a year ago

For et år siden lavede jeg en fin madpakke, bagte cookies med nødder, orange og chokolade, lavede chili uden kød, var begejstret for at gå i lyserødt, spiste pandekager hos Laundromat, lavede forskellige snacks, havde flot ombré-hår (savner det og pønser lidt på at få det lavet igen…), var en tur til ansigtsbehandling hos Beauty Avenue og delte mine hudplejetips med jer :)

Var tilsyneladende ganske flittig i køkkenet for et år siden. I dag flytter jeg hjem igen og glæder mig lidt til at være hjemme hos bl.a. mit køkken og få lidt ro på og stoppe med at være nomade. Selvom det også føles lidt skræmmende…

Jeg er vanvittigt bagud med kommentarer og mails ovenpå en mildest talt mere end travl (og sjov!) modeuge, men jeg læser dem igennem og svarer snarest :)

Håber I får en fin søndag! Jeg kigger ind igen senere med en portion ‘Insta Week’.

ENGLISH RECAP: January a year ago. Where I – apparently – was quite busy in the kitchen and made chili sin carne, cookies, hummus and more.

bloglovin

(Visited 443 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Søde E! Synes det er så længe siden jeg har fået langt en kommentar hos dig. Kan godt forstå det bliver mærkeligt at flytte hjem igen, – tænker det må være en skør blanding af trygt og sørgeligt at skulle starte på et nyt kapitel midt i et gammelt fundament, men mon ikke det nok skal blive godt? :)

  Vil i øvrigt høre, om ikke du vil fortælle lidt mere om TLC-jobbet og dine oplevelser under modeugen? Véd godt at ‘bekymringen’ måske lidt kan gå på jantelov- og misundelsesfaren ved at vise for meget glamour, gratis louboutins og ‘så drak vi champagne og havde den vildeste fest’, du véd – men tænker alligevel at størstedelen af os der læser med bare er GLADE på dine vegne, og synes det vil være spændende at høre om!! :D -X

  1. I er altså nogle søde damer :) Tak <3
   Og jo, det skal nok blive så godt. Er glad omend lidt mast og træt ovenpå nogle på alle måder hektiske måneder.

   Modeuge/TLC/CFW, skal der nok kommere mere om. Det var dog mest benhårdt arbejde og meget lidt champagne og fest ;)

 2. Hej Emily,

  Du har sikkert besvaret det tonsvis af gange, men jeg er simpelthen stor fan af dit hår. Hvordan får du det så naturligt lyst i fra midten af håret til spidserne? Er det bare en udvoksning der har fået lov til at gro? Eller får du det farvet?

  Kærligst
  Amanda

 3. Er vild med dit mintgrønne sofabord.

  Har du selv malet det i så fald kunne jeg godt tænke mig at vide hvilken maling og farvekode som du har brugt.

  go weekend :-)

  1. Jep, det har jeg. Det er dog 3 år siden, så jeg kan desværre ikke huske farvekoden…

   1. Men prøv evt. at søge på Flügger i søgefeltet, så kan du være heldig at jeg har skrevet det i en kommentar dengang jeg malede det :)