3 Wrap Dresses

Det kommer nok ikke som den store overraskelse for jer, at jeg er mere end almindeligt glad for wrap dresses eller slå-om-kjoler, som de jo hedder så mundret på dansk. Især om sommeren er de min foretrukne beklædningsgenstand og der ryger også en hel lille flok med i kufferten, når jeg rejser. De er lige til at rulle sammen, fylder ganske lidt og så skal man heller ikke tænke på at sammensætte top og bund.

Derfor har jeg også altid en i håndbagagen, da jeg så er sikker på at jeg har noget at have på til enhver lejlighed, hvis bagagen skulle blive væk eller forsinket.

Klædelige, afslappede men kan nemt piftes op til aftenbrug, gode også på varme dage og kræver så godt som ingen styling. Næsten et helt outfit i sig selv, tilsæt blot sko (og stort set alt passer til synes jeg), taske og solbriller og så ellers ud i sommeren.

Nedenfor er mine tre favoritter. To nyere og en ‘gammel traver’ fra sidste år.

Kjole | & Other Stories (reklamelink)
Taske | Leowulff
Solbriller | Karen Walker (reklamelink)
Sko | Flattered

Kjole | Réalisation Par
Taske | Saint Laurent, i lille her (reklamelink)
Solbriller | Céline
Sko | Converse

Kjole | Ganni (her i mørkeblå)
Taske | Mansur Gavriel (reklamelink)
Solbriller | Le Specs (reklamelink)
Sko | Vans

FOTO: Luka Roné

(Visited 11.638 times, 6 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Hej Emily! Hvor høj er du? Bare for at sammenligne med mig selv, en lille mus på 160cm. Der gerne vil gå i lange kjoler ?

  1. Jeg er også i den kortere ende ;) 164 kan jeg mønstre på en god dag :) Klem Emily

 2. Den første kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve, selvom de er fine alle tre.

  Vi skal være i sommerhus det meste af sommeren og tænker at det kunne være enormt praktisk lige at kunne slå en kjole om sig.

 3. Jeg har også den første fra stories i to farver – den er virkelig skøn at have på! ?
  Jeg er til gengæld død misundelig på din kjole fra Ganni, er så ked af at jeg ikke nåede at få den købt. ?

  1. Ih overvejer selv sådan om jeg skal købe den fra Stories i sort også. Tror det. Og ævs med Ganni’en, håber de får den igen eller laver den i flere farver/print. Knus Emily

  1. Denne her har jeg i en medium for at få lidt ekstra længde (de er ret korte ;)). Kram Emily

 4. Ih, de er da simpelthen SÅ fine! Jeg elsker at gå i kjole om sommeren, der er et eller andet befriende over, at føle sig lidt sommerlig og feminin.
  Hvordan er det at handle hos realisationpar.com i forhold til told og sådan? De har alt for mange smukke kjoler.
  Håber du har en dejlig dag :)

  // http://www.jannifromtheblog.dk

  1. Der er lidt lang leveringstid (mener de sender fra Malaysia), men til gengæld havde de været så flinke at skrive et meget lille beløb (à la 22 dollars) på som værdi, sidst jeg handlede der. Så tolden var til at overse. Har lige købt et par nye kjoler der og håber at være lige så heldig denne gang. Kram Emily

 5. Hej! :)
  Jeg skriver til dig fordi jeg har brugt to af billederne af dig her med din smukke (!!) Ganni kjole i en styling, på min Hvisk profil – Jeg vil derfor høre om det er okay at jeg har brugt dine billeder? Jeg har skrevet dit navn på selve stylingen og så har jeg også linket til indlægget her :)

  Mvh. Karoline

  Stylingen kan ses her:

  https://hvi.sk/r/9yfK