Happy Dress

Denne her kjole er helt og aldeles for meget. På den gode måde. Og man kan ikke andet, end blive i godt humør af at kigge på den, såvel som have den på. Det føles som om den er lavet til farverige Florida, men jeg glæder mig nu også til at lufte den hjemme i løbet af sommeren.

Jeg er lige kommet hjem og er en kende ramt, men håber på, at holde øjnene åbne så længe som overhovedet muligt og få vendt op og ned på nat og dag igen i et snuptag. For der er ikke tid eller lyst til jetlag, når det er så dejligt vejr. Måske jeg bare skal hoppe i happy-kjolen, den virker næsten som en vitaminindsprøjtning i sig selv.

Reklamelinks:

Dress | H&M
Mules | & Other Stories
Clutch | Truss NYC

(Visited 3.205 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

  1. De sko er så FLOTTE! Men er de mærkelige at gå i? Jeg forestiller mig at de godt kunne have en klip-klap effekt? :-)

    1. Næ de sidder ret godt fast på foden synes jeg. Netop fordi ‘forstykket’ er så bredt. Det er mere som en træsko ;) Klem E

    1. Tak hvor er du rar og det vil jeg overveje. Det er ‘bare’ fønet og så lige glattet/bukket lidt hist og her, men god idé med en tutorial :) Klem Emily

    1. Tak og den var i alle tilfælde perfekt dér i Florida og mon ikke jeg også tør hoppe i den nu hvor det er blevet fint sommervejr herhjemme :D Kram Emily