look of the day: douce

Outfit details: Sweatshirt Ganni// denimshirt Only// skirt Monki// purse Edith & Ella// frames Karen Walker// boots Isabel Marant

God søndag morgen! Her står den på kaffe og P6 Beat og en lang, men skæg arbejdsdag. Jeg skal nemlig dække modeugen for TLC og i samarbejde med Copenhagen Fashion Week og derfor skal i dag og de næste par dage bruges på at tilrettelægge produktionerne og have tjekket op på og genopfrisket detaljer omkring designere, tidligere shows m.m. Og hente og prøve tøj. Og planlægge lidt gode blogindlæg til jer til onsdag, torsdag og fredag, hvor det hele går løs :)

Outfittet ovenfor er en uge gammelt, fra sidste søndag, hvor solen strålede og man næsten kunne fornemme foråret i luften. Og hvor det føltes helt i orden at lufte tyndt skater skirt og pasteller. I dag bliver det vist bare strik med strik på ;)

Håber I får en rar søndag. Jeg tjekker ind senere med lidt ‘Insta Week’.

ENGLISH RECAP: I have a busy day and week in front of me, planning and executing tv-spots from Copenhagen Fashion Week for Danish TLC. Really looking forward to a fun and fashion packed week :)

Billederne er taget med Nikon D7000// 85mm 1.4 optik

bloglovin

(Visited 283 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. ‘amen altså – SÅ fint jo! Jeg er vild med det hele :D Har haft fingrene i nederdelen på udsalg – nu tror jeg at jeg må eje den :) Virkelig fine billeder og dejlig forårs vibe :D

  Go arbejdslyst og go søndag ;)

  -Signe

  1. Det ved jeg desværre ikke, men det er ikke mere end 2 uger siden jeg købte den, så det må være forsøget værd :)

 2. Skønt outfit – din fine farvesans er tilbage for fuld kraft med forårsfornemmelser til alle :) Du har vel ikke et link til Ganni sweatshirt’en med David Bowie teksten? Den ville jeg gerne eje.

  1. Tak hvor er du rar. Nej desværre ikke, kan hverken finde den hos Ganni selv, Zalando eller asos… Den er også fra sidste sæson. Hmm… men hvis du gerne vil købe min, så smid mig lige en mail :)

 3. Hvor er det et fint outfit! Jeg er så forelsket i nederdelen, men den er ikke til at støve op i en størrelse small længere. Godt, at jeg kan kigge på, hvor fin du er i den i stedet :)