forårsønsker // spring wishes

girlycollagelir1. Shourouk statement-halskæde // 2. Top med palmeprint fra Ganni // 3 Quiltede puder fra Muuto // 4. Arkivmapper fra Bloomingville // 5. iPhone-cover fra Søciety6 // 6. Amalie Laulund Trudsøs debutroman Koordinater // 7. Quay solbriller (eller her) // 8. Taske fra Pieces // 9. iPhone-cover fra Søciety6 // 10. Fin, vild og lyserød Zoe Karssen sweatshirt // 11. Smuk printet kimonofrakke fra Just Female // 12. Shourouk halskæde (eller her) // 13. Hot pink vandskål fra Pappy // 14. United Pets rosa underlag til vandskål // 15. Sød pude fra Søciety6 // 16. Fintstrikket plaid fra Hay // 17. Lyserød basis tee fra H&M // 18. Sommerlige sandaler fra H&M // 19. Et af mine favoritduftlys fra Cowshed // 20. Vilde sneakers fra Zara // 21. Michael Kors palmeprintet bluse // 22. Fotobog om en af mine yndlingsfotografer Wolfgang Tilmans//

Jeg har for at sige det pænt helt vanvittigt ondt i mit ben og eftersom jeg ikke må støtte på det endnu, så bliver tiden brugt på at læse, se film, sove en lille middagslur og en til (får noget heftigt smertestillede, så er hverken særlig frisk eller skarp) og nå ja, spise chokolade og netshoppe. Bliver tyk og fattig inden jeg skal have skinnen og forbindingen af ;)

Selvom jeg har lyst til at forære mig selv mere end en god-bedring-og-selvmelidenhedsgave, så prøver jeg at holde mig lidt i skindet. Men har en umanerlig lyst til at købe ting og sager, hvilket udover at jeg har ondt af mig selv, nok skyldes det nylige flytteprojekt (så må man gerne købe ting til hjemmet ikke?) og at det snart er forår (så skal der jo lidt nyt i garderoben). Synes normalt ikke jeg har ordentlig tid til at gennemtrawle webshops, men i går lykkedes det i så fin stil, at jeg både fik lavet ovenviste ‘ønskeseddel’ + fundet hele min forårsgarderobe to be (kommer i et indlæg for sig snarest).

Jeg har købt et par af de ovenviste sager allerede (fotobog, solbriller, lyserød tee, duftlys, arkivmapper, roman og iPhone-cover, upsi en masse ;)) og overvejer nu om jeg skal have den flotte printede Kimono fra Just Female (den er så vanvittigt pæn i virkeligheden – prøvede den i onsdags – og jeg kan se mig selv i den hele foråret/sommeren over læderleggins og hvid tee, sommerkjole, shorts og top osv. osv.) eller puderne fra Muuto… Hmm… ved godt hvad der er mest fornuftigt, men jeg er på den anden side ikke særligt fornuftig…

Nå, det blev en ordentlig smøre om netshopping fra sygesengen, håber at I har en dejlig søndag :)

ENGLISH RECAP: If I had a birthday coming up (unfortunately I don’t) this would be my wish list :)

 bloglovin

indlægget indeholder affiliate links

(Visited 447 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

50 Kommentarer

 1. De der sneakers fra Zara er jo vildt seje! bare så ærgerligt at jeg bruger str. 43, og damesko sjældent findes så store…
  Rigtig god bedring :)

  1. Ups sorry det gik lidt for hurtigt.
   Jeg vil bare spørge om der ikke er en masse affiliate links i dette indlæg?

    1. Håber ikke at du tager det the wrong way, men det vil nok have været god stil at sige det i starten af indlægget! (nogle bloggere siger det først efter man har læst indlægget…heller ikke så god stil)
     Jeg er selv meeeeeeget imod at de fleste blogs som førhen handlede om en bestemt persons synspunkter/personlighed/stil nu er blevet til en business.
     Så jeg er ret opmærksom på om et indlæg er sponsoreret eller et link affiliate – og undgår at læse eller klikke på dem.
     Det er selvf. kun min personlige mening – det kan godt være at det ikke generer dine andre læsere.
     Er ellers ret glad for at læse din blog ;-)

     Fortsat god søndag – og god bedring med anklen.

     1. Det står i slutningen af indlægget, som det plejer. Hvis det drejer sig om et enkelt link skriver jeg det ofte lige efter, når det er flere, så skriver jeg det som her.
      Der er stor forskel på et sponsoreret indlæg og så på affiliate-links (og så må jeg lige tilføje, at jeg altså ikke får penge for hvis du bare klikker på det, ej heller for bare at linke, det er ikke sådan det fungerer). Jeg har netop valgt ikke længere at have sponsorerede indlæg, da jeg ikke bryder mig om dem eller synes de passer til min blog.

      Og jeg har brugt affiliate-links løbende både i indlæg som dette og i ‘look of the day’ det sidste halve år, så det er ikke ligefrem noget nyt, ej heller noget jeg har tænkt mig at stoppe med.
      Håber heller ikke at du tager dette the wrong way, men er for at være helt ærlig lidt træt af den der ‘jeg elsker din blog, men hvis du tjener lidt penge på den, bliver jeg fornærmet-holdning’… Jeg knokler med min blog, jeg tjener penge på den og jeg er stolt af den og det :)

      Mange tak og lige over :)

    2. Hov, og nu jeg ‘har dig’: Tænker tit over hvordan reglerne er i Frankrig?? Skal man ikke gøre opmærksom på den slags? Læser flere franske modeblogs bl.a. http://www.leblogdebetty.com, der er proppet med affiliate, men der bliver der aldrig gjort opmærksom på det…
     Tænker at vi da er ret artige her i Dk i forhold ;)

   1. Du må endelig blive ved med at gøre hvad det passer dig og at være stolt over den succes du har opnået – lige som jeg skal nok blive ved med at springe over de indlæg som bærer præg af, at du får en god deal ud af det du skriver. Jeg læser gerne med al resten.
    Jeg synes at der også er begyndt i Frankrig at være meget mere business over de ellers hyggelige blogs som kom frem i de sidste 5-6 år. Le blog de Betty er en af de første succesrige blogs – og jeg må indrømme at jeg har aldrig rigtig tænkt over det med affiliate links hos hende, da jeg er mest interesseret i hendes stil end i hvor hun køber sit tøj.
    Men det er begyndt at blive snakket mere om det, og de “etiske” problemer som det forårsager, som f.eks hos Balibulle. Vi har en tendens til at være lidt bagud hvad angår blogs/sociale medier etc. – så måske kommer der også snart oprør på de franske blogs ;-)
    Jeg kender ikke de præcise regler i Frankrig (måske findes der ikke nogen endnu?) – men jeg tror at det handler om en bloggers troværdighed, og om at være klar omkring at man skriver fordi man har noget på hjertet eller fordi man muligvis får noget ud af det (i form af gaver/penge ifm. sponsoreret indlæg eller traffic til dine sponsors hjemmesider).

 2. Sikke nogle fine ting. Jeg kender godt det der med at man let kommer til at shoppe, når man bare ligger på sofaen og ikke har andet at lave.

  Jeg skal selv snart opereres, og så kan det da godt være jeg skal give min kæreste mit dankort med på arbejde, så jeg ikke laver ulykker i min kedsomhed haha!

  Rigtig god bedring med anklen

  1. Haha… ja, jeg kan desværre kortnummeret udenad, så det er ikke til den store hjælp ;) Mange tak og held og lykke og god bedring til dig også :)

   1. Oh no, så er det svært. Jeg har skiftet bank for et halvt år siden, og kan heldigvis ikke kortnummeret udenad (endnu)

    1. Hehe… ja, kan være at det er det, der ender med at blive løsningen ;) Ej, så slem er jeg heller ikke:)

 3. Hej Emily :-)
  Står i den situation at mit lange hår, er blevet så usundt at det er begyndt at falde af! Har prøvet piller og specielle shampoo’er men intet har hjulpet – og derfor er sidste udvej nu at blive klippet – En del!
  Anyways, har siden du skrev, at du også var blevet klippet en del kortere ventet i spænding på at se din nye frisure. Jeg skal klippes tirsdag eftermiddag, og vil så gerne hvis du vil vise dit hår inden da – For måske at få noget inspiration til, hvad der kunne være pænt, da vi har lidt ala samme ansigtsform… Jeg håber :-)

  God bedring og fortsat god weekend herfra! :-)

  1. Åh din stakkel! Skal se hvad jeg kan gøre, men der er ikke sket den store frisureforandring med mit hår. Har ‘bare’ fået klippet 15-20 centimeter af, men ellers er det ret meget samme frisure. Men skal prøve at se om jeg ikke kan uploade lidt i morgen :) Held og lykke under alle omstændigheder :)

  1. Ja, synes det er så hyggeligt at sidde og finde lækre ting og lave collager, så det er bare om at gøre det, når jeg har tiden :)

 4. Sikke et dejligt indlæg-Jeg har lyst til at klikke alle tingene hjem!:) Og lade dig tjene penge på det, søde E!:)
  Jeg håber du kan svare mig på et tilbagevendende spørgsmål-De iPhonecovere der.. Kommer der ikke en forfærdeligt masse told på? Kan du sige lidt om hvad du cirka er kommet til at betale for et?

  1. Åh hvor er du sød :)
   Jeg skal svare så snart jeg modtager mine. Har bestilt to og holdt mig fra at bestille mere, da jeg ikke mindes at der kommer told på, når man holder sig under xx dollars. Kan bare ikke huske hvor meget ;)
   Spørger lige Line Sofie (fra bloggen Mi Confesion) hun plejer at have styr på sådan noget :)

   1. Så længe det du har bestilt ikke overstiger en værdi af 80 dkk (porto er ikke medregnet), kommer der ingen told, moms osv. på.

    1. Tak Christel! Men så kan jeg desværre nok forvente lidt told på mine to covere :( Skal nok holde dig opdateret Astrid.

  2. Shippingen koster btw. 10 dollars, så det er ikke så slemt endda, så nu er det bare spændende med den told…

   1. Det er nemlig det, Christel-Jeg plejer også at have godt styr på de der told ting, men det er bare aldrig til at vide hvor meget det faktisk løber op i! Så jeg venter spændt på hvad du skal betale, E!-krydser fingre for at dine covere ikke bliver “snuppet” i tolden:)

    1. Hej igen,
     Har lige fået en mail om at de leverer om 1-3 uger, men at det godt kan tage 5 uger (!) før man får sine varer. Så hvis jeg ikke skriver om told lige i den nærmeste fremtid ved du hvorfor ;)

 5. Ej de puder er da for skønne! Og jeg har endda lige quiltet jakke hele weekenden, så man skulle ellers tro, at jeg havde fået nok ;)

 6. Bliver helt i godt humør af dine ønsker – nu må foråret gerne snart komme!
  Glæder mig til indlægget om din forårsgarderobe som du teaser om. Det er altid godt med lidt inspiration ;)

 7. Hej Emily!
  Lækker ønskeseddel med skøn inspiration;-) Jeg er selv i gang med min egen ønskeseddel og tænkte på, hvordan du opsætter dine som denne. Kan se i kommentarerne, at du bruger photohop – det er jeg vant til at arbejde med, men kender ikke til at sætte links ind. Hur gøres det?
  Jeg tænker også jævnligt på at huske at få spurgt dig om, hvilket objektiv du bruger til dine mange close-up fotos? Jeg har for nyligt skiftet mit tidligere kamera ud med et rigtig godt Canon 60D med ret gode og dyre objektiver til, men jeg synes ikke altid, at jeg har held med at komme lige som tæt på mine motiver med godt resultat, som du har. Indstiller du selv typisk blænde/åbningstid, eller er det på auto-valg?
  Bedste hilsner med tak for dejlig hverdags-inspiration fra en trofast læser;-)

  1. Hej Susanne :)
   Links’ne er ikke i collagen/billedet, men blot nedenunder og lavet i det program/platform jeg laver bloggen i (WordPress). Så det er ‘bare’ et billede og så med tekstlinks nedenunder lavet bagefter.

   Mht. kamera så bruger jeg primært et 50 mm objektiv med en blænde på 1.8 og et 85 mm objektiv med en blænde på 1.4. Jeg indstiller alting manuelt (lukkertid, blænde, ISO, hvidbalance). Jeg kan dog anbefale at du starter med selv at indstille blænden og lade resten være på auto (den mulighed der hedder ‘A’ på et Nikon, ved ikke hvad det hedder på Canon, men sikkert noget med A). Sæt blænden til at være højest mulig (dvs. lavest muligt F-tal/blændetal). Det ville være 1.8 og 1.4 for de objektiver jeg har.

   Håber det hjalp lidt :)
   Kh.
   Emily