All stars & slip dresses

Jeg kører fortsat på med reminiscenser af 90’erne, når det kommer til min påklædning og underkjolelignende sager med spaghettistropper og Converse All Stars hører således til i basisgarderoben. Sidstnævnte fik jeg i high top versionen i fødselsdagsgave, derfor er de iøjnefaldende hvide. Lidt endnu.

De er efterfølgere til et par akkurat magen til, som jeg havde slidt op. Både sålen og tilmed stoffet på siderne faldt til sidst fra hinanden. Det er der altså noget tilfredsstillende i. At slide ting op. Måske fordi det efterhånden sker alt for sjældent.

Og så fordi der er noget herligt Joakim von And-/Einstein-agtigt over blot at gå i de samme items igen og igen og erstatte dem af nogen magen til, når de ikke kan mere.

Slip dresses er i øvrigt blevet noget af en favorit hos undertegnede. Fordi de lidt kan det hele. Over en t-shirt eller med sneaks til som her, er de afslappede hverdagskjoler og lader man skuldrene være bare/kaster en fin silkesag eller kimono over og tilsætter en hæl, så har man vupti en aftenkjole. Men stadig på en god, underspillet måde. Sexet med på subtil vis.

Foto: Luka Roné

Reklamelinks:

Kjole | & Other Stories
Top | Réalisation Par
Taske | Leowulff
Sneakers | Converse
Solbriller | Céline
Armbånd | Seen by Marina
Armbånd (blåt) | Elsk Hjertet (kommer vist først på deres shop fra næste uge, men kan fås hos Matas m.fl.)
Hårelastik | Bik Bok
Halskæde | Julie Wettergren

(Visited 4.860 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Åh, Converse er altså bare en udødelig klassiker! Tog selv mine på, da jeg drønede ud af døren i morges, med al forventning om fuld gensynsglæde. Desværre havde jeg lige glemt, at jeg ikke gik så meget op i komfort, den gang jeg gik en del i dem her – de er i virkeligheden et nummer for små, så jeg har ømme, ømme fødder nu, haha! Må se, om jeg ikke snart kan få skaffet mig et par i en ordentlig størrelse, og måske en slip dress også ;)

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Upsi, ja det er ikke helt fair overfor fusserne, men dejligt med gensynsglæde ;) Kram E

 2. Er kjolen stretchy mon? Jeg spørger fordi jeg har en badebold/en gravid mave på maven, så den skal kunne give sig lidt, hvis jeg skal kunne være i den:-) Til gengæld er den spot on sådan en jeg har ledt efter i vildskab. Og perfekt med Converse til – tror jeg har slidt fire par fuldstændigt op i min tid, og nu kører jeg på det femte par. En evig klassiker!

  1. Den er temmelig stretchy ja, så (afhængig af størrelse selvf) skulle der nok kunne være badebold i også ;)
   Bedste sko :) Klem til dig og badebolden <3

 3. Elsker det her look. Tror du en rimelig gravid mave kan presses i kjolen? Uden at ødelægge den? Hehe.

  1. Afhængig af hvor gravid/kjolens størrelse, så ja, der er ganske meget stretch i :) Knus E

 4. Den der bluse er bare så fin til at lyse alt det sorte lidt op! Må jeg spørge hvilken størrelse du har den i?

 5. Jag tyckte väl att jag sett att du har vigselring och förlovningsring på varsin hand. Är det så det funkar i Danmark eller är det egen idé? Båda är väldigt vackra hur som helst :)

  1. Tak hvor er du sød :) Mange vælger at have begge ringe på samme hånd/finger, men der er også mange der har dem på hver sin. Så man får gøre som man vil. Hvad gør man i Sverige? Kram

   1. Oj så spännande! I Sverige har man de uteslutande på samma finger. I alla fall så vitt man vet ;)

 6. Der “kostede” du mig lige en ny kjole….. ;-) Og så røg der et par ballerinaer i kurven også….