Turn off Tune in

Nu er jeg jo altid lidt svag i koderne for en god t-shirt med print, men når den tilmed har et fint budskab, så er det dobbelt op på begejstringskontoen hos undertegnede.

Turn off – Tune in står der på brystet og det prøver jeg ihærdigt at leve efter hver dag. Med varierende held. Men jeg kan godt lide, når det lykkes. For mig er det ikke et spørgsmål om at melde sig fuldstændig ud af sociale medier eller aldrig benytte sig af de mange fantastiske muligheder, som internettet i almindelighed bidrager med.

Niks, det handler snarere om, at tage hver ting til sin tid og én ting ad gangen. For mig i alle tilfælde. Jeg prøver at styre telefonforbruget og ikke lade det styre mig.

Reklamelinks:

Tee | By Malene Birger
Jakke | Anine Bing
Nederdel | By Malene Birger
Pumps | Marie Monin

(Visited 2.761 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Fed tshirt og som du siger godt budskab. Jeg har også en aftale med min kæreste om at vi ikke kigger på telefonen i sengen. Det var lidt svært i starten da jeg selv er vant til at scrolle igennem f.eks instagram, men man vænner sig hurtigt til det :) x Altså, at være lidt mere telefon fri!