Color me happy

Nu har det ikke ligefrem været en ‘sommerkjole og sandaler’-sommer, men mere en ‘striktrøje og gummisko gummistøvler’-sommer. Indtil videre. Som den håbløse optimist jeg er, satser jeg selvklart på indian summer fra og med i dag og langt ind i oktober. Kan vi aftale det? Tak.

Men men. Der er (som sædvandlig) næsten ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget (min mormors valgsprog og slet ikke så dumt endda), så mens de florlette kjoler har været parkeret på ubestemt tid i skabet, så har jeg fået luftet denne her glad-i-låget-strik ikke så lidt.

Skulle vejret begynde at arte sig, er den stadig en god ven på køligere sensommeraftener og ellers glæder jeg mig til at den skal lyse op i garderoben hele efteråret og vinteren med :)

Foto: Luka Roné

Reklamelinks:

Strik | Ganni
Jeans | Levi’s
Taske | Gucci
Sneakers | Superga
Solbriller | Gucci

(Visited 4.155 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Kære Emily,
  Jeg vil gerne sende en stor ros din vej, for din altid fine blog. Du virker så dejligt ‘nede på jorden’, oprigtig og dine indlæg er gennemarbejdede og inspirerende – og fyldt med livsglæde. Jeg har igennem årene fulgt mange af dine anbefalinger til bl.a. hud- og hårpleje og kosmetik, da jeg efterhånden har fundet ud af, at vores hår og hud nok minder meget om hinanden – og stort set ingen af dem har skuffet. Du er også den første, jeg søger til efter en lækker opskrift eller anbefalinger af spisesteder osv.
  Nu så jeg på Instagram, at du havde været ved en ny frisør. Vil du løfte sløret for, hvem der klipper dig og evt. anbefalinger? Jeg er altid hunderæd for at besøge en ny frisør, da det ind imellem har ført nogle halvgrumme resultater med sig – og jeg synes det kan være en udfordring at finde en dygtig frisør til rimelige penge a’ la Ofia Seghau.

  Kærlig hilsen Tina

  1. Hej Tina
   Det var vel nok en herlig kommentar, tusinde tak <3 Det gør mig så glad at læse altsammen.
   Frisøren er Ofia på Frederiksberg Allé og det er Ofia, der har salonen, der klipper og farver mig. Det har hun gjort i snart to år og jeg er SÅ tilfreds. Hun forstår mit hår (og mig) og hvad jeg vil have :)
   Knus
   Emily

  1. Jeg synes de er lidt store i det. Jeg har normalt 27 og har disse i en 26 :) Knus Emily

 2. Hej Emily. Sådan nogle pæne bukser?Hvad hedder modellen og hvor har du købt dem? De bedste hilsner fra Astrid

  1. Hej Caroline, det er Levi’s Wedgie fit, der er link til dem under sidste billede :) Klem Emily