look of the day: grey or green?

Outfit details: Cashmere scarf and beanie Ficus Folium// Coat Zalando Collection// tee Muji// skirt Only// shoes ASH// gloves Markberg// bag Balenciaga

Jeg har fået lov af mine rare kollegaer på Downtown Plus, til at vælge et sæt lækker, lun cashmere fra Ficus Folium, men er noget så grueligt i tvivl, om jeg skal vælge det grønne sæt eller det grå??? Umiddelbart ville jeg vælge det grønne, men måske det grå er mere brugbart? Eller gråt halstørklæde og grøn hue?

Hvad synes I?

Uanset farve, er det noget af det blødeste og varmeste, jeg nogensinde har været pakket ind i. Så jeg kan varmt anbefale det luksuriøse cashmerestrik i form af hue og/eller halstørklæde fra Lubarols eget mærke, Ficus Folium, der netop nu kan købes med rabat på Downtown Plus.

Har aldrig tidligere ejet et cashmeretørklæde og nu tror jeg aldrig, at jeg kommer til at have andet på igen. Stærkt vanedannende for frossenpinde. Måske jeg bare skal snuppe dem begge OG et i bordeaux og pudder ;)

ENGLISH RECAP: Should I choose a grey or a green set of soft and warm cashmere by Ficus Folium??

Billederne er taget med Nikon D7000

bloglovin

(Visited 551 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

75 Kommentarer

 1. Jeg er klart til det grå – det er virkelig fint til dig!! Selvom… Det er det grønne jo faktisk også… Men ej, det grå!! Det tror jeg også at det er mest fremtid i :)

 2. jeg ville vælge det grå sæt.. men jeg elsker også grå! det grønne er nu også fint.. jeg ville i hvert fald holde mig til en af farverne..

 3. Jeg synes det grå passer bedst til dig :) Det er også mest brugbart. Det grønne går lidt i et med dit hår (i hvert fald på nogen af billederne).

 4. Du har ret i at det grå kan altid bruges, men jeg synes det grønne sæt klæder dig bedst :)

 5. Klart det grønne! Jeg savner farver i de danske gader! Alle er grå og sorte (incl. mig selv) – man bliver sgu helt trist! So get your green gear on ;)

 6. Jeg synes du skal følge dit instinkt og hoppe på det grønne. Det er super pænt. Desuden kan du jo så tilkøbe de andre farver senere :)

 7. Slet ingen tvivl for mig :p Det grønne er så fint til dig!! Og klart brugbart synes jeg i forhold til din stil ;)

 8. Jeg syntes det grå lyser dig op når du har det på, det grønne er mere anonymt, og du bliver en i mængden :-)

  Helt klart hep hep for grå!

  KH

 9. Jeg siger helt klart grå!! Og åh, nu er jeg nødt til at overveje om der virkelig ikke er plads i budgettet til et af halstørklæderne.. Så PÆNT!!! :)

 10. Helt klart det grønne – se hvordan det grønne giver farve og liv til dit ansigt og til hele dit look. Den grå farve derimod trækker farven ud af dig, det er helt tydeligt på billederne. Og med din farvesans og evne til at kombinere og sammensætte er jeg sikker på, at du vil få langt mere glæde af det grønne sæt. Men som en anden siger… du ved selv bedst, hvad der er det rigtige for dig.

 11. Det grønne skaber mere glød i din teint – og gør lige den lille opmærksomhedsforskel, fremfor at vi alle ligner grå mus i vintermørket.
  Ikke at gråt ikke er en smuk farve, men jf. en af dine øvrige indlæg, hvor du plæderer for mix, så skulle du måske vise, at et farvesplash kan noget særligt fremfor danskernes hang til neutraler.

 12. Grøn! Det vil passe bedre til de tidlige, kolde forårsdage, plus det er en farve, der passer vildt godt til dit hår! Kender godt fristelsen til at trække i noget gråt (for mig er det lidt ligesom den lille sorte, en sikker løsning), men et farvet tørklæde er mere personligt, og så er det en chance for at spice en neutral jakke lidt op :)

 13. Jeg havde taget grå hue og grønt tørklæde :) synes det grønne tørklæde er virkelig pænt til dig og fremhæver dit ansigt rigtig godt. Men jeg ville nok helst have de to ting i forskellige farver, så det ikke så meget var et sæt – derfor grå hue.

 14. Når man ser billederne sat op ved siden af hinanden, så synes jeg det er tydeligt, at det grønne sæt er meget bedre til dine farver. Din hud ser smukkere ud med det grønne :) Såfremt der ikke er filtre eller redigering inde over nogle af billederne.

 15. Jeg synes helt klart det grå, det lyser på en eller anden måde mere op :-) det grønne falder lidt for meget i med jakken, der må gerne være en smule kontrast.

 16. Helt klart det grønne!! Det er virkelig fint til dig, det grå er også fint og havde du kun vist det, så havde jeg ikke tænkt over det, men i forhold til det grønne, ser det grå helt farveløst ud. Det grønne klæder dig virkelig godt!

 17. Klart det grønne! det klær dig bedst, farven er meget flottere og det er lidt mere anerledes! synes det grå ligner alt muligt andet ;) Desuden ses der så meget gråt/sort overtøj i bybilledet pt!

 18. Lækkert outfit!!
  Jeg synes du skal gå efter det grønne, jeg mener det kan bruges til flere outfits og det ser skide godt ud! :)

 19. Begge passer godt til dig, men synes det grå står ekstra godt til dine øjne og din hud.. :)

 20. Jeg synes det grønne giver dig langt mere glød og varme i kinderne, og komplimenterer dig virkelig godt! :)

 21. Jeg synes, at begge 2 klæder dig sindsygt godt! Det er begge smukke farver, og jeg ville heller ikke vide hvilken farve du skulle vælge. Men, men, men, hvis jeg skulle, ville jeg vælge det grønne, da der er lidt mere farve til den (nogle gange) triste vintertid. Men snup begge 2! Og forresten, tillykke med dine nye stilletter.! Fik ikke kommenteret på insta, men nøøj de er lækre! :)

 22. Klart det grønne, det passer så fint til dine egne “farver”. Vinteren er i forvejen grå, og mange har en tendens til at gå i sort med sort på, så det grønne bryder lidt med den tendens, og så er det jo heller ikke vildere:)

 23. Helt klart grøn :-) Du får meget mere farve i ansigtet med det end det grå. Og er det ikke det vi gerne vil have nu her i vinterkulden? :-)

  Det grå er også super fint, men når man tænker på de jakker osv. du viser her på siden, er jeg sikker på den grønne kan gå til dem alle:-)

 24. Min mand siger at det er pisseligegyldigt – for mm kan ikke se forskel alligevel.
  Nu ved man så at mænd virkelig ikke ser detaljerne.

  Jeg syntes at det grønne drukner i den sorte jakke, så jeg ville gå med det grå da det “lyser” op på det sorte. Men den grønne farve er rigtig fint til sin kulør og hårfarve.

  Så pøj pøj med beslutningen.
  Jeg modtager gerne det sæt du fravælger ;-) for det er superfint og ser bamseblødtlækkert ud.

 25. Jeg vil selv vælge det grå sæt, men det grønne klæder dig bedst…det fremhæver dine øjne ;-)

 26. Helt klart det grønne!
  Synes desuden det vil være mindst lige så anvendeligt, som det grå. Og grå er altså lidt kedeligt.

 27. GRØN!!! måske er jeg lidt sent på den, har du valgt? Du ser selvfølgelig fin ud i begge sæt, men det grønne er bare lige en tand pænere! :-)