Business Casual

Da jeg var i New York sidste efterår, købte jeg ovenviste bluse. Der har vist sig at være lidt af et hit. Den har afværget tøjkriser gang på gang og jeg vil have noget lignende i kikkerten fremover. For den er ikke det jeg typisk kigger efter, når jeg shopper, men den har vist sig at være lige det, jeg manglede. Lidt pænere end en t-shirt, men ikke helt så ordentlig som en skjorte.

Med et par gode detaljer (bindebånd foran og en dyb udskæring i ryggen) og i et materiale der falder pænt. Smart til når man skal være lidt business casual, men stadig gerne vil ligne sig selv.

Den har turneret et par møderum med mig i dag, hvor jeg også har været på en fotoskydning for noget, der står mit hjerte særligt nært. Resultatet glæder jeg mig til at dele med jer næste uge.

Bluse | Rebecca Minkoff
Jeans | Levi’s
Pumps | Marie Monin
Taske | Chanel

(Visited 3.643 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

    1. Ser først din kommentar nu, sorry! Jeg synes de er lidt store i str. jeg er normalt en 27 og har disse i en 26 :) Klem