Comfy Glamour

Hvad gør man, når man egentlig helst bare vil gå rundt i hyggebukser og en stor strik, men samtidig også gerne vil se lidt smart og præsentabel ud? Man finder et par hyggebukser med pailletdetaljer og tilsætter en taske, der er lidt over the top.

Voilà!

I dag har jeg 117 ting på programmet, sådan ca. og jeg har ikke helt begreb om hvordan, jeg får kabalen til at gå op. Men den slags har det med at lykkes, hvis blot man tager én ting ad gangen (ikke at det er så nemt endda) og tager det lidt time for time, i stedet for at blive overvældet på forhånd eller gå i gang med alting på én gang.

På den absolutte pluskonto har jeg lige fået et billede af vores vielsesringe sendt fra vores guldsmed og de er blevet smukkere end jeg overhovedet havde turde håbe på. Glæder mig sådan til at skulle gå med den for ever and ever ;)

Strik | Munthe (i andre farver her)
Bukser  | Six Ames
Pumps | Aldo (gamle)
Taske | Chanel
Halskæde | Sofie Lunøe

FOTO: Luka Roné

(Visited 3.587 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Hej Emily
  Hvor ser du fin ud. Hvor har i fået lavet jeres vielsesringe henne? Jeg er selv på udkig efter det rigtige sted. :)
  Jeg glæder mig til at læse om jeres dag!
  Cathrine

  1. Tak :) Det er guldsmed Tine Lindhard, der har lavet dem og de er blevet helt fantastiske, kan varmt anbefale hende. Klem Emily

 2. Tror jeg vil gøre dig kunsten efter, når jeg har nydt den sidste bid morgenmad (læseferieluksus). Har ikke som sådan mange punkter på programmet, men det er sidste læsedag før mundtlig eksamen i morgen + en god omgang aftenarbejde i aften, så hvis dét ikke kalder på glamourøs komfort, så ved jeg næsten ikke hvad gør :)

  Knus, og god dag til dig
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Godt at høre at du trods alt hygger dig med læseferie, for ja, der er altså lidt lækkert over det, hvis man ellers kan forvalte det ok :) God læselyst. Kram Emily