Wisteria Lane

Mit allerbedste tip til feriefornemmelser også selvom der ikke er ferie i sigte:

Stik i et par espadriller og nap en kurv i strå over armen, i stedet for den sædvanlige taske. Skal det være helt fuldendt, så tilsæt et bundt fine blomster (pæoner er at foretrække netop nu) til kurven på vejen hjem og køb en is.

Voilà!

Og kan vi også lige tale om den blåregn der? For egentlig går jeg og proklamerer, at jeg gerne vil blive boende i lejlighed. Men når jeg så ser den, så får jeg altså søde havedrømme og får lidt lyst til slå håret ud (ok, det er det næsten altid), flytte på landet (men hvor flytter man hen?) og gå all in på at dyrke min egen mad og have blomster i hobetal. I potter og bede. Og i fri dressur og op langs murene.

Bluse | Munthe
Shorts  | Selected Femme (gamle)
Sko | Soludos (fås hos Magasin)
Kurv | købt på et marked i Frankrig
Solbriller | Céline

FOTO: Luka Roné

(Visited 3.906 times, 9 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Jeg er stor fortaler for at flytte på landet! Efter 6 år i Kbh måtte jeg ud, hvor der er luft, ro og natur. Vi er flyttet til Fyn og bor i en bolig som hører til er gods. Der er nemlig mange godset der ejer boliger fra deres storhedsdage. Vi overvejede også om vi skulle være blevet på Sjælland, men vi var ikke villige til at lægge mellem 12-15000kr for landliv rimelig tæt på Kbh (her har vi fx ligget på Veksø) nu betaler vi det halve for 100kvm, incl forbrug, nyt køkken, nyhøvlede gulve, marker, natur og skove lige uden for døren og tilmed 25 min til Odense og 2,5 til Kbh, hvor vi stadig arbejder hver 14. dag. Vi har snart boet her i et år, men det føles stadig som om vi er på ferie! Hvis du er nysgerrig på at se det, så bruger jeg #mitsvalehjem til boligbilleder på Instagram – vores lejlighed bliver nemlig kaldt Svalen.

  klem
  Kamilla

  1. Sikke en herlig historie Kamilla, må fluks ind at tjekke dit tag på insta <3 Kram til dig

 2. Nyder min have hver evig eneste dag, blåregnen er afblomstret men er blevet afløst af jasmin og dronningebusk, der dufter sødt af vanille. Pæonerne står med store knopper og dahliaer vokser sig store og leverer blomster lige til frosten kommer igen. Men når græsset når knæhøjde og hækken skal klippes ville jeg ønske, vi boede i en lejlighed på bryggen ❤

  1. Haha… ja det er jo dilemmaet…. Men hold nu op hvor lyder det som om du har en smuk og dejlig have :) Knus Emily

 3. Man kan nøjes med at flytte længere ude på Amager, der hvor KBH S er slut. Elsker at bo 20 min. fra Rådhuspladsen i stilhed, tæt på Fælleden, med have og plads og ro og planter og…aaaah. Så mere eksotisk og præget af afsavn behøver det ikke at være. En i området har endda høns og en virkelig flot nyttehave i baghaven. Meget forstadsurbant ;)

  1. Det er slet ikke en tosset idé. Elsker Amager sådan, lyder som om du bor et rigtigt dejligt sted Eva <3 Klem E

 4. Holbæk eller Odsherred! Do it! Landet er smukt, dejligt og fredfyldt! Og kun en lille time fra Kbh! ?☀️✌?

  1. Jo og nej. Hold øje med bloggen i næste uge, så kommer der en nærmere forklaring :) Kram Emily

 5. HA! Jeg ved lige hvad du mener. Jeg har aldrig haft hus&have-drømme. Selvom jeg selv kommer fra parcelhus idyl i provinsen. Men så ville skæbnen, at jeg med min mand og barn, er flyttet i lejlighed med have (i København) – og jeg skal lige love for, at “den lille gartner” er sprunget ud i fuldt flor. Jeg storNYDER at smutte i haven, for at plante, for at luge, for at smide stængerne op under parasollen med kaffe i hånden.. Det er et kæmpe hit.
  Men havde du spurgt mig for 3 år siden, om jeg skulle have have. Så var svaret entydigt, NEJTAK :)

  1. Haha… sikke en dejlig historie ;) Og kan bestemt genkende mig selv i den. Ja ja man kan blive overrasket over sig selv af og til ;) Kram E

 6. EJ, hvor skægt! Jeg sad på selvsamme bænk i går og drømte mig væk til blomstrende haver og landlig idyl. Faktisk har jeg også delt et billede derfra på bloggen – dog uden den smukke blåregn ?