karma kannon sushi med early bird

I fredags var jeg på date på Karma Kannon Sushi med hende her og bagefter tog vi til fest på Simons hos hende her. Vi var inviteret af Early Bird, der er et vanvittigt smart koncept til spontane restaurantoplevelser, hvor man på dagen kan købe bord/menu til samme aften hos nogle af Københavns bedste restauranter og altid med 1/3 slået af prisen. Det fungerer altså som en slags restaurantbørs og udbuddet af restauranter og borde varierer fra dag til dag.

Fredag morgen gik vi ind på Early Bird og fandt en restaurant og menu, efter vores smag og købte derefter bordet til et tidspunkt, der passede os. Så nemt og en mægtig smart måde at komme ud at spise til en billigere penge, hvadend man er studerende og skal spare generelt eller bare skal spænde livremmen lidt ind her i januar.

Vi var således hos Karma Kannon Sushi og fik en fabelagtig 30 styk sushimenu med  ca. 10 forskellige slags virkelig udsøgt og meget anderledes sushi, der blev serveret som 10 separate retter. Sådan ca. Jeg stoppede med at tælle på et tidspunkt, men det var en rar og ustresset måde at spise på og virkelig lækkert at prøve nogle helt nytænkende sushivariationer. Det er japansk, fransk og nordisk i en heldig fusion og vi mødte alt fra friteret lotusrod til karse som garniture til vores sushi. Og fik rigtig, rigtig gode drinks! Eneste anke er, at der var meget mørkt, hvilket gjorde det mere end svært at tage billeder ;) Og at se maden generelt …

Den normale pris for den menu vi fik er 449,- pr. person og vi fik den med Early Bird 1/3 billigere og altså til 299,- pr. person.

Kig nærmere på Early Bird lige her, måske en rar kæreste eller veninde skal inviteres ud i weekenden?

bloglovin

[sponsoreret]

(Visited 484 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer