Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Uh, lækker taske. Desværre ikke lige den størrelse jeg er på udkig efter pt. Men nøj hvor er den fed. Kan godt li lynlåsen går så langt ned i siderne.

 2. Kære Emily, jeg har nu læst din blog i snart 2 år og jeg synes du har en super fin blog, men jeg må indrømme, at jeg synes, at bloggen mere og mere et begyndt at blive en reklamesøjle for produkter du kommer i kontakt med fx gennem dit arbejde. Jeg ved godt at du siger at du kun nævner de ting du virkelig synes er gode, og jeg synes stadig det er spændende at høre om nye produkter gennem dig, men alt med måde. Det var bare en lille tanke, håber ikke du tager det ilde op, men at det måske kan være rart at høre hvad dine læsere synes. Men måske er jeg ene om den holdning? Jeg synes stadig at din blog er skøn, og jeg forventer at følge din den, så længe du har lyst til at blive ved:-)
  kh Tine

  1. Hej Tine, kritik modtaget og det er helt ok :) Jeg er rigtig glad for mit job og nogle af de cool mennesker jeg arbejder i hus med og ønsker derfor at hjælpe dem, når de ellers har noget fedt på programmet. Men ja, alt med måde. Synes ellers selv at balancen er ok, men din kritik er hermed taget til efterretning.
   Når det er sagt, så ændrer mit liv + prioriteter sig også over 2 år og da jeg var studerende havde jeg tid til at opsøge og lave en anden type indhold end jeg har nu, hvor jeg er på arbejde i dagtimerne alle ugens dage :)
   Klem

 3. Hej igen:-) Jeg kan helt sikkert følge dig, der sker jo meget på to år som gør at bloggen tager en anden drejning. Jeg er dog super glad for at opskrifter og little things indlæggene stadig er en stor del af bloggen – de er altid super gode:-) keep up the good work og kom gerne med flere indslag fra fx tøsekollektivet, evt indretning? Hvis de andre altså er med på det.

  1. Uh, det skulle jeg mene, men tør dårligt lægge hovedet på blokken på at den kan. Ring evt. til Downtowns kundeservice og hør ad :)