Før-udsalg hos Me & the Met for mine læsere

Det er altid et hit, så vi gør det selvfølgelig igen igen. Det er pre-sale hos favoritten Me & the Met, jeg taler om, for I dag starter de før-udsalg, kun for deres egne medlemmer og så for jer, mine søde læsere. Med 40% på næsten hele butikken.

Så måske du skal forære dig selv en lækker blondetop fra Gestuz, en smuk, mønstret kjole fra Vanessa Bruno eller den bedste basis-tee fra Filippa K?

Uanset om det er det ene eller andet kan du handle hos Me & the Met med 40% i rabat med koden pre-sale gældende fra i dag og til og med d. 14. juni.

Se mine favoritter nedenfor. Bl.a. er der 3 in action som jeg påtænker at nappe med på bryllupsrejsen :)

Happy shopping!

*Gælder ikke Lala Berlin, BKR, Jerome Dreyfuss, samt i forvejen nedsatte varer.

 

 1. Lyseblå kjole fra Kokoon
 2. Lædernederdel fra Storm & Marie
 3. Hvid bluse fra Gestuz
 4. Sort t-shirt fra Filippa K
 5. Grønne læderbukser fra North New York
 6.  Sandfarvet sandal med flæser fra Ganni
 7. Læderjakke fra Munderingskompagniet
 8. Pudderfarvet skjorte fra Anecdote
 9. Mønstret silkekjole fra Vanessa Bruno
 10. Bikini fra Ganni
 11. Taske fra Zadig & Voltaire

Basis-tee fra Filippa K her.

Blondetop fra Gestuz her.

Kjole fra Vanessa Bruno her.

(Visited 4.045 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

 1. Hej Emily.
  Jeg synes altid, når du teamer op med me & the met, at når man følger linksene, så er ingen af tingene der :( Er der mon ekstremt lille lagerbeholdning, eller er jeg bare alt for langsomt hver gang? Denne gang var det både Gestuz blonde blusen og Vanessa Bruno kjolen jeg gik efter, men begge dele er ikke på siden??

  1. Av ja, det er fordi tingene er udsolgt. Så tager de dem af efterhånden som det sker. Jeg vælger mine favoritter ud nogle dage forinden (hvor de selvfølgelig er der), så det er svært at tage højde for, men forstår udmærket at det da er dødirriterende :( Håber du måske kan finde noget andet du kan lide :) Kram E