville være den største oplevelse for mig! Jeg elsker mode, og følger med i diverse modeblogs hver dag – inklusiv din! ;) Jeg drømmer om at arbejde indenfor mode – enten som blogger, moderedaktør for et blad, eller noget helt tredje – og det ville være sådan en stor mulighed for mig! Det ville være en dream come true!
  Og, thumbs up til dig, virkelig lækker blog du har!!

 64. Svaret er “Medusa’s Web”.
  – Jeg ville vildt gerne have chancen for at komme med til et modeshow, da jeg aldrig har haft muligheden før. Er meget inspireret af den danske mode verden, de danskere er sku dygtige!

  Forsat god onsdag.

 65. Svaret er b: Medusa’s Web :)
  Jeg skal vinde, fordi det ville være den største oplevelse for mig! Jeg elsker mode, og læser diverse modeblogs hver dag, herunder din :) Jeg drømmer om at arbejde inden for mode – enten som blogger, modereaktør for en modemagasin, eller noget helt tredje – og dette ville være a dream come true!!
  Ps, thumbs up til din blog! Den er meget lækker at se på, og dejlig at læse hver dag! :)

 66. Svaret er B; Medusa’s Web

  Jeg vil utrolig gerne vinde da jeg interesserer mig rigtig meget for mode. Jeg afslutter 3.g her til sommer og vil, efter et års arbejde/ferie/fritid satser jeg stærkt på at søge ind på KEA på designteknologisk linje, så det ville være fantastisk at kunne skrive på CV’et at man har været til CPH-fashion week! Super fed konkurrence! :-)

 67. B – Medusas web :-)
  Jeg kunne utroligt godt trænge til sådan en oplevelse – ren selvforkælelse! Jeg bruger utroligt meget tid på mit studie, og jeg ville derfor blive glad for sådan et pusterum, når det nu er noget jeg endda interesserer mig for :-)

  God dag

 68. Kollektionen hedder “Medusa’s Web”.

  Jeg skal med, fordi at jeg har været i Kina et halv år og kommer hjem her den 29. Derfor ville det være fantastisk, inden jeg smutter tilbage til Svendborg, at blive opdateret på de nye tendenser eftersom, at jeg har været isoleret her i Kina :-)

 69. Skøn konkurrence! Jeg vil virkelig gerne vinde, fordi jeg aldrig har været til er modeshow før, men er sikker på at jeg vil elske det : )
  Svaret er i øvrigt Meduza´s Web.

 70. Svaret er B Medusa’s Web.
  Jeg elsker at kigge din blog igennem, du inspirerer mig meget :-).
  Det ville være en oplevelse for livet, at komme ind og se et af Stine Lagefogeds modeshows. Tusind tak for masser af inspiration. Anna :)

 71. Svaret er Medusas Web.
  Jeg er flyttet til København for de billetter! Eller.. Jeg flyttede til København sidste år, for netop at kunne deltage i spændende ting som modeugen. Hvert år i februar og august har jeg siddet i Jylland og ærget mig over ikke at kunne deltage men nu er det slut! I år skal være min første modeuge oplevelse, om jeg vinder billetter eller ej!
  P.s. Jeg er for nyligt begyndt at læse din blog og jeg er hooked!
  Knus fra en ny fast læser :-)

 72. Svaret er ”Medusa’s Web”, og du skal helt sikkert vælge mig som vinder af denne fede konkurrence, fordi at jeg aldrig vinder noget (tror at der hænger en eller anden forbandelse over mig?…) og så også fordi, at Stine Ladefoged laver nogen fede kollektioner, som jeg vildt gerne vil opleve ”live” :-)

 73. Hej.

  Svaret er B, Medusa’s Web.

  Du skal vælge mig fordi jeg aldrig har oplevet et modeshow, trods min interesse for mode. Og jeg bare gerne vil opleve noget andet end kedeligt arbejde hver dag. hihi.

 74. Svaret er B) “Medusa’s Web”

  Og jeg ville meget gerne have fingrene i de billetter. Jeg har en veninde som også er modeblogger, og hun ville elske at have muligheden for at komme afsted! Og jeg kunne da helt sikkert få taget nogle super flotte billeder undevejs, som er en af mine passioner.

 75. Sikke en lækker konkurence, jeg vil rigtig gerne vinde så jeg kan tage min bedste veninde med, Jeg er i øjeblikket i praktik, hvilke har taget rigtig meget af min tid og vi har derfor ikke fået set meget til hinanden, desværre. Jeg har sidste praktikdag den 30/1 2013 og dette kunne være en sjov, spændende og anderledes måde at fejre det på :)

  Svaret er Medusa’s Web

 76. Hej..
  Mit svar er B ”Medusa’s Web” :)

  Jeg skal vinde disse billetter, da jeg er meget fascineret af mode og hele branchen.
  Dette har gjort at jeg er ved at læse til designteknolog på TEKO, og jeg ELSKER det!!
  Jeg har haft et øje på Stine Ladefogeds kollektioner i langtid, da jeg synes det er så fedt at hun anvender strik på en anderledes måde. Så det ville være en kæmpe oplevelse for mig, hvis jeg fik muligheden for at komme ind og se hendes modeshow.

 77. Ligesom mange andre har jeg heller ikke været til et modeshow før, og udover det, aldrig vundet en eneste konkurrence. Så det kunne være rigtig dejligt, hvis mine 2 ønsker blev opfyldt på samme tid. Svaret er selvfølgelig B ”Medusa’s Web”.

 78. Jeg skal med til det fordi jeg aldrig nogensinde i hele mit liv har været til modeshow, og det er en rimlig stor passion her :-) Det ville være utrolig fedt at komme ind og se det i virkeligheden istedet for at se det på tv ;-)

  Hendes kollektion hedder:
  B) ”Medusa’s Web”

 79. Jeg vil gerne med, fordi hele min december har været fyldt med eksamener… Og der er gået fedtet hår i den. Jeg trænger til at dyrke modedyret i mig med en god veninde.
  Svaret er Medusa’s Web.

 80. Medusas Web:) Jeg vil så hyper gerne vinde så jeg kan invitere min mor med der kommer fra det mørke Jylland. Hun ææælsskkeeer mode:)

 81. svaret er Medusa’s Web.

  Kunne være fantastisk at komme til at prøve at opleve et modeshow, måske den eneste chance jeg får :-) keep up the good work beautiful lady <3

 82. Ej ej ej! Jeg vil rigtig gerne vinde fordi jeg går på en designskole, hvor vi i November skulle lave beklædning på strikkemaskine – der fandt jeg rigtig meget inspiration fra Stine Ladefoged, som jo også laver sine ting på strikkemaskine. Jeg ville være helt oppe og kører over at se det ‘live’.
  Svaret er Medusa’s web :-)

 83. Svaret er B, Medusa’s Web! :D
  Jeg Håber rigtig meget på at vinde, da jeg først og fremmest elsker fashion og altid rigtig gerne har kunne tænke mig at vinde, men også fordi jeg går med en lille fotograf-drøm i maven, og for et par måneder siden blev den lykkelige ejer af et spejlreflekskamera, og jeg kunne bare super godt tænke mig at komme ud og få tagen nogle rigtig fede fashion billeder, og her er der jo mulighed for at få begge dele; lækre fashion at fotografere (hvad man da måmtage billeder? :D) og bare generelt mode, og den fashion verden som vi alle her gerne vil have et glimt af! :)

 84. Svaret er Medusa’s Web!
  Jeg har aldrig været til et rigtigt modeshow, men vil så gerne, da min passion for mode er så stor og bloggen ville elske nogle selv taget modeuge billeder :)

 85. Svaret er: Medusa’s Web

  Jeg har altid elsket mode, fordi det er en af de mest effektfulde måder at vise, hvem man er – og så har jeg altid beundret dem, der tør det dér ekstra, som Stine Ladefoged bl.a. gør med sine innovative strikkede kollektioner. Modeverdenen, og (synes jeg) især den herhjemme, er så fascinerende, og det ville være en drøm at få lov til at få et smugkig ind i den verden.

 86. Svaret er medusa’s web.

  Har startet nyt år med nyt hår. Farven faldt på sølvgrå – og hvad er en bedre anledning end fashion week til at vise verden sit nye jeg. Og så endda i selskab med endnu et modedyr i form af en dejlig veninde.

 87. “Medusa’s Web” – En virkelig flot kollektion :D

  Modeshow, hvad mere kan man ønske sig!! Og så I København ;)
  Det vil helt sikkert være en “dream come true!”
  – Krydser fingre! :D

 88. Svaret er medus’s web.

  Nyt år, nyt hår. Har farvet håret sølvgråt – og hvad er en bedre mulighed end fashion week til at vise verden sit nye jeg? Og så endda i selskab med et andet modedyr i form af en dejlig veninde.

 89. Det rigtige svar er: B, ”Medusa’s Web”

  Hvis jeg vinder biletterne, vil jeg tage mine gode veninde med! Hun har drømt om at komme med siden kun var helt lille og altid været meget interesseret i mode, og arbejder i øjeblikket med et stor projekt.

 90. Medusa’s web er svaret.

  Jeg ville elske at komme med til disse modeshows. Det er umiddelbart ikke nogle mærker jeg har så meget kendskab til. Men kunne virkelig bruge noget inspiration modemæssigt, så det kunne være fedt at udvide horisonten lidt :)

 91. Svaret er – Medusa’s Web
  Jeg vil rigtig gerne ind og se det fordi en af mine veninder altid går for Stine Lagefoged og det vil jeg meget gerne se!

 92. Åh, jeg vil så hjertens gerne afsted sammen med min søde veninde!
  Vi krydser fingre, og håber på at vi kan have en god grund til at holde en dag fri!

  – Svaret er Medusa’s Web.

 93. Jeg vil så super gerne vinde de to billetter til modeshow…

  1. da jeg elsker Stine Ladefogeds design
  2. fordi jeg ville invitere min skønne veninde Mette med, da hun simpelthen har hjulpet mig SÅ meget den sidste mdr. med alt fra eksamensopgave, kærestersorger osv.. Hun er en engel..
  3. Fordi jeg er vildt med din blog..

  Svaret er B – Medusa’s web..

 94. Åh jeg ved lige hvem der skulle med mig til Stine Ladefogeds show, en skøn veninde med stor designerdrøm gemt i sig – mon ikke hun ville blive begejstret? Tror jeg ville supplere dagen med en middag på dalle valle eller.. ej nu må jeg stoppe ;-) Krydser hvad jeg har ihvertfald!
  ps. navnet på kollektionen er ”Medusa’s Web”.
  Dejlig blog forresten.

 95. Svaret er: B – Medusa’s Web.

  Min motivation for at vinde er, at jeg længe har villet starte min egen blog, men har altid haft en lille bekymring om, at den ville blive en fiasko. Derfor ville det være helt fantastisk at have et modeshow at kunne blogge om som en af de første indlæg, det ville i hvert fald motivere mig til endelig at få startet det projekt, jeg længe har drømt om.
  Desuden har jeg et langdistanceforhold med en skide sød hollænder, så det ville da ikke være helt galt at komme ud og se på noget hollandsk mode, nu når jeg sidder her og savner ham så inderligt hver dag.

 96. Svaret er B: Medusa’s Web
  – Håber rigtig meget på at vinde, da jeg har en veninde der vil dø for at komme med til Stine Ladefoged’s modeshow! God fredag :-)

 97. Hejsa :-)
  Svaret er B: Medusa’s Web!
  Jeg har faktisk aldrig været til et rigtigt modeshow før, så det ville være helt vildt fedt at få chancen ;-)
  Og tak for en lækkert blog!

 98. svaret er Medusa’s web :-)
  fordi jeg aldrig nogensinde har været til et modeshow, og det nu burde være på tide for mig! :)
  jeg interesserer mig rigtig meget for mode, og vil få en kæmpe oplevelse ved at vinde disse 2 biletter (så jeg evt kan invitere min skønne søster med) :)

 99. Stine Ladefogeds nye kollektion hedder Medusa’s Web
  Jeg vil tage min bedste veninde med ind til de to shows her, da det er en stor mulighed for mig og min veninde, som begge elsker fashion, mode og bare er to super fashionista piger. Jeg elsker at skrive, og drømmer om at blive journalist for et modemagasin – så jeg ser dette som en mulighed for, at skrive en super spændende artikel om modeugen!

 100. Svaret er: Medusa’s Web.
  Det ville være en kæmpe oplevelse for mig, jeg ville virkelig gerne se hendes modeshow. Jeg render rundt til så mange events hver eneste gang det er modeuge, men det er jo svært at komme ind til de shows som er så super hamrende fede!

 101. Først – svaret er Medusa’s Web :)
  Dernæst, du skal vælge mig fordi jeg simpelhen har brug for noget liv og mode i mit liv. ELSKER Stine Ladefoged.. og ville blive så glad for at savle og drømme mig lidt væk fra eksamensræset!

 102. B) Medusa’s Web

  jeg burde vinde fordi jeg hele mit liv har drømt om at blive en designer og har i mange år drømt om at komme med til et modeshow. jeg fik en mail idag hvor der stod at jeg havde vundet billetter til et modeshow, men det var kl. 9 en torsdag så min mor har sagt at jeg ikke må tage afsted… så jeg har grædt i noget tid… hvis jeg vinder vil jeg nyde hvert et sekund!
  please save my week!<3

  min mail:
  emma.fanoee@hotmail.com