vind et par Loubs

Se lige, hvad jeg har været så heldig at få. Mit allerførste par vanvittigt dekadente, røde såler. Blev meget, meget glad og lidt stakåndet og ret så varm i kinderne. Jo, det føltes faktisk lidt som at være forelsket.

Anledningen er, at TLC i morgen aften har præmiere på et nyt og sejt modeprogram, Fashion Star, med supermodellen Elle Macpherson som vært og bl.a. Nicole Richie og Jessica Simpson som mentorer for deltagerne, der består af (endnu) ukendte designere.

For at fejre premieren på programmet, udlodder TLC et par Louboutin stilletter (værdi 5000 kr.) til en heldig seer, mens programmet sendes i morgen, torsdag d. 31/1. Konkurrencen kører altså KUN i morgen aften mellem kl. 21.00-24.00 og man deltager lige her.

Held og lykke piger :)

ENGLISH RECAP: I just got my very first pair of Louboutins and I’m head over heels (pun intended) about them.

bloglovin

(Visited 794 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Hmm, kommer tilbage til dit indlæg når jeg klikker på de links du har lagt ind? Er det her på din blog jeg deltager i konkurrence?

   1. Konkurrencen kører KUN i morgen aften mellem kl. 21.00-24.00. Ergo virker linket ikke før i morgen, i dette tidsrum må det antages

 2. Som Natascha skriver er det først fra imorgen, men man kan læse om konkurrencen på tlcdanmark.dk og gå ind i Fashion Star

 3. Århh, døde lige lidt indeni over den VILDESTE KONKURRENCE!!
  Jesus Christ! :D

 4. ÅH MIN GUD!! Det er jo den bedste konkurrence nogensinde!
  Selvom man jo knap har en jordisk chance for at vinde skal jeg da gøre forsøget alligevel :D

 5. Jeg får næsten hjertebanken af at se på de sko – de smukkeste sko ever, period. Hvorfor har man ikke TLC – damn you, yousee mellempakke??

  1. Uuh, jeg tager da over til en veninde for at se det. Det må man nok godt? Problem solved, pyh :p

 6. Hej Emily..

  Tak fordi du gjorde mig opmærksom på denne fantastiske konkurrence.
  Jeg var så heldig at vinde konkurrencen, JUBIIIIIII..

  Så tak for det:-)

  1. YAY!!!! Hvor er det bare SÅ dejligt at det blev en af mine læsere, der vandt <3
   Håber du bliver glad for dem!!! :D