Edith & Ella

Inden jul besøgte jeg Edith & Ellas showroom for at kigge på forårsvarer. Jeg kan rigtig godt lide deres anderledes og farvestrålende univers og ovenviste er mine favoritter, især bikinien og body’en må jeg eje. Og så gad jeg virkelig også godt at have sådan et bord. Synes det er helt fantastisk at fotografere på.

Det lovede insta-indlæg kom ikke i går, flytteriet var lidt mere end omfattende end planlagt og da vi var færdige kollapsede vi i sofaen foran Borgen med pizzaer, rødvin og slik. Men vi når jo nok det hele også her på bloggen ;)

God mandag!

ENGLISH RECAP: Pretty little things from Edith & Ellas spring collection.

bloglovin

(Visited 449 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. Jeg er helt vild med at bikinien er højtaler! Ved du om den kommer i andre farvekombinationer?

 2. Shit det er pænt. Bliver nogle gange lidt skræmt af deres überfeminine univers, men man skal jo bare huske på, at man kan mikse det ind i sin egen garderobe. Den body der er virkelig smuk – og badedragten kunne godt være et hit!

  1. Ja, lige præcis. Jeg er heller ikke til hele kollektionen eller et fuldt E&E look personligt, men synes der er nogle virkelig flotte styles iblandt, der snildt kan mikses ind i min garderobe :)

 3. Ååh, de stilletter! Vil dø for dem ;)
  Hehe, det lød fuldstændig ligesom min søndag aften :) Jeg troede, at du skulle flytte i en ny lejlighed? Eller er det bare mig der har misforstået noget? ;)

  1. Nope, det er den gamle lejlighed. Men to af mine veninder flytter ind her om et par uger. Så gammel lejlighed og nye mennesker ;)

 4. Hej emily :)
  Ved du om det er muligt at kunne få fat i den bikini eller andre ting fra kollektionen når man er bosat i Aalborg (nordjylland) ?

 5. Hej Emily. Sikke nogle flotte ting i nogle dejlige sommerglade farver!
  Mht. til bordet, så kunne krakeleringsmaling være noget, du evt. kunne give dig i kast med. På den måde bliver et gammelt træbord både fint og råt (og yderst fotogent!) :)

 6. Ihh, hvor dejligt at det kun går imod lysere tider nu og at du lige minder mig om det går den rigtige vej :O)
  Jeg var så heldig at komme med til deres AW13 show til modeugen, jeg spottede dig ikke, men var du der?

  <3 og dejlig aften

  Pia Sabine

  1. Hej Sabine,
   Kunne ikke være mere enig :) Nej, jeg kunne desværre ikke nå det. Var det flot?
   Klem

 7. De laver det skønneste tøj og jeg er særligt vild med bikinien!
  Jeg har lånt dit billede af bikinien og lagt på min blog, med link til dig selvfølgelig. Men sig endelig til, hvis jeg skal slette det igen.