Hey shorty it’s your birthday

SÅ blev det min fødselsdag. Er blevet fejret på fornemste vis med sang, fødselsdagsmorgenbord og fine gaver i sommerhuset og ellers er dagen blevet brugt på en regnvejrstur på stranden med hundedyret og på indendørshygge à la her.

.Og jeg beklager altså vejret. Men om ikke andet, er det perfekt til en slappesøndag. Om lidt smutter vi ind til byen igen, efter nogle dejlige dage på landet og så får jeg et par gode veninder på besøg til bobler, slikbuffet, Drømmemandspizza og filmhygge. Vi skal se Clueless og kigge på bryllupsbilleder.

Ovenpå Nikolajs 40 års fødselsdag i slut april og brylluppet her i juni, ville jeg gerne bare lave noget helt stille og roligt på min fødselsdag, men ville alligevel gerne lige markere dagen. Så hyggeligt.

Billederne her er fra forleden dag, hvor jeg – for første gang i mit liv tror jeg – var trukket i en crop top. Det føltes ret ungt, men egentlig også bekvemt. Hvem siger, at dem på 32 ikke må gå med maven bar? ;)

Alders- og kropspositivisme er sagen og jeg er allerede fan af mit nye ‘nummer’. Synes stort set alting bliver nemmere, rarere og mere afslappet jo ældre jeg bliver og jo mere jeg får trænet ‘skidt-pyt-musklen’.

God søndag allesammen ♥

Reklamelinks:

Top | & Other Stories
Bluse | Réalisation Par
Bukser | & Other Stories
Sko | Zara
Taske | Mansur Gavriel

(Visited 4.887 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Tillykke med fødselsdagen ❤ Du ser fuldstændig vidunderlig ud! Og hvor er det sandt at det hele blir både nemmere og mere rart med årene, jeg elsker “skidt pyt knappen” ❤ Jeg selv er 36 og nyder det sådan.
  Dine fødselsdagsplaner lyder i øvrigt helt fabelagtige!

  1. Ih hvor dejligt at høre, at det tilsyneladende bare fortsætter. Det havde jeg nu også lidt på fornemmelsen. Så kan vi bare se frem til fyrrerne ;) Tak for din søde hilsen. Klem Emily

 2. Stort tillykke med fødselsdagen! Du ser smukkere ud end nogensinde og holder dig virkelig godt!

  1. Jeg har den i small, men tror måske min er blevet mærket forkert. Den er i alle tilfælde ret stor og det går slet ikke at have den på, uden at have noget under… Klem E

 3. Hvad størrelse er dine bukser, er de normale, små eller store i størrelsen (det ligner der er elastik i, kan det passe?) :)

  1. Der er elastik i og jeg synes de er helt normale i størrelsen. Jeg har dem i en 36 :) Klem Emily

 4. Hip hurra og tillykke :D
  Hvor ser du bare drøngodt ud i det outfit der, jeg er vild med bukserne :D