Into the wild

Indrømmet. Det har ikke været en dansk sommer deluxe. Men hey, der har været momenter. Små klatter af sol og varme og jeg synes det er så herligt at se hvordan folk nyder og værdsætter det. Lige så snart der er noget der minder om opholdsvejr pibler folk ud og bader, griller, går ture og på opdagelse og så videre.

Synes simpelthen det er eksemplarisk hvor meget vi nordboere kan få ud af så lidt. Vi leger sommer og laver sommerting. Sommer eller ej. Jo, jo vi brokker os også over vejret. Men vi får også det bedste ud af det, der er. Spiller brætspil, tager en ekstra trøje på, bager pandekager og tænder pejsen.

Forleden var vejret mere end tåleligt og det var anledning til en tur i ‘min baghave’, Amager Fælled. Hvor der er noget så fint for tiden, med masser af vilde blomster og markfornemmelser. Håber at alle planer om nogensinde at bygge noget der, bliver droppet. De få grønne oaser byen har, må gerne blive for min skyld.

Og så til noget lidt mere overfladisk. Kjolen. Den er mægtig flot i sig selv og så kan man tone den en my ned, ved at tage en t-shirt under. Ældste trick i bogen efterhånden, men  jeg er altså ikke træt af det endnu.

Rigtig dejlig søndag til jer ♥

Foto: Luka Roné

Reklamelinks:

kjole | & Other Stories
tee | Ganni (gammel)
kurv | fra et marked i Sydfrankrig
solbriller | Karen Walker
slippers | Zara
halskæde med vores bryllupsdag | Julie Wettergren

(Visited 2.636 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Hvor er set det fine skab fra? Jeg er det præcis samme problem på mig badeværelse :-)
    Kærlig hilsen Rikke

    1. Hvilket skab tænker du på? Er det, det fra indlægget ‘små ting’? Det er fra Ikea :) Klem Emily