Galla Look

Tirsdag aftens gallalook som jeg bar til ELLE Style Awards. Er helt, helt forliebt i kjolen, der er lige tilpas fin og stadig lidt boho med snører og kvaster. Og så er 70’er-referencerne heller ikke tabt på mig. Dybe udskæringer og kaftanvibes er altid et plus i min bog.

Kjolen er lavet i noget herligt, tyndt lærredsagtigt stof, hvilket også gør den lidt mere rå og afslappet end den umiddelbart syner. Så hermed en kjoleanbefaling til de af jer, der skal til bryllupper og store fester henover sommeren.

Og så er jeg vild med, at den snildt kan bruges på en helt almindelig sommerdag, men flade sandaler og vildt hår for et helt andet look.

Hår og makeup stod jeg selv for og det bliver noget à la det jeg skal have til vores bryllup også. Måske lidt mere ‘vildt’ hår men nu får vi se. Er heldigvis i kyndige og dygtige hænder dén dag, men derfor var det nu skægt at lege lidt med det selv også.

Foto: Luka Roné

Reklamelinks

Dress | By Malene Birger
Clutch  | Leowulff
Shoes  | By Malene Birger (lidt store i str.)
Jewelry  | Pandora

(Visited 4.536 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Hvor er du bare smuk! Har du egentlig nogensinde vist os din tatovering? Er det noget du har lyst til at dele med os?

  1. Mange tak Nanna. Ja, men det er meget længe siden. Skrev lidt om den, da jeg fik den lavet for 7 år siden (!). Der står ‘La vie en rose’ et fransk ordsprog, der lidt løst oversat betyder at man skal ‘se livet gennem de lyserøde briller’ ;) Kram Emily

 2. Den der kjole er virkelig flot, og så klæder den dig :)
  Du kan bestemt godt være dette look bekendt, især når du selv har været så dygtig med makeup penslerne. Glæder mig til at se, hvordan du kommer til at se ud til dit bryllup. Er sikker på at du kommer til at være den smukkeste boheme prinsesse :D
  God weekend!

  // http://www.jannifromtheblog.dk

  1. Tak, hvor er det bare pænt skrevet :) Var lidt ude af min komfortzone med makeuppen, så blev glad for din kommentar. Kram til dig <3