10 favoritoutfits til efteråret

Perfekt til netop nu. Flæsebuks og glade sko.

Når vejret skifter, så brænder pengene lidt i lommen og man har bare lyst til at omsætte dem til nye sager til garderoben. Alt det nye og smarte man ser i bladene og butiksvinduerne. Jeg har i alle tilfælde.

Men i stedet prøver jeg i år at praktisere ‘lidt og godt nyt’, og så vil jeg ellers dykke ned i bunkerne og finde gamle favoritter frem i stedet for at skifte hele molevitten ud.

Her er 10 outfits fra tidligere på året, som jeg gladeligt gentager her til efteråret. Måske de også kan inspirere jer til at finde ‘gamle’ skatte frem fra vinteren og foråret?

Nederdel m/u strømper under. Grøn maxi og læderjakke.

Klassisk. Jeans og hvid skjorte.

Når det bliver for koldt til bare fusser. Sok i sandal.

Stræk sommertoppens levetid. Blondetop over tee.

Når det for alvor bliver koldt. I fuskepels og råhvid strik.

Til dage hvor jeg vil være lidt business (men ikke for meget).  Tweed-blazer og tee med print.

Alle favoritterne. Kjole over t-shirt, leopard og Vans.

Kontoruniformen. Tee (med print! ;)), sorte skinnys og jakke.

Og til de afslappede dage. Strik og sneakers.

(Visited 4.601 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Jeg er stødt på dig og din blog i mange år nu og har altid syntes, at dit univers var dejligt, når jeg kiggede forbi. Men nu! Nu er jeg hooked! Du taler lige ned i det, jeg har brug for. Om det er din ro, dine råd om morgen- og aftenrutiner, dine skønhedstips, dine opskrifter, din inspirerende måde at bruge dine aftner mobilfrit på eller som i dag din måde at genbruge lækre outfits på, ved jeg ikke, men mest af alt tror jeg, det er din rolige, ikke hypede, hyggelige, smukke, fine tilgang til bloggermediet. Og helheden i dit univers. Tak ? du gør en forskel for mig lige nu …

    1. Kære Amrit, sikke da en herlig kommentar <3 Det er jeg SÅ glad for at jeg gør og tak for at du tog dig tid til at skrive det. Mange kram Emily

  2. Dejligt med fokus på det vi allerede har. Jeg glæder mig også til at hoppe i hovedsageligt gamle favoritter, spicet op med lidt men godt nyt ?

    1. Godt at høre Johanne, ja det er jo lige din boldgade <3 Og ja, liiiidt nyt må der vel også være plads til ;) Klem E