shoes on my mind

shoes1. Dune pumps, 753 kr.  2. Zalando Collection pumps, 219 kr. 3. Aldo pumps, 771 kr. 4. Bertie western boots, 1.120 kr. 5. Howsty ruskindsstøvlet, 1.620 kr. 6. Ash western boots, 1.402 kr.

Jeg har pumps og boots på hjernen – og er usigeligt træt af sne og sjap –  og har umanerligt meget lyst til at trykke ‘køb’ på alle de ovenviste sko. Den lave westernstøvle fra ASH har jeg allerede i sort og knuselsker dem og overvejer, om jeg skal have den i endnu en farve her til forår/sommer.

De grå pumps fra Zalando fik jeg egentlig i julegave i sort, men de var for små (jeg er normalt en 38, men de er virkelig små i størrelserne, skal have en 39 – mindst) og da jeg skulle bytte dem var de udsolgt, så endte med at få pengene retur. Nu er de imidlertid tilbage i alle farver OG på udsalg til bare 220 kr., så sådan et par skal jeg klart klikke hjem i sort eller grå :)

ENGLISH RECAP: I have pumps and western boots on my mind this saturday.

bloglovin

indlægget indeholder affiliate-links

(Visited 448 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Du har sådan en fin Carrie-agtig sko-smag! Jeg tror ikke selv at jeg ville vælge nogle af ovenstående, men de ville alle være yndige på dig :)

  2. Wauw… De dér Zalando sko er godt nok fiiine… Meget tæt på selv at falde for fristelsen her…

  3. Jeg har altid sko på hjernen. ;) De stribede er pissefine og meget on-trend til SS-sæsonen… Jeg synes bare virkelig ikke pris og kvalitet hænger sammen hos Dune. :(

    1. Synes du ikke? Jeg har to par Dune pumps, som jeg er mine go-to sko og som jeg har haft i flere år…