Verdens bedste polter, bryllupsinvitationer & favorit-slå-om-kjoler

For et år siden blev jeg overrasket af mine allesødeste piger, der havde arrangeret verdens bedste polter for mig…

Et lille fredagshej og en omgang Et år siden… her fra den anden side af Atlanten, hvor jeg langt om længe er blevet rask. Så nu er der ikke et sekund at spilde og vi skal indhente en masse af det forsømte, men selvfølgelig også bare hygge og nyde byen og foråret sommeren, der ramte New York i tirsdags. Jeg anstrenger mig for ikke at være for bitter, over at have brugt de fleste dage herovre på langs/med hovedet i toilettet og i stedet glæde mig over, at vi stadig har mange dage tilbage og at jeg har fået appetitten igen og tilmed er skrupsulten. Pandekager, donuts, is formet som fisk og enhjørninger? Bring it on!

Hermed et tilbageblik fra maj sidste år, der her i retrospekt både så forrygende og hæsblæsende ud. Kan få helt bryllupskriller i maven og fuldstændig genkalde den spændte, glade og forventningsfulde følelse, jeg var ved at boble over af. Og tænk engang at vi snart har været gift i et år! Det er jo ikke nogen præstation i sig selv, men det er om ikke andet en lillebitte milepæl og det gør mig glad at tænke på, på alle mulige måder. Tænk at være så heldig at være gift med verdens bedste mand.

Jeg håber, at I får en mageløs weekend ♥

… og vi sendte bryllupsinvitationer afsted…

… hoppede i en lyseblå Malene Birger drøm for galla look à la boho til Elle Style Awards…

… jeg fik blomster leveret til døren af en sød veninde…

… og tippede jer om (og viste) 3 af mine yndlings wrap dresses

… fortsatte min bryllups- & bikinibootcamp, denne gang med fokus på kosten…

… tippede om månedens skønhedsfavoritter, hvor jeg havde fokus på lækre bryn og smuk (snyde)sommerkulør…

… delte Små ting, blandt andet med sweateren ovenfor som jeg boede i hele ugen…

… udgav fredagscocktail på en lørdag, da jeg tippede om den kønneste cocktail jeg nogensinde har fået…

… fortsatte med tredje del af bryllups- & bikinibootcampen med søvnen i fokus…

… trak i et forårsoutfit med leopardprint

… gav jer en update på vores bryllupssituation

 

… Nikolaj aka Drømmemanden fyldte 40 og jeg viste første etape af fødselsdagsfejringen frem i Små ting

… og så gik turen til Florida, hvor jeg viste et outfit med checks and ruffles frem…

… og hvor jeg så delfiner, som jeg viste frem i Små ting

… og spiste kage på The Bubble Room, der klart er en anbefaling værdig…

… jeg så også flotte solopgange i Sanibel

… og spiste hjembragte souvenirs fra Amerika til fredagsslik

… delte ugens Op- og nedture

… viste et Florida-outfit der gjorde mig glad…

… nød en rolig morgenstund med tid til både kaffe og et blad…

… viste månedens sidste Små ting frem fra en helt igennem rar hverdags-agtig uge…

… og diskuterede Transfervindue i læseklubben – en bog både I og jeg blev meget betaget og rørt af.

(Visited 4.652 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer